bende hiçbirşey olmadı acaba eksik yada yanlış mı yaptım :s
normalde gece müzik dinlerim çok rahatlatır beni müzikte dinlemedim ışığı kapadım sessiz odada gözlerimi kapatıp ilk önce sağ al sonra orta ve üstte sonrada aynı şekilde sol sütunda düşündün 3-4dk sürdü nerde yanlış yapmış olabilirim acaba tam olarak düşüncelerime odaklanamadım mı? :S
Evet diğer yerlerde usül böyledir. Fakat bu Urumun yöntemi. Onun kendine has metodları vardır. Bunları sitede paylaşır.slmlar.ben yeni üyeyim.
bu yöntem hakkında bir sorum vrdı.
ben netten ve tv de izlediğim kadarıyla ''sol:geçmiş sağ :geleceği temsil ediyor''
bu yöntemi okuyunca kafa karıştı
bilig verirseniz sevinirim
Bir sefer deneyip olmadı diye hemen pes etmeyin.İmejine ettiğiniz her neyse olacağına inanarak düşünmelisiniz.Maji uygulamasından sonra da yanlış ya da eksik yapmış olduğunuzu düşünürseniz gerçekleşeceğine dair inancınızı azaltırsınız.Denemeye devam edin.
Bugün isteğime çok yakın sayılacak bir durum oldu sanırım haklısınız inanarak yapmak daha önemlisi sadece 1 kere deneyip birşeyler beklemek biraz mantıksız sanırım sabretmeliyiz..
büyük şeyler istediğimizde olması için bir çalışma varmı?????aynen öyle ama çok büyük şeyler istemeyin
büyük şeyler istediğimizde olması için bir çalışma varmı?????
değerli dostum,bu soruyu sitenin değişik forumlarında sormuşsun ve acil yanıt istemişsin ama,bu maalesefki mümkün olmayan bir şey.çünkü yaşadıklarımız,düşündüklerimiz herşeyden bir kopya auramızda depolanır.bu fizyolojik bir olaydır ve beyin bu işlemi otomatik yapar,şundan dolayı yapar,benzer bir şeyle karşılaştığında hemen oradaki eski kayıtları tarar ve yeni olayda yabancılık çekmez..Birine bir olayı unutturabilmek, hiç yaşanmamış gibi olmasını sağlamak mümkünmüdür ?
[color=yellow:koyac83n]sağ ve sol syunlar kullanılarak yapılır
Arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım.Bu konu çok ilginç geldi.Ama Urum' un yazısını okuduğumda ilk satırlarda yukarıda yazdığım yazılar vardı.Acaba orda birşey yazıyormu? Açıklama yapabilirmisiniz? Teşekkür ederim.
slm arkadaşlar bu sağ ve sol, geçmiş ve gelecek diya baktığımız bölge neresi oluyor, onu anlayamadım