Göz Majisi (Zihin Majisi)

benim öyle olmadı ama ben teyzemn beni aramasını istemiştim drup drurken, ertesi gnü oldu ama sevdiğim bi arkadaşımın benimle konuşmasnı dilermiştim olmadı (telefonla deil yüz yüze) acaba detaylaramı çok dikkat ettim sanırım öyle..

merak ettiğim bir şey var yoğunlaşmak ve imgeleme becerilerimi geliştirebileceğim kadar geliştirdim;
Bu majiyi küçük isteklerden ziyade zamanla büyük isteklerimize yönlendirebilir miyiz?

Urummmmmm......Teşekkürler! İmkansız dediğim birşey oldu. Olduğu andan itibaren 1 saat ağzım kulaklarımda gezdim. Peki daha önce olmamış bir olayın bu yolla yapılması nasıl olacak? Yani mutlaka geçmişte yaşanmış birşey mi olması gerekiyor?

Ben buna benzer bir uygulamayı üniversiteye hazırlanırken yapmıştım. Her akşam uyumadan önce yatağa uzanıp önce tüm kaslarımı kasıp sonra gevsetiyor sonra kendimi oss sınavında hayal ediyordum. Sınavda cok rahat olduğumu, teker teker hepsini cözdüğümü, bilmediğim hiçbir sorunun karşıma cıkmadığını, paniklemeden hepsini zamanında bitirip cıktığımı hayal ediyordum. Sonra üniversitede ilk günümü hayal ediyordum. yeni tanıştığım insanlara varana kadar..
sınavda gerçekten cok rahattım. hiçbir deneme sınavını zamanında bitirememe ragmen öss de erken bile bitirdim. ve hiç bir deneme sınavında almadığım kadar puan aldım. Ve ilk tercihime girdim :) ( Tabi ki calışmıştım da )

Şimdiden, oldu, demek istiyorum.Henüz bugün yaptım, bekliyorum, olacak, oluyor. :)2.gündeyim. Bekliyorum hala.

Deneme maksadiyla hic olmayacak bir sey icin yaptim, inanilmaz birsey bugun gerceklesti. Tesekkurler Urum...

arkadaşlar bende şimdi denedim.. umarım olacak. inanıyorum. yalnız gözlerimi kapatıp denedim hepsi toplam 20-30 belki sn sürmüştüm bilmiyorum.. fakat gözlerimde sürekli bi kıpraşma oldu biraz zorlandım sanki açılmak için zor dayandılar gibi ve bildiğin gözlerim yoruldu.. normal bişey mi bu? ben resmen görmeye çalıştım ama gözüm kapalıyken. canlandırdım nefes alıp vererek..

Geri