Göz Majisi (Zihin Majisi)

teşekkürler origanum sorularıma cevap verdiğin için şimdi daha netleşti anladım galiba teşekkürler...

Yanlış yapmışsınız. Önce sağ alt tarafa bakıp gözünüzde canlandıracaksınız, geçmişte yaşamızsınız bu olayı gibi, sonra sağ orta, şu an yaşıyor gibi, sonra da sağ üst, gelecekte yaşayacakmış gibi hayalini kurun. Üçü de bir düzlemde olacak baktığınız canlandırma, çizgi ile çizilmiş gibi. Sonra aynı şeyler sol tarafta tekrarlanacak. Çok büyük bir konsantrasyon gerekli, dışarıdan gelen hiçbir şeyi duymayacak kadar odaklanın. Dünya yansa umurunuzda olmamalı.

Elbette konsantrasyon çok mühimdir, fakat şahsen ben yaparken 10 sn sürmez. Aynı gün içersinde de olur istediğim şey.
Ayrıca gözlerim açık yaparım. Bu uygulamanın gözler açık yapılmasından yanayım ama önce gözler açıkken birşeyler imajine etme pratikleri yapın.
Benim deneyimlerimden çıkardığım sonuç; gözler açıkken yapılan imajinasyonun kapalıyken yapılana göre daha iyi sonuç verdiğidir.

Sadece gerçekten isteyin. Bunu yapmak bile "odaklanarak yapılan bu göz majisi" yerine geçebiliyor.
Bir gün sabah evden çıktım şehir merkezine gideceğim "bir arkadaşa rast gelsem de beni bıraksa merkeze kadar arabayla" diye düşündüm. Gerçek anlamda kalpten düşündüm. Akşam üzeri evimin kapısının önüne kadar bir arkadaşım arabayla getirdi. Hem de denk gelme olasılığım çok düşük bir arkadaş.
İstemek lazım kimseye de bir zararı yoksa olur! :))
Syg.

bu uygulamayı yapmayı çok istiyorum denedim ve yapamadım.
bende istiyorum düşüncelermin gerçek olmasını yaaa of offf

peki bu uygulamayı yaptık diyelim..ne kadar süre sonra istediğimiz şey gerçekleşiyor belli bir süresi var mı bunun?

arkadaşlar ben bunu geçen hafta denedim, hiç olmayacak şekilde zincirleme olaylar sonucu istediğim şey gerçekleşti... gerçekten konsantre olduktan sonra olmayacak bir şey yok.

Somut bir şey yok zaten ortada
Sağ sütun derken sağ alt, orta, üst kastediliyor.
Örneğin ayaktayken yapacaksanız, sağ alt için sağ ayağınızın sağına sağ orta için sağ kulağınızın hizasına bakabilirsiniz vs.
Umarım anlatabilmişimdir.

inanç herşeydir.
İstem dışı lusid rüyadır büyük ihtimalle çıktıgın seyhat ve herkes de olan birşeydir :):):) ama bilemiyorum yinede
bu arada deneye bilirsin bu yöntem hakikaten oluyor:):):):)): :))::):):)(amacım polemik çıkarmak değildir yanlış anlamayın:)

peki bunu bir başkası kendi yerimeze yapsa olurmu? diyelim ben yapamadım bir arkadaşım benim yerime istediğim şeyi yapabilirmi, böyle birşey olurmu?

Anlamadım ama ne demek istediğini inanç herşeyi yapar kesinlikle buna inanıyorum inanırsan çok istersen olur zaten allah ben isteyeni geri çevirmem diyor ve kabul olmayan duanın olmadığını söylüyor ben buna bir dua gibi bakıyorum ve şu ana kadar istediğim bir çok şeyi yaptım bu bir yetenek değil zannımca bu sadece istemenin gücü:D:D:D:D

Geri