duygu12345
Kayıtlı Üye
Bende başarılı olamadım neyi eksik yaptım bilmiyorum. Deneyipte başarılı olan arkadaşlar tam olarak nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Kullanılan ve yönlendirilen enerji çok az miktarda ve basit türev olduğundan küçük istekler için daha uygun.Birde mesela büyük şeyler dilesek olmuyor mu onlar? Büyükten kastettiğim para gibi. Maddi olmak zorunda mı? mutluluk, huzur olabiliyor mu? ya da başkasına sıkıntı vermek için kullanabilir miyiz?
Kullanılan ve yönlendirilen enerji çok az miktarda ve basit türev olduğundan küçük istekler için daha uygun.
Mutluluk, huzur bunlar çok geniş kavramlar. Bir gülle de mutlu olabiliyorsanız, bir pastayla da mutlu olabiliyorsanız, yani küçük şeylerle de mutlu olabiliyorsanız evet işte mutlu olursunuz bunları elde ettiğinizde.
Başkasına sıkıntı vermek için de benzer göz majisi yöntemleri var bu onlardan değil. Tabi burada da sıkıntıdan ne anladığınıza bağlı. Mesela enerji düşürmek bir sıkıntı vermek demektir, bu da çok basit göz hareketleriyle yapılır. Hangi hareketler olduğunu da açıklamayı tercih etmiyorum.
Göz hareketleri belirleyici ancak tek başına değil. Gözün hareketleri aynı zamanda beyinde de bir takım işlemler zincirini başlatıyor. İmgeleme, niyet, enerjiyi yönlendirmek gibi unsurlar da belirleyici.Birşey sormak istiyordum burada göz temel rolü göz hareketleri mi belirliyor ? Misal örnek vermek gerekirse X meselesi için olan bir göz hareketini Z meselesi için kullanamazmıyız ?
Acaba bu bilgileri öğrenebileceğim kaynaklar var mıdır ?Göz hareketleri belirleyici ancak tek başına değil. Gözün hareketleri aynı zamanda beyinde de bir takım işlemler zincirini başlatıyor. İmgeleme, niyet, enerjiyi yönlendirmek gibi unsurlar da belirleyici.
X meselesi için olan bir göz hareketi Z meselesi için de kullanılabiliyor. Göz hareketleri çeşitli olan farklı çalışmalar da var.
Kaynak konunda yardımcı olamayacağım, Urum'a özel mesajla bir sorun isterseniz ama bu göz majisi konusunda geniş bir kaynak olmayabilir. Genelde farklı ekoller tarafından sözlü ve pratik olarak aktarılan çalışmalar bunlar.Acaba bu bilgileri öğrenebileceğim kaynaklar var mıdır ?
Sağ alta bakmak derken anlayamadığım bir durum var. Sadece gözümüzle görme ekranımızın sağ altına mı bakacağız yoksa iki tarafımızda sütun olduğunu varsayıp kafamızı çevirerek mi bakacağız?