Göz Majisi (Zihin Majisi)

sutun demissiniz ben sutun falan gormedim tam olarak nereya bakacagim anlamadim bilen biri soylesin lutfen

İlk sayfada Urum anlatmış zaten ne yapacağınızı.ben yine de kopyalayayım buraya ama tüm konuyu ilk baştan tekrar okursanız daha iyi olur bence.

buyurun adminimizden sütun ile ilgili bilgi

sağ ve sol sutun şu oluyor. sağa bakıyorsunuz ve orada imgeleme yapıyorsunuz sola bakıyorsunuz orada imgeleme yapıyorsun sağda ve solda aşağı orta ve yukarı bölümlere baktığınız için sütun deniyor

bende yaptim ve oldu inanamadim. ben bugun pasta yiyecegim ve para odemeyecegim, pastayi getirip buyrun efendim bu sizin diyecekler, diye kendime telkin verdim ve aksam oldu.:hurray::hurray::hurray::hurray:

Üst üste bir kaç kere yaptım.Daha bir sonuç alamadım ama ondan sonra gece çok huzursuz uyudum enerjim resmen çekiliyordu.Ve kulağımda inanılmaz derecede yüksek bir çınlama vardı.Aklım karma karışıktı ve mantıklı hiçbirşey düşünemiyordum.Öyleki bazen isimleri bile unuttum.Çok garipti.Nedenini çok merak ediyorum.

Belki kendinizi çok zorladınız ondan da olabilir bana da oluyor bazen imajine etmeyi daha kolay yapmak için zamana ve alıştırmaya ihtiyacınız var ancak ben bunu öğrenmeden önce de istediğim şeyleri hep imajine ediyordum farkında olmadan ve istediklerim oluyordu bu konuda şanslıyım;)

ya ben bu yöntemi denedim dileğimde un helvası yemekti xD
ben annemin falan yapmasını bekliyordum ama
bu uygulamayı yapmamın ertesi günü bir komşumuz vefat etti
ve bu uygulamayı yaptığım un helvasını yerken aklıma geldi
kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum
sizce bir etkim olmuş olabilir mi ?

ya ben bu yöntemi denedim dileğimde un helvası yemekti xD
ben annemin falan yapmasını bekliyordum ama
bu uygulamayı yapmamın ertesi günü bir komşumuz vefat etti
ve bu uygulamayı yaptığım un helvasını yerken aklıma geldi
kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum
sizce bir etkim olmuş olabilir mi ?

Sanmıyorum :) suçluluk duymanıza gerek yok.
İnsanların ölümüne bu şekilde neden olmak çok ama çok zor..

Aman tanrım bunu denemeliyim :))) ya sevdiğin biri var diyelim onla yakınlaşmak istiyosun bu durum için de işe yarar mı acaba?

ben yapamıyorum galiba anlamadım... gözlerimi kapatıp sağ üst yani gözümün sağ üstüne odaklanıyorum bu şekilde sağ alt ve otaya sonra sol tarafa bu şekildemi olmalı düşüncelerini gerçekleştiren arkadaşlar cevaplayabilirlermi acaba?

ben yapamıyorum galiba anlamadım... gözlerimi kapatıp sağ üst yani gözümün sağ üstüne odaklanıyorum bu şekilde sağ alt ve otaya sonra sol tarafa bu şekildemi olmalı düşüncelerini gerçekleştiren arkadaşlar cevaplayabilirlermi acaba?
Yanlış yapmışsınız. Önce sağ alt tarafa bakıp gözünüzde canlandıracaksınız, geçmişte yaşamızsınız bu olayı gibi, sonra sağ orta, şu an yaşıyor gibi, sonra da sağ üst, gelecekte yaşayacakmış gibi hayalini kurun. Üçü de bir düzlemde olacak baktığınız canlandırma, çizgi ile çizilmiş gibi. Sonra aynı şeyler sol tarafta tekrarlanacak. Çok büyük bir konsantrasyon gerekli, dışarıdan gelen hiçbir şeyi duymayacak kadar odaklanın. Dünya yansa umurunuzda olmamalı.

ya origanum çok teşekkürler ben sağ alt sol altı çözemedim yani bir örnek verirsem sağ alt derken omuza doğrumu anlamadım o kısmi yaa...bide gözler kapalımı açıkmı?

ya origanum çok teşekkürler ben sağ alt sol altı çözemedim yani bir örnek verirsem sağ alt derken omuza doğrumu anlamadım o kısmi yaa...bide gözler kapalımı açıkmı?
Kendi bedeninize değil, karşıya bakın sağ tarafa. Orda bir yer belirleyip imgeleyin ve düz çizgiyi bozmadan göz hareketiyle ortaya ve yukarıya da bakıp imgeleyin. Gözler açık yapıyorum ben ama yeni başlayanların kapalı yapması daha kolay olabilir konsantrasyon açısından.

Geri