Göz Majisi (Zihin Majisi)

Göz majisinde imgelerken kendimzi televizyonda seyreder gbi mi düşüneceğiz yoksa o an neyi örüyorsak gördüğümüz şeyi mi irdeleyeceğiz. Mesela sigara içmeyi düşünüyor ise kendimizi tv de görür gibi sigara içerken mi görecğiz yoksa elimizde ki sigarayı mı göreceğiz?

gözler kapalı veya açık bence fazla önemi yok.önemli olan tam konsantrasyon.ben kapalıyken konsantre olabiliyorum.sizin yönteminiz farklı olabilir.tabii bence.ki uzman değilim bu konuda.en doğru cevabı bilenler verir...
sweep,sizin sorunuza cevabım da;kendimizi,olayı bütünüyle imgelemeliyiz bence.yani ben öyle yapıyorum.dedim ya en doğru cevabı birinci ağızlar verir yine de:)

cok merak ettim umarim basarili olurum bende kendimce birseyler denedim aksama olmasini istedigim seyler bunlar simdi aksami bekliycem sonucu buraya yazarim

dün denemistim ama herhalde biryerlerde yanlis yaptim bilmiyorum ama olmadi beceremedim

bendede bu çok oluyo ama bilmeden oluyodu, sanki tesadüfmüş gibi geliyordu bana..keşk şimdi şu olsa diyodum düşünüyodum içimden sonra olunca bende şimdi içimden bunu geçiriyordum tesadüf olmuş dedim..demmekki tesadüf değilmiş..:) teşekkürler deniycem bu yöntemi:)

[
nasıl yapacağız:

sağ sutunda ki geçmiş gelecek ve şuan bölgeini kulanacağız il önce gözümüzle sağ alta yani geçmiş bölgesine bakacağız ve orada istediğimiz şeyi imgeleyeceğiz geçmişte olan bir olay gibi

sonra sağ orta bölüme bakacağız şimdiye ve isteğimizi suan oluyor gibi imgeleyeceğiz

sonra üst sağa bölüme bakacağız gelecekte oluyor gini imgeleyeceğiz bunu sol sütunda yeniden canlandıracağız

sol alt sol orta ve sol üst aynı yöntemler

bu kadar basit[/color:koyac83n][/quote]

doğru anlamışmıyım olmasını istediğimiz bir şeyi ,mesela birine rastlamak istiyorum,sağ en alt sütunda sanki geçmişte olmuş gbi mi düşüneceğim? sonra ortada şu an oluyormuş gbi ve en üstte gelecekte olacak şeklinde

Ben denedim umarım olur.Bir arkadasımın telefonunu kaybettim ulaşabileceğim başka yerde yok umarım beni arar bekliyorummmm

hanı sutun nerde nereye bakıcaz anlamadımkı bırı anlatsın lutfen nereye bkıcaz ya:rolleyes:

Sutun diye bisey yok kafanda sutunda yaratmiycaksin sutun denilen sey yön taraf yani

Çok kolay ve başarılı bir yöntem ama bunu gerçekleştirmek için çok iyi bir şekilde odaklanmak gerekiyor.İsteğinize odaklanırken, aklınızda ödenecek faturalarınız, sınavlarınız, planlarınız olmasın ;)

Geri