Film ve Dizi Önerileri

Ben merak etmiştim ama bazen bir dizi sarıyor tüm işimi gücümü bırakıyorum olmuyor. Lost dizisin de 3 gün uyumadığımı bilirim. Kendime kızıyorum sonra. Dizinin konuları dişe dokunur cinsten mi? basit bir polisiye ve ya tuhaf bir şey var dunda diyip sonra bilimsel bir olaya mı bağlıyor? Hafif kopya verirseniz ona göre bir göz atayım. İkincisi sınır bilim kelimesini yeni duydum. Hemen araştıralım neymiş.

Dizi ilk sezonunda, sıradışı olayları çözümlerken zihinde bir sürü soru işareti uyandırıyor.kurgulama harika. ikinci sezonda, işin içine paralel evren giriyor. olaylar ve bağlantılar gittikçe merak uyandırıyor.
lost u ben de öyle izledim saplanmış bir şekilde..bu dizi de aynı etkiyi yapabilir:)

Ben Lost dizisinin hastası birisiydim.5.sezona kadar elimde cd vardı daha sonra bir hafta beklemek 1 aya bedeldi,onun gibi dizi geleceğini hiç sanmıyorum :)
Fringeyi çok duydum ama hiç izlemedim ama çok hayranı var eminim çok güzeldir.
Supernatural ve vampire diraise dizileride çok güzeldir.

losttaki bilinmeyenler ve sürükleyici akış gerçekten kıyaslanamaz. Fringe her bölümde farklı alt konu işleyip bütünü ortaya yavaşça çıkaran bir puzzle gibi kurgulanmış. izlemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle çok güzel bir dizi.İlk sezonun ilk bölümleri belki çok iyi değil ama sanırım dizi tutulunca dizinin üzerine daha fazla düşülmüş.Çünkü sonraki bölümler ve sezonlar çok daha iyi.Bilim adamı rolünü oynayan John Noble çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.Bilime meraklı olanların izlemesini tavsiye ederim.Bağımlılık yaratan bir dizi ve Lost dizisinden daha başarılı diyebilirim tabii kendi adıma. :)

Bende dizinin hastasıyım 2.sezona kadar izledim.Şimdi supernaturale devam ediyorum.Bitirince fringe geri döneceğim :)

Gerçek olaylardan esinlenen film, çok tartışılan şeytan çıkarma uygulaması ve kendi inancı hakkında şüphe duymasına rağmen şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi için Vatikan'a gönderilen ilahiyat fakültesi öğrencisi Michael Kovak'ın (Colin O'Donoghue) öyküsünü anlatıyor. Şüpheciliğini bir zırh gibi kuşanan Michael, ele geçirilme vakalarının ardında iblisleri değil, psikiyatrik öğeleri aramaları konusunda üstlerine meydan okur.

Ancak alışılmışın dışında yöntemler uygulaması ve yaptığı binlerce şeytan çıkarma ayini ile tanınan Peder Lucas'ın (Anthony Hopkins) yanına gönderildiğinde, Michael'ın zırhı çatlamaya başlar. Peder Lucas'ın bile becerilerinin yetersiz kaldığı bir vakayla karıştığında, açıklayamadığı veya denetleyemediği bir olaya ve inandığı her şeyi sorgulamasına neden olacak kadar şiddetli ve korkutucu bir kötülüğe tanık olur.

Yönetmeniğini Mikaël Hafstrom'ün yaptığı, “The Rite/Ayin”in başrollerinde Oscar ödüllü Anthony Hopkins, ilk başrolünü oynayan Colin O’Donoghue, Alice Braga, Toby Jones, Ciarán Hinds ve Rutger Hauer yer alıyor

Ayin / The Rite (2011)

Filme bugün gittim gerçekten çok harika bir filmdi. Gerçek olaylardan yapılmış bir film gerilimi oldukça fazlaydı bazı yerlerde yerimden hoplattı gerçekten güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim. Ba'al diye bir iblisi konu alıyor.

Fragman:

http://www.youtube.com/watch?v=FhHnP-9iekg

Dünyalı ( The man from earth -2007)
Şu an dijitürk kanal 15 te var, tavsiye ederim arkadaşlar. Online da izlemek mümkün olabilir

Dijitürk olmayanıda var degil mi?Netten de takip edebilirler e man from earth -2007

Ayrıca Dijitürk'e gücü yetmeyen makinasına biss key yükletsin. Güncel keylerle işini görsün.

Online izlemek için linkler var ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Siz biliyorsanız ekler misiniz ?

Bildigim kadarıyla link eklemek yönetim tarafından yasak olmalı. Buna gerek yok bence. Netten rahatlıkla bulunacaktır :The man from earth -2007 yazınca cıkıcaktır. Saygıyla

Benim tek merak ettiğim şey uzaylılar var mı? Yoksa insanları kandırmak için söylenen bir inanç mı? Lüfen bana yardımcı olun! ÖnemLi bilgilere ulaşmak istiyorum ve yavaş yavaş ulaşıyorum .

Filmi boş bir gözle "korku filmi" izliyorum edasıyla izlerseniz, belki hipnoz sahnelerinden etkilenmeniz mümkün.. Ancak sümer inanışları konusunda temel bir bilgiye sahipseniz ve buna dayandırarak filmi izlerseniz gerçekten birkaç gün etkisinden çıkamıyorsunuz, hele ki; ben tanrıyım! dediği kısım =)

Son olarak; Filmde geçen Abigail Tyler karakterinin, film çekilmeden yalnızca 3 ay önce ortaya çıktığı ve adına web sitesi açıldığını bildirmek isterim, ki bu da görüntülerin ve kişilerin gerçek olmadığını gösteriyor (gerçek hayata göre) Ama yine de kurgu olarak rant amacıyla konu saptırılmamış, filmin sonunda Milla Jovovich'in söylediği gibi; inanıp inanmamak size kalmış =)

Filmi ilk izlediğimde sonuna kadar dayanamamıştım baya bir uzun süre de etkisinde kaldım açıkçası yani oradaki konuşmalar vs. Eski video kayıtları hepsi birebir aynı olmuş gerçekten izlenilmesi gereken bir film kaçırılma olaylarını da çok net ve açık olarak belgesel gibi ele almış.

Şaka mi yapiyorsun? Elbette bitirdim. Yeni sezonu bekliyoruz. Dexter öldürsün biz izleyelim.
Ama son sezonlarda Dexter'daki duygusallasmalardan hoslanmiyorum.

Geri