Film ve Dizi Önerileri

Psisik yetenek ve guclere merakli arkadaslara tavsiyemdir.Size heyecan ve farkindalik kazandiracak eminim. Bir sinefil olarak sinema tarihinden bir secki hazirlamayi dusunmeme sebep oldu ilgilendigimiz konularla ilgili.

Cok guzel bir filmdi hala arada koyup izlerim. 1959'larin Fransa'sinda kucuk bir kasaba halkinin hayatini degistiren gelismeler..

Dexter

Diziler içerisinde Dexter konusu: Dexter'la tanışın...Karanlık düşlerine şahit olun.. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında ...

Dexter

HALA TANIŞMAYANLAR İÇİN İZLENECEK BİR DİZİ.

" EN İYİ KÖTÜ ADAM "

BU DİZİ'NİN FANLARI VARSA KONU İLE İLGİLİ PAYLAŞIM YAPABİLİRLER.
6.SEZON ÇEKİMİ 2011 YAKINDA..

Eğlenceli ve güzel bir dizi bence ben bütün sezonlarını izledim. Özellikle Dexter'in iç hesaplaşmalarını dinlemeyi çok seviyorum. 6. sezonu iple çekenlerdenim.

Eğlenceli ve güzel bir dizi bence ben bütün sezonlarını izledim. Özellikle Dexter'in iç hesaplaşmalarını dinlemeyi çok seviyorum. 6. sezonu iple çekenlerdenim.

Evet, zaten iç hesaplamaların olduğu sahneler diziye heyecan katıyor. Kendiyle yaptığı esprileri katmıyorum bile:)

Jordan Chase'den sonraki yeni rakibini dört gözle bekliyorum. " tik, tik, tik ")

Dexter dizisinde de bir felsefe yüklü olduğunu düşünüyorum. Duygusuzca yapılan, yani endişe edilmeden yapılan her isteğin yerini bulması, hatta 5. sezon 3. bölümde '' Evrenin bana yardım etmesini bekliyorum '' cümlesi geçiyor. Dexter da bizden :)

dexter dizisinde de bir felsefe yüklü olduğunu düşünüyorum , duygusuzca yapılan, yani endişe edilmeden yapılan her isteğin yerini bulması, hatta 5. sezon 3. bölümde ' evrenin bana yardım etmesini bekliyorum ' cümlesi geçiyor. Dexter da bizden :)

5.sezonu sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim. Sezon sonu cok romantik ve huzunlu...
Aston'ın dogum gunu partisinde herkes eğlenirken Dexter bir basına her zaman ki gibi. En güzel lafı da " Herkes bunu nasıl başarıyor bilmiyorum. "

En İyi 50 Film:
5. sırada
Yapım:
1994 ~ ABD
Tür:
Dram
Yönetmen:
Robert Zemeckis
Oyuncular:
Tom Hanks, Gary Sinise, Haley Joel Osment, Robin Wright Penn, Sally Field, Mykelti Williamson, Sam Anderson, Bob Penny, Christine Seabrook, George Kelly, Hanna R. Hall, Harold G. Herthum, Ione M. Telech, John Randall, Margo Moorer, Michael Conner Humphreys, Rebecca Williams
Senaryo:
Eric Roth, Winston Groom
Senaryo (Kitap):
Winston Groom
Yapımcı:
Wendy Finerman, Charles Newirth
Görüntü Yönetmeni:
Don Burgess
Müzik:
Alan Silvestri
Süre:
2 saat 22 dk
Ödülleri:
4 adet Oscar kazandı ve 6 kez aday gösterildi. 3 adet başka ödül kazandı ve 6 tanesi için aday gösterildi.

Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.

Benim içimi ısıtan,duygulandıran aynı zamanda güldürün bir film.İzlemenyenlere kesinlikle izlemelerini tavsiye ediyorum emin olun pişman olmayacaksınız.Tom Hanks'in oyunculuğu ise muhteşem.

http://www.youtube.com/watch?v=_DgJ09RnnMw

Tom Hanks hayranlıkla izlediğim oyunculardan biridir. Bu da gerçekten güzel bir filmdi. Ayrıca Yeşl Yol'u da kesinlikle öneririm. O da defalarca izlediğim bir filmdir.

IMDB Puanı:
6.2/10
Yapım: 2009 ~ ABD, Kanada
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Christian Alvart
Oyuncular: Bradley Cooper, Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Adrian Lester, Callum Keith Rennie, Cynthia Stevenson, Sadie, Alisen Down, Andrew Airlie, Daniel Bacon, Georgia Craig, Kerry O\'malley, Bill Mondy, Colin Lawrence, Suzanne Bastien, Charles Zuckermann, Cindy Sungu, Dagmar Midcap, Dalias Blake, Darren E.scott, Darryl Quon, David Petreck Green, Dee Jay Jackson, Fran Gebharo, Fulvio Cecere, J. Winston Carroll, Jane Braithwaite, Lesley Ewen, Mary Black, Michael Bean, Paul Duchart, Philip Cabrita, Phillip Mitchell, Sarah Jane Redmond, Vanesa Tomasino, Yvonne Valdez
Senaryo: Ray Wright
Yapımcı: Kevin Misher, Paramount Pictures, Steve Golin Görüntü Yönetmeni: Hagen Bogdanski
Müzik: Michl Britsch
Dağıtım: UIP Filmcilik
Süre: 1 saat 49 dk

Filmin Konusu
Sosyal görevli Emily Jenkins, on yaşındaki Lillith Sullivan’ın evine gittiğinde orada orada birşeylerin yolunda gitmediğini hemen sezer.
Emily, ailesinin küçük kızı öldürmekle tehdit ettiğini anlayınca dostu polis dedektifi Mike’tan yardım ister. Lillith’i fırında yakmak isteyen ebeveynlerinin elinden zor kurtaran Emily bir süreliğine küçük kızın bakımını üstlenir. Lillith, Emily’nin evine yerleşir yerleşmez bu kez genç kadının çevresinde garip olaylar gelişmeye başlar. Lillith’in okul arkadaşı Diego aniden ebeveynlerini katleder. Emily’nin erkek arkadaşı psikiyatr Douglas küçük kızın normal davranmadığını anlar, Emily’yi bu konuda uyarmadan önce yaşamını yitirir. Lillith’in akıl hastanesine yatırılmış ebeveynlerini görmeye giden Emily onlardan küçük kızın karanlık geçmişini öğrenecektir, Yaptığı iylik korkunç bir karabasana dönüşür. Filmin
Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, makyaj efektleri yer alıyor.

Filmin Resmi Fragmanı

Fringe J. J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci tarafından kurgulanan Amerikan bilim kurgu dizisidir. Dizide Ülke Güvenliği (Homeland Security) denetimi altındaki FBI'ın bir kolu olan ve Boston, Massachusetts merkezli Fringe Bölümü anlatılmaktadır. Fringe takımı korkunç ve tüm dünyayı etkileyebilecek açıklanamayan olayları açıklamak için alışılmamış bilimsel yöntemlerden ve FBI soruşturma yöntemlerinden yararlanmaktadır. Dizi The X-Files, Altered States, The Twilight Zone ve Dark Angel dizilerinin harmanlanmasından oluşmuştur.

Karakterler

Anna Torv - Olivia Dunham , FBI'da özel ajan ve Fringe Bölümü'nde çalışıyor.
Joshua Jackson - Peter Bishop , kaldırım mühendisi (İşsiz) ancak zekasını babasından aldığı için olayların çözümlemesinde oldukça yardımcı ve babasıyla birlikte Fringe Bölümü'nde çalışıyor.
John Noble - Walter Bishop , çılgın bilim adamı ve Fringe Bölümü'nde açıklanamayan bilimsel olayları açıklamakla görevlidir.
Lance Reddick - Phillip Broyles , Fringe Bölümü'nden sorumlu kişidir.
Jasika Nicole - Astrid Farnsworth , Olivia ve Walter'ın asistanıdır.
Blair Brown - NinaSharp , Massive Dynamic'te COO olarak çalışmaktadır.

Güzel dizidir tavsiye ederim fringe.Supernatural the vampire diaries true blood house md mentalist stargate tüm versionları hepsi güzel dizilerdir bilim kurgudur süper otesidir.

Ben merak etmiştim ama bazen bir dizi sarıyor tüm işimi gücümü bırakıyorum olmuyor. Lost dizisin de 3 gün uyumadığımı bilirim. Kendime kızıyorum sonra. Dizinin konuları dişe dokunur cinsten mi? basit bir polisiye ve ya tuhaf bir şey var dunda diyip sonra bilimsel bir olaya mı bağlıyor? Hafif kopya verirseniz ona göre bir göz atayım. İkincisi sınır bilim kelimesini yeni duydum. Hemen araştıralım neymiş.

Ben Lost dizisinin hastası birisiydim.5.sezona kadar elimde cd vardı daha sonra bir hafta beklemek 1 aya bedeldi,onun gibi dizi geleceğini hiç sanmıyorum :)
Fringeyi çok duydum ama hiç izlemedim ama çok hayranı var eminim çok güzeldir.
Supernatural ve vampire diraise dizileride çok güzeldir.

Geri