Film ve Dizi Önerileri

Filmi daha dün izledim tek kelimeyle berbattı.Film konu olarak güzeldi ama konuyu anlatma biçimleri başarılı değildi.Sorunlu bir balerini anlatmaya çalışmışlar ancak inanılmaz bir karmaşanın içine girmişler.Biraz heyecan dolu bir balerin filmi izlerken birden film kanlı korku filmi sahneleriyle ortaya çıkıyor.Film o kadar karışıktı ki hangi sahnenin doğru olduğu anlaşılmıyor ve bazı olaylarda kopukluklar var benim için tam bir zaman kaybı oldu.

bence zaman kaybı değil konu basit gibi gözükse de diğerlerinden ayrı tutulması gereken bi film.sıkıcı da değil.. benim fikrim..

IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku
Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Rose Byrne, Patrick Wilson, Barbara Hershey, Chelsea Tavares, Lin Shaye, Johnny Yong Bosch, Andrew Astor, Caslin Katsaros, Jeannette Sousa, Josh Feldman, Kimberly Ables Jindra, Philip Friedman, Ty Simpkins
Senaryo: Leigh Whannell
Yapımcı: Oren Peli, Aaron Sims, Jeanette Brill, Steven Schneider, Jason Blum
Görüntü Yönetmeni:John R. Leonetti, David M. Brewer
Müzik: Joseph Bishara
Süre: 1 saat 42 dk
Gösterim Tarihi: 24 Haziran 2011 (Türkiye)
Konu: Paranormal Activity’ nin yapımcılarının yepyeni yapıtı ve 2004 de sinemada ses getirmiş Saw serisinin ilk filminden adını hatırladığımız James Wan’ ın yönetmenliğinde sinemaya kazandırılmış bu filmde mutlu bir aile düzenine sahip Josh ve Renai ‘ nin bir anda kabustan farksız duruma gelen gerilim dolu hikayesi anlatılıyor. Çeşitli sebeblerle taşındıkları eski ve bir o kadar da esrarengiz evleri üç çocuklarından birinin geçirdiği kötü kaza sonucu komaya girmesiyle onlar için korku sahnesine dönüşür. Küçük çocukları bilinmeyen bir varlık hatta varlıklar tarafından huzursuz edilmektedir ve elle tutulur tek bir kanıtı bile olmayan bu durumdan onu kurtarma çabası aile için kabusun başlangıcıdır. İyi seyirler….

FİLMİ İZLEYEBİLMEK İÇİN GOOGLE'A İNSİDİUS FİLM İZLE YAZIN VE İSTEDİĞİNİZ BİR KAYNAKTAN İZLEYİN. İYİ SEYİRLER.

Filmi bu gün izledim filmin konusu çok güzeldi, çok korkunç bir film değil ama heyecanla izlenecek bir film. Son an'a kadar ne olacağı belli olmuyor.

Filmi sabırsızlıkla izledim ve en heyecanlı yerinde bitti. Büyük ihtimal 2.side çıkacak çabuk çıksa iyi olur.

Kısaca film muhteşemdi. :)

İkinci film mutlak çıkacaktır. Çünkü izleyenler bilir nerde bittiğini :) söylemek istemiyorum izleyecek olanlar vardır heyecanı kaçmasın :) Yalnız astral seyahatta renk kavramı var mı yok diye biliyorum ama çocuğunu kurtardığı yerde renkler vardı

Sinemalar.com Puanı:
8.1/10
IMDB Puanı:
7.1/10
Yapım:
2009 ~ ABD, Almanya, Fransa, Kanada
Tür:
Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik
Yönetmen:
Jaume Collet-Serra
Oyuncular:
Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman, Peter Sarsgaard, Aryana Engineer, Jimmy Bennett, Genelle Williams, Karel Roden, CCH Pounder, Andrew Shaver, Brendan Wall, Ferelith Young, Gemma James Smith, Jamie Young, Julien Elia, Landon Norris, Leni Parker, Lorry Ayers, Luis Olivia, Margo Martindale, Matthew Raudsepp, Mustafa Abdelkarim, Pia Ajango, Rosemary Dunsmore, Sugith Varughese
Senaryo:
David Johnson, Alex Mace
Senaryo (Kitap):
Alex Mace
Yapımcı:
Leonardo DiCaprio, Joel Silver, Susan Downey, Richard Mirisch, Don Carmody, Erik Olsen, Jennifer Davisson Killoran, Henning Molfenter, Charlie Woebcken, Sarah Meyer, Michael ıreland, Ethan Erwin, Christoph Fisser, Aaron Auch, Steve Richards, David Barrett, Stacey Fields
Görüntü Yönetmeni:
Jeff Cutter
Müzik:
John Ottman, Rise Against
Dağıtım:
Warner Bros
Filmin Websitesi:
orphan-movie.warnerbros.com
Süre:
2 saat 3 dk

Filmin konusu:

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

İzleince beğeniceğinizi düşündüğüm bir film ben çok beğendim ilginç ve güzel bir film.

Konusunu okudugumda biraz "Omen"filmini animsatti bana.
Ama yine de musait bir zamanda izlemeye calisacagim.Paylasim icin tesekkurler...

film sıkıcı gereksiz uzatmışlar gibi geldi bana.. biraz başını izledim birazda sondan aldım yetti :)

Sinemalar.com Puanı : 7,6
IMDb : 6,6 (61,035 OY)
Yapım : 2007 ABD
Tür : Gerilim, Korku
Senaryo : Steve Niles (Kitap)
Süre : 113 dakika
Konusu : Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir. Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben (Josh Hartnett), ayrı yaşadığı karısı Stella (Melissa George), ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.

http://www.gizlimabet.com/editpost.php?do=editpost&p=124533http://www.youtube.com/watch?v=Kdvv4bbNFgM

_alıntıdır_

IMDB:5,3 (158 OY)
Filmin Orjinal Adı:Le poil de la bête
Yapım Tarihi: 2010
Yapıldıgı Ülke: Kanada
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen: Philippe Gagnon
Aktör ve Aktrisler: Marie-thérèse Fortin, Antoine Bertrand, Benoît Mcginnis, Étienne Pilon, Gilles Renaud, Guillaume Lemay-thivierge, Marc Beaupré, Marie-chantal Perron, Martin Dubreuil, Michel Barrette, Mirianne Brulé, Patrice Robitaille, Patrick Drolet, Pierre-luc Lafontaine, Sébastien Huberdeau, Viviane Audet
Senaryo: Stéphane J. Bureau, Pierre Daudelin
Yapımcı: Real Chabot
Görüntü Yönetmeni: Steve Asselin
Müzik: Rachelle Bergeron
Süre: 100 dakika
Filmin bilgisi:Film 1665 yılında Fransa’nın kolonisi olan Kanada’nın bir kısmında geçer.Joseph Coté adında bir adam asılmamak için hapishaneden kaçar. Koloni askerleri onu ararken, Joseph bir Cizvit papazının kılığına girer ve kralın kızlarının beklendiği Beaufort lordunun arazisinde gizlenir. Gece vakti, Joseph kasabayı dehşete düşüren kurt adamlar olduğunu görür

Sinemalar.com:5,8
IMDB:3,7 (520 OY)
Yapım Tarihi: 2009
Yapıldıgı Ülke: İngiltere
Tür: Gizem , Korku
Filmde yer alan Oyuncular: Charisma Carpenter , Axelle Carolyn , Bernard Kay , Darren Bransford , Eileen Pollock
Yönetmen: Reg Traviss
Senaryo: Reg Traviss
Süre: 89 dakika
Film hakkında bilgi:İş için yolculuk yapan bir grup kötü hava şartları yüzünden kamp kurmak zorunda kalır ama bilmedikleri bir şey vardır, kamp kurduları yer piskopat bir seri katilin mekanıdır ve öldürecegi insanlar üzerinde değişik fantaziler denemektedir

Yapım Tarihi:2010
Yapıldıgı Ülke:Amerika,Kanada
Tür: Dram,Korku,Gerilim
Yönetmen:Jeff Renfroe
Senaryo:Ted Bauman
Yapımcı:Ted Bauman
Müzik:James Jandrisch
Süre:169 dakika
Aktör ve Aktrisler : Rachel Melvin, Emma Lahana, Dreama Walker, Eric Close, Leslie Hope, Nicole Laplaca, Ty Olsson, Greyston Holt, Jared Keeso, Reila Aphrodite, Deanna Milligan, Steven Grayhm
Filmin bilgisi:Filmde, Harper Grace adında bir genç kız lisenin en popüler kızıdır. Ta ki okula Kaia adında yeni bir kızın gelişine kadar..Kaia’nın kasabaya gelişiyle Harper’ın yıldızı sönmeye başlar. Bu Harper’ın hoşuna gitmez. Üstüne üstlük Kaia, Harper’ın yakın arkadaşının sevgilisi Adam’ı da baştan çıkarır. Yakışıklı Fransızca öğretmeni Jack Powell’ın da peşinden koşmaktadır. Yedi ölümcül günah Harper’ın etrafını sarmalamaya başlar.

Geri