Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağlamayi vercende yapabilecek mi bakalım veya tutacak mı?Havas kitaplarında var yok elbisesinden bir parça yok saçıni şunu oku ateşe at.Uzun ritüellar var bir sürü.
Havasın şartları ağır herkes yapamaz. Kitaplarda anlatımlar var ancak denesen tutmaz çünkü ilmin şartları ağır

Sakın verme lütfen pusuda yatan milletin başını yakmak için fırsat kollayan bir sürü cingöz var.
Çok mağdura yatıyorlar ya, kocam gitti, nişanlımı çaldılar bla bla...Bakacağım işte o kadar mağdur durumdaysa elini taşın altına sokma cesareti var mı diye. Açık açık "Ben bağlama büyüsü ile birini kendime bağlamak istiyorum günahı benim boynuma" diyebileni deneyeceğim. Yapabiliyorsa beni ilgilendirmez devamını da yazarım. Burada 150 kere sonuçlarını anlattık.

Çok mağdura yatıyorlar ya, kocam gitti, nişanlımı çaldılar bla bla...Bakacağım işte o kadar mağdur durumdaysa elini taşın altına sokma cesareti var mı diye. Açık açık "Ben bağlama büyüsü ile birini kendime bağlamak istiyorum günahı benim boynuma" diyebileni deneyeceğim. Yapabiliyorsa beni ilgilendirmez devamını da yazarım. Burada 150 kere sonuçlarını anlattık.
Alıp da uygulayan olursa inşallah musallat kapar biraz da kendileri delirsin 🌟😹🤩

İllaki vereceksen bari en iyi mağdur edebiyatı yapanlara, iki kelimesinden biri Allah kitap olanlara, her fırsatta ahlak bekçiliği yapıp kendi gibi cingözlere beddua edenlere ver, bence bu yola baş koyan gerçek cingözler onlar 🤑🌟💫😹

İllaki vereceksen bari en iyi mağdur edebiyatı yapanlara, iki kelimesinden biri Allah kitap olanlara, her fırsatta ahlak bekçiliği yapıp kendi gibi cingözlere beddua edenlere ver, bence bu yola baş koyan gerçek cingözler onlar 🤑🌟💫😹
Onlar çok bilmiş ya kendileri bulsun ben delikanlı gibi isteyene vereceğim. Hem ben testi de istemeyi bilen kişiye yaptırırım, yine kaçak köçek sembolü paylaştıktan sonra yapan olursa kendi sorumluluğu olur.

Daha büyüyecekler annesi 😎 belli bir yaştan sonra anlayacaklar ki haklı olmak ya da hak etmek için bencillik yapmak istemeyeceğini,sadece hakkımı görüyüm sonra kim kiminle ne yaparsa yapsın moduna girmeyi hayat yaşaya yaşaya gösterir.

@Absoluta Virtute derdi ki formda ilk tanıştığımız zamanlar ben bana yapılana bakıyorum hakkımı aldıktan sonra kimin ne yaptıpı,ne yaşadığı,kim kiminle beraber beni enterese etmiyor diye o kadar haklı ki 👌 Bu düşüneceye gelmek kolay olmuyor yaşanmışlıklar tecrüben hayat yüzüne çarpa çarpa gösteriyor.Haa sen bundan dersini alır kendi hayatına devam edersin ya da almaz halen başkalarının hayatına burnunu sokmaya devam edip kendi hayatının döngüsünü de kaçırırsın.

Daha büyüyecekler annesi 😎 belli bir yaştan sonra anlayacaklar ki haklı olmak ya da hak etmek için bencillik yapmak istemeyeceğini,sadece hakkımı görüyüm sonra kim kiminle ne yaparsa yapsın moduna girmeyi hayat yaşaya yaşaya gösterir.
Uzun yıllar boyunca bu şekilde devam ediyorlar.. bir insan yedisinde ne ise yetmişinde o dur. Düzelmiyorlar aynı b*k devam ediyorlar.

@Absoluta Virtute derdi ki formda ilk tanıştığımız zamanlar ben bana yapılana bakıyorum hakkımı aldıktan sonra kimin ne yaptıpı,ne yaşadığı,kim kiminle beraber beni enterese etmiyor diye o kadar haklı ki 👌 Bu düşüneceye gelmek kolay olmuyor yaşanmışlıklar tecrüben hayat yüzüne çarpa çarpa gösteriyor.Haa sen bundan dersini alır kendi hayatına devam edersin ya da almaz halen başkalarının hayatına burnunu sokmaya devam edip kendi hayatının döngüsünü de kaçırırsın.
Absoluta onlarla karşılaştırılacak birisi değil.. bazı şeyler doğuştan.. hamurunda yoksa sonradan olmuyor. Onlar farklı bir güruh.. Gerçekten haklı olduğu ve çok mağduriyet yaşadığı için yapanlar istisna ama geneli kene gibi yapışan, arsız, karaktersiz, zekayı kurnazlık sanan, herkesi kölesi yapmaya çalışan, hayatını bu sekilde idame ettiren tipler. .sacma sapan tipler yani.. bu kadar konustugumuza bile değmezler.

Kimse üstünde test etmem, tarzım değil. Çok meraklı olup isteyen bir talihliyi, yapıp yapabilir mi diye test edeceğim.
Havas ilminde bağlama işlemi yoktur
Yok çanak kaşık bu düpedüz büyüdür
Ortaya şer işlemler girdiği an icazeti alınır

Gördüğün kadarıyla pek bi bilgin yok ben şöyleyim ben böyleyim diyorsun
Bilmediğin uygulamaları yapma ömrünün geri kalanını tımarhanede geçirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri