Zonguldakk
Kayıtlı Üye
Hocam aynı hiçbirşey olmadı hiçbir şey işe yaramadıne oldu sonuç nedir.
Hocam aynı hiçbirşey olmadı hiçbir şey işe yaramadıne oldu sonuç nedir.
yani kısaca aslında böyle şeyler sadece şehir efsanesi.Hocam aynı hiçbirşey olmadı hiçbir şey işe yaramadı
Benim açtıgım ipe üflenerek yapılan işlemi yap sıkıntılarından kurtulursun emin olHocam aynı hiçbirşey olmadı hiçbir şey işe yaramadı
Yok canım ondan değil enayilik bunun tanımı.. o kadar fazla idare ediyoruzki kendilerini bulunmayan hint kumaşı sanıyorlar sonra da başkalarından ağızlarının payını alıyorlar. Cingözler geliyor onların hakkındanHava grubunun hepsiyle barışması peki ondan bu kıymet bilinmezliğimiz
Benim açtıgım ipe üflenerek yapılan işlemi yap sıkıntılarından kurtulursun emin ol
Bağlama ile alakası var mı ?Benim açtıgım ipe üflenerek yapılan işlemi yap sıkıntılarından kurtulursun emin ol
Bağlama ile alakası var mı ?
Sen bağlama istiyorsan çok zor. Kendi başına havas işlemi yapamazsın havas şartları fazladır. dini nikah yoksa çok zor. Karşındaki kişinin yıldızı yüksektir işlemiyordur veya dini bütün birisidir namazında niyazındadır işlemiyordur.Bağlama ile alakası var mı ?
Hiç yani cingözler boşuna mı masraf ediyor ondan sponsor olacak erkekler için bağlama yaptırıyorlar kaç kişi bu piyasadan pasta yiyor faturasını kredi kartı borcunu ödetip üstün cingöz emekleriyle kazandıkları parayla yatırım yapıyor. Bedava baglamaci aramak onlara saygısızlık bikerem@Zonguldakk paraya kıyacaksın bir de sahada araştıracaksın adı dolaşan bir büyücü bulup yaptıracaksın. Buradan çıkmaz sana göre pratik bir şey. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bedava olmuyor senin kafandaki tür işler. Sektör bu. Ayıp yahu sektörü bitirdiniz ucuza kaçmayın
Bir de senin yaptıracağın bildiğimiz büyü olduğundan dolayı varlıklar bir şey almadan istediğini vermezler. Senin varlıkla bir akit yapman gerekecek. O varlık senden neler neler ister bilemezsin. İşin hallolur ama bu sefer o varlık seni rahat bırakır mı? Hiç sanmam. Bir kere esiri olucaksın o varlığın. Bende eskiden senin gibiydim bir hocayla anlaşmıştım varlık benden kurban adağı istemişti son anda akiti bozdum. Allah kurtardı anlayacağın. Sana tavsiyem dua etmenSen bağlama istiyorsan çok zor. Kendi başına havas işlemi yapamazsın havas şartları fazladır. dini nikah yoksa çok zor. Karşındaki kişinin yıldızı yüksektir işlemiyordur veya dini bütün birisidir namazında niyazındadır işlemiyordur.
Bal gibi de tutar istediği kadar namazında niyazında olsun ya da dini nikahı olmasın.Ne demişler ya sende olacak ya seni sevende hesabıSen bağlama istiyorsan çok zor. Kendi başına havas işlemi yapamazsın havas şartları fazladır. dini nikah yoksa çok zor. Karşındaki kişinin yıldızı yüksektir işlemiyordur veya dini bütün birisidir namazında niyazındadır işlemiyordur.
Tutuyor da birkaç arınma ritueli ile bozuluyorBal gibi de tutar istediği kadar namazında niyazında olsun ya da dini nikahı olmasın.Ne demişler ya sende olacak ya seni sevende hesabı
Hocayla anlaşırsa yine iyi. Hocaya baglı kalır hiç değilse yeri belli olur. 7-8 sene hoca enerji lazım olunca kullanır. Bence gitmeli. Adet kanlı, organ gömmeli, kaşıklı falan mezarlıklı anadolu ezoterizmi fav. Net sonuç. Missss... ama kesenin ağzını açacak. Bedava yok.Bir de senin yaptıracağın bildiğimiz büyü olduğundan dolayı varlıklar bir şey almadan istediğini vermezler. Senin varlıkla bir akit yapman gerekecek. O varlık senden neler neler ister bilemezsin. İşin hallolur ama bu sefer o varlık seni rahat bırakır mı? Hiç sanmam. Bir kere esiri olucaksın o varlığın. Bende eskiden senin gibiydim bir hocayla anlaşmıştım varlık benden kurban adağı istemişti son anda akiti bozdum. Allah kurtardı anlayacağın. Sana tavsiyem dua etmen
Katılıyorum dokuz on tane nickle sabahlara kadar bağlama arayanlar var.Ya şuraya gelip açıkça "Ben böyle biriyim, ne olduğunu biliyorum, sizi ilgilendirmez ben bağlama yapacağım, var mı bilen?" falan dese gerçekten çok daha saygılı cevap vereceğim.
Ama yok nişanlısı bozmuş da...Kızı bilmemne yapmış da...inek neredeymiş de? Dağa kaçmış da... Bla bla. Bir de tesadüf hep bunlar fakirdir. Allah rızası için yardım isterler.
Beleş iş çözdürmeye gelip adam kafalayacaklar diye niye biz zararlarını falan anlatıyoruz? Buna kuruluyorum. Zibilyon tane nickle gelip her yerden ayrı bir şey koparıp birlestirip yemek yapacak sanki.
Benim zamanım bunların adam tavlamasından daha değerli.
Bu kadar lafın üstüne daha da utanması olan soru sormaz. Sessizce beklesin biri yanlışlıkla formülünü ağzından kaçırırsa ucundan koklar gider evde denersin.
Youtubeda öyle bazlama açan kadınlar var onları da izleyip evde hamur falan açan insanlar oluyor. Takıl öyle bir köşede
Neden beddua ettinizDanteninde cehennem tablosunda bahsettiği cehennemin 9 katından 8. katında olmanız dileğiyle. Sorsan en büyük dinine bağlı olanlarda bunun gibiler. Hangi insan aklı insan iradesini elinden almayı kendisine hak görür bu bunun üstüne işlemler yapar sanırım asla anlamayacağım
6.hislerim kuvetlidir nedense etmek istedimNeden beddua ettiniz