Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de göremediysen acemilerin işi daha zor. Algı açıklığını kontrol ediyoruz, sistemin alanında kalabilecek mi diye. Hayvanın ruh yapısına göre seçerek tablodan uyumlu sigil seçip uygulatırız. Yapı ile uyumlu hayvan sigil kuvvetini temsil edecek. Ne kadar güclü işlenmesi gerektiğini çıkaracağız sonra o hayvanın ayın evresine göre sayısını sigil üzerine işleyip vereceğiz. Tarihinde yapılacak. Hedefe göre. Örneğin hedef kaplansa kelebeğe yetecek enerji çalışmaz daha büyük ister. Ama hedef kelebek gibiyse kaplan ağır gelir bir daha vazgeçemez geri dönüşü olmaz. Gibi gibi...
Yapıcam, gece okumalarım var onları bitireyim yapıcam mutlaka. Ama ezberlemek çok zor

Büyüyü yapana geri döndürmek için de 1000 tebbet okuyacaksın sonra duanı ediceksin. 7 gün içinde tebbet okunmalı.
Çok teşekkür ederim. Siz bunlardan fayda gördünüz mü?
Bir başka bir şey de vardı. Bir kadın vardı siyah beyaz ipliklerden uzunca alıp bilmem kaç adet çokca düğümler atıp en son onu mum yakıp mumla yakıyordu, sonucu çok güzel oluyordu. Kısmet açma, barıştırma, dil bağlama gibi şeyler yapıyordu. O kadın rahmetli oldu, maalesef o ritueli öyrenemedim. Bilgisi olan varmı, onu öyrenmek istiyorum.

@Angelia
Uyumadan önce 9 kez okuyun (ezberden) sonra rüyanızda gördüğünüz hayvanı yazın. O sigilın Altından kalkıp kalkamayacağınız ona göre belli olur.

miyir ibzı safakneb
mıfas za ribneb
tıkneb
Sen kendini akıllımı sanıyorsun?? O yazdıkların senin sayğısızlığının ve ne kadar kibirli ve şeytani duygularının olduğunun isbatı. Burada insanlar bilgi çare arıyor sen eğleniyor musun? Neden buradasın?? Maalesef eski üyeler çoğu gitmiş ve forma çok güzel bakıyorlardı o zaman da her isteyen böyle at koşturamazdı.

@Angelia
Uyumadan önce 9 kez okuyun (ezberden) sonra rüyanızda gördüğünüz hayvanı yazın. O sigilın Altından kalkıp kalkamayacağınız ona göre belli olur.

miyir ibzı safakneb
mıfas za ribneb
tıkneb
Sayın Urum bunu gör lütfen, insanlarla kibirli duygularıyla dalga geçiyorlar forumda. Ve de buna çanak tutanlar da fazlalaşmış, forum kirlenmiş maalesef

Çok teşekkür ederim. Siz bunlardan fayda gördünüz mü?
Bir başka bir şey de vardı. Bir kadın vardı siyah beyaz ipliklerden uzunca alıp bilmem kaç adet çokca düğümler atıp en son onu mum yakıp mumla yakıyordu, sonucu çok güzel oluyordu. Kısmet açma, barıştırma, dil bağlama gibi şeyler yapıyordu. O kadın rahmetli oldu, maalesef o ritueli öyrenemedim. Bilgisi olan varmı, onu öyrenmek istiyorum.
Öyle bir uygulama bilmiyorum ancak sana karşı kıskançlık yapılıyorsa o uygulamayı biliyorum. Beyaz ibrişim alınıp ipliğin üzerine 161 felak okunur. Yasin okunup her mübinde 23 defa felak okunup ipe 1 düğüm atılır. 7. Mübine kadar toplamda 7 düğüm atılmış olucak. Sonra münafikun suresinin 3 ve 4. Ayetlerini 41 defa okuyacaksın. Sonra 161 defa Ya Mani zikrini çekip ipi üzerinde veya cüzdanında taşı sana kimse kıskanclık haset edemez

Öyle bir uygulama bilmiyorum ancak sana karşı kıskançlık yapılıyorsa o uygulamayı biliyorum. Beyaz ibrişim alınıp ipliğin üzerine 161 felak okunur. Yasin okunup her mübinde 23 defa felak okunup ipe 1 düğüm atılır. 7. Mübine kadar toplamda 7 düğüm atılmış olucak. Sonra münafikun suresinin 3 ve 4. Ayetlerini 41 defa okuyacaksın. Sonra 161 defa Ya Mani zikrini çekip ipi üzerinde veya cüzdanında taşı sana kimse kıskanclık haset edemez
Boşuna yoruyorsun kendini, bu kişi her üyeliğinde farklı oynuyor belki 4 belki de 45 üyeliği vardır kimbilir 🌟 derdi de başka.. bağlama arıyor.. bunlar gibiler yüzünden forum kirleniyor eski üyeler banlanıp banlanıp birkaç nickle birden geri dönüyorlar kiminde ahlak nutukları atıp bağlama büyüsü yapanlara ne söylersiniz gibi sözlerle dini inançlarına bağlı kişilere gaz verip diğerlerinde hayali nişanlı kurgu kocalarını kaynanalarından kurtarmak için bağlama soruyorlar. Forumu avlanmak için kullanıyorlar 🤑

Üff iyi ki Ip değiştirmeyi öğrenmişsin 150 tane fake hesapla gelip, adam kafeslemek için kendine beleş büyücü arıyorsun. Bıktık senden ne yapalım
Sen kimsin ya saygisiz?? Beni taniyormusun fake hesapla seni trollemişlerse bunun acısını insanlardan çıkmak zorundaysan daha insani bakımdan maalesef gelişememişsin. Iyi yapmışlar sana napmışlarsa. Kibire bak ya, iyiki bir iki laf yaza biliyorsun onu da tersten yaza biliyorsun

Sen kimsin ya saygisiz?? Beni taniyormusun fake hesapla seni trollemişlerse bunun acısını insanlardan çıkmak zorundaysan daha insani bakımdan maalesef gelişememişsin. Iyi yapmışlar sana napmışlarsa. Kibire bak ya, iyiki bir iki laf yaza biliyorsun onu da tersten yaza biliyorsun
Ne yapalım bağlama büyüsü arayacak her gün yeni üyelik açacak kadar vaktimiz yok anca yazı yazmayı öğrenebildik.. malum iş güç ten.. boş insanlar değiliz biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri