Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapalım bağlama büyüsü arayacak her gün yeni üyelik açacak kadar vaktimiz yok anca yazı yazmayı öğrenebildik.. malum iş güç ten.. boş insanlar değiliz biz.
Fake hesapla baya eylenmişler sizle demek ki boş bekarsınız ki kaşımışsınız insanları. Forum ne hale gelmiş ya yazık

Çok biliyorsun demek eski zamanları o zamandan beleş hoca bağlayamadın mı bağlama büyülerini yapacak :D
Beleş hoca mı? Tersten okudugun yazılarla rüyanda mı gördün beleş hoca aradığımı?? Para verdiklerin sizden pek farklı deyildi, kendim arıyorum o yüzden. Eski zamanlar dediyim kaliteli insanların olduğu zamanlardı

Boşuna yoruyorsun kendini, bu kişi her üyeliğinde farklı oynuyor belki 4 belki de 45 üyeliği vardır kimbilir 🌟 derdi de başka.. bağlama arıyor.. bunlar gibiler yüzünden forum kirleniyor eski üyeler banlanıp banlanıp birkaç nickle birden geri dönüyorlar kiminde ahlak nutukları atıp bağlama büyüsü yapanlara ne söylersiniz gibi sözlerle dini inançlarına bağlı kişilere gaz verip diğerlerinde hayali nişanlı kurgu kocalarını kaynanalarından kurtarmak için bağlama soruyorlar. Forumu avlanmak için kullanıyorlar 🤑
Haaa o zaman adminler ip ban atsın daha foruma giremesinler

Haaa o zaman adminler ip ban atsın daha foruma giremesinlerispatlal)

Haaa o zaman adminler ip ban atsın daha foruma giremesinler

Senin kadar kaliteli mi four 🤩
Four kim ya kimden acılı kaldınız bu kadar. Fake hesap falan deyilim. Ikinci hesabım ilk hesabımı yıllar önce bıraktım, unuttum şifresini daha doğrusu. Kendileri saygısızlık, kalitesizlik yapıyorlar bir de birini hemen etiketleyip fake hesap diyorlar. Çete kurmuşsunuz artık demek ki

Four kim ya kimden acılı kaldınız bu kadar. Fake hesap falan deyilim. Ikinci hesabım ilk hesabımı yıllar önce bıraktım, unuttum şifresini daha doğrusu. Kendileri saygısızlık, kalitesizlik yapıyorlar bir de birini hemen etiketleyip fake hesap diyorlar. Çete kurmuşsunuz artık demek ki
Four da bizim için çete demişti ne yazık..
bişi sorcam bağlamacı hocalara verilen para için fatura kesiliyor mu yani ona gider yazarım dedim bir sazan bulursam o parayı ödeyecek.. Four çok iyiydi bu konuda ama işte sohbette fatura muhabbeti yapana kadar 🤩

Four da bizim için çete demişti ne yazık..
bişi sorcam bağlamacı hocalara verilen para için fatura kesiliyor mu yani ona gider yazarım dedim bir sazan bulursam o parayı ödeyecek.. Four çok iyiydi bu konuda ama işte sohbette fatura muhabbeti yapana kadar 🤩
Four da aklı başında biriymiş demek ki. Ama maalesef ben yapacağımı yaptım siz uğraşın şimdi. Bir de elit üye olacaklar, kalitesizlik ya

Four da aklı başında biriymiş demek ki. Ama maalesef ben yapacağımı yaptım siz uğraşın şimdi. Bir de elit üye olacaklar, kalitesizlik ya
hahah sürekli farklı nicklerle bağlama aramak kalitesizlik değil ama dimi.. maji sitesini bağlama büyüsü bulma avlanma alanı olarak kullanmak da çok kaliteli bir davranış.. her nickinle insanlara farklı gidip kandırmaya çalışmak da Oscarlık Four R. 🤩 Ben yemiyorum senin o numaralarını.. sazanları da bir yere kadar kandırırsın onlar da arınma yapmayı öğreniyor sizin sayenizde.

Bunlar kendileri çete olmuş burda, faydasız faydasız konuşuyorlar
Sen haşır haşır bağlama büyüsü arıyorsun çaresizsin. Sen şuan çok zayıf bir noktadasın internetten dolandırılma ihtimalin %99.99. Böyle silkelen kendine gel sağlıklı düşün. 1000 tebbeti oku ve 200 düğümlü büyü bozmayı yap zaten kocan (varsa tabi) bağlanır tekrar sana merak etme

Sen haşır haşır bağlama büyüsü arıyorsun çaresizsin. Sen şuan çok zayıf bir noktadasın internetten dolandırılma ihtimalin %99.99. Böyle silkelen kendine gel sağlıklı düşün. 1000 tebbeti oku ve 200 düğümlü büyü bozmayı yap zaten kocan (varsa tabi) bağlanır tekrar sana merak etme
Buranın eski kadrolu bağlamacılarından kendisi 🤩

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri