Büyü ve vefk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok mağdura yatıyorlar ya, kocam gitti, nişanlımı çaldılar bla bla...Bakacağım işte o kadar mağdur durumdaysa elini taşın altına sokma cesareti var mı diye. Açık açık "Ben bağlama büyüsü ile birini kendime bağlamak istiyorum günahı benim boynuma" diyebileni deneyeceğim. Yapabiliyorsa beni ilgilendirmez devamını da yazarım. Burada 150 kere sonuçlarını anlattık.
E gerçekten kocama yapıcam ama, şimdi napiyim kendisini buraya mı getireyim 😌

Havas ilminde bağlama işlemi yoktur
Yok çanak kaşık bu düpedüz büyüdür
Ortaya şer işlemler girdiği an icazeti alınır

Gördüğün kadarıyla pek bi bilgin yok ben şöyleyim ben böyleyim diyorsun
Bilmediğin uygulamaları yapma ömrünün geri kalanını tımarhanede geçirirsin
Baya hızlı giriş yaptınız siteye.Havas kitapların şerli işlemler ama yazanda Havass alimi onların neden alınmıyor icazeti.

Baya hızlı giriş yaptınız siteye.Havas kitapların şerli işlemler ama yazanda Havass alimi onların neden alınmıyor icazeti.
Sence o satılan kitaplardaki bilgileri gerçekten üstünde yazan havas alimi mi yazıyor? O tür kitaplardaki çoğu işlemler eksiktir, davetler gerçek olabilir evet fakat arkanızda havas ehli biri olmadan deneyemezsiniz.

Sence o satılan kitaplardaki bilgileri gerçekten üstünde yazan havas alimi mi yazıyor? O tür kitaplardaki çoğu işlemler eksiktir, davetler gerçek olabilir evet fakat arkanızda havas ehli biri olmadan deneyemezsiniz.
Arkamda Havas ehli biri varda.Benim Havass ehli olmadığımi nerden biliyorsunuz.Evet kitaplar şifreli aslında uzak.Dediğiniz gibi büyüye girersen yolunuz kapanir havassta.Ben şer işlemler uygulamiyorum zaten.

Arkamda Havas ehli biri varda.Benim Havass ehli olmadığımi nerden biliyorsunuz.Evet kitaplar şifreli aslında uzak.Dediğiniz gibi büyüye girersen yolunuz kapanir havassta.Ben şer işlemler uygulamiyorum zaten.
Arkanda havas ehli biri var ve diyelim sen havas ehli birisin nasıl böyle bir soru sorabilirsin bana?

Alınacak bişey yok bizden daha Bilgili biri olabilirsiniz.Paylasirsiniz bizde öğreniriz.Ben Havass konusunda muhabbet edecek birilerini arıyorum.
Yok yok kardeşim ben alınmadım fakat sorduğun sorular ve verdiğin cevap garibime gitti sadece.

Vaktim olduğu sürece paylaşım yapmaya çalışacağım inşallah.

Sohbet edebiliriz tabiiki neden olmasın.

Ben de denedim ama bir şey göremedim, yargılamayın sakın sadece meraktan yaptım :cautious:
Sen de göremediysen acemilerin işi daha zor. Algı açıklığını kontrol ediyoruz, sistemin alanında kalabilecek mi diye. Hayvanın ruh yapısına göre seçerek tablodan uyumlu sigil seçip uygulatırız. Yapı ile uyumlu hayvan sigil kuvvetini temsil edecek. Ne kadar güclü işlenmesi gerektiğini çıkaracağız sonra o hayvanın ayın evresine göre sayısını sigil üzerine işleyip vereceğiz. Tarihinde yapılacak. Hedefe göre. Örneğin hedef kaplansa kelebeğe yetecek enerji çalışmaz daha büyük ister. Ama hedef kelebek gibiyse kaplan ağır gelir bir daha vazgeçemez geri dönüşü olmaz. Gibi gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri