Teşekkür ederim sayın @Absoluta VirtuteVebru ve Laa fazla. Ameliyat sonrası enerjiniz bukadar glif kaldıramayacak diye düşünüyorum.
Hatta sadece İyuu yapsanız daha iyi olur.
Teşekkür ederim sayın @Absoluta VirtuteVebru ve Laa fazla. Ameliyat sonrası enerjiniz bukadar glif kaldıramayacak diye düşünüyorum.
Sevgili absolute glifleri yaparken ya da rune tehlikeli olabilir gibi üstlerde yazı görmüştüm. Ben profesyonel birine daha yeni arınma yaptırdım ve biraz sürem var sanırım. Oyuzden su an önce bilgi topluyorum sürecim bitince deneyecegım su an farklı bir enerjiyle bolmeyi istemiyorum bu temizlenme sürecinde.ancak; korunma dediğin öncesinde nasıl yapılıyor? Diğer sorum üstümüze tekrar enerji varlık çekme durumu söz konusumu?Kırgınlığı ve siniri iç sesinizle karıştırabilirsiniz, O yüzden bakım şart. Ve korunma da.
Benim profilimden Bul düğmesine basıp. Bütün konuları bul seçeneğinden. Yayinladigim korunma ritüelleri ve formülleri bulabilirsiniz.Sevgili absolute glifleri yaparken ya da rune tehlikeli olabilir gibi üstlerde yazı görmüştüm. Ben profesyonel birine daha yeni arınma yaptırdım ve biraz sürem var sanırım. Oyuzden su an önce bilgi topluyorum sürecim bitince deneyecegım su an farklı bir enerjiyle bolmeyi istemiyorum bu temizlenme sürecinde.ancak; korunma dediğin öncesinde nasıl yapılıyor? Diğer sorum üstümüze tekrar enerji varlık çekme durumu söz konusumu?
Aktifleştirme şekli konusunda kararsız kaldım. Ateş agresif mi olur?Vebru ve Laa fazla. Ameliyat sonrası enerjiniz bukadar glif kaldıramayacak diye düşünüyorum.
Kendi DNA ile. Tükürük, kan gibi.Aktifleştirme şekli konusunda kararsız kaldım. Ateş agresif mi olur?
Sizce en uygunu hangisi olurBenim profilimden Bul düğmesine basıp. Bütün konuları bul seçeneğinden. Yayinladigim korunma ritüelleri ve formülleri bulabilirsiniz.
Korunma, arınma işlemi bittiğinde yapılır. Arınma dan sonra korunma yazpilmaz ise her türlü pislik çekebilirsiniz. Aura incelmiş oluyor, hatta delikler bile olabiliyor. Bu yüzden sifalandirma + korunma yapmalısınız.
Bilmiyorum. Herkes kendine göre korunmayı seçer.Sizce en uygunu hangisi olur
Çok teşekkğr ediyorummm@Deep blue laa,kha,bel işinizi görür.Bol şans…
Sizi yorduysam şimdiden cok afedersiniz ama öncesi korunma ritueli ne yapacagımı bulamadım belkide aceleden ne yapmalıyım@Deep blue laa,kha,bel işinizi görür.Bol şans…
Cok teşekkür ediyorum
Evet sorun değil özenle cevap veröeniz bile mutlu edici@Deep blue son glif yanlış olmuş şimdi fark ettim sanırım yapmadınız
maşet fee reko laa kullandım ben formül olarak gliflerin gücüyle x evimden çıkıyor ve sahip olduğum evime geçiyorum bu işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşiyor şeklinde uyguladım sonra kağıdı yaktım sizce nerde yanlış yaptım
Tamamen hatalı glifler uygulamışınız da bunların hangi özelliklerini çektiniz siz bu isteğiniz içinmaşet fee reko laa kullandım ben formül olarak gliflerin gücüyle x evimden çıkıyor ve sahip olduğum evime geçiyorum bu işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşiyor şeklinde uyguladım sonra kağıdı yaktım sizce nerde yanlış yaptım
Burda bir arkadaşa yine ona ait olan bir şeyi geri almak için bu glifler önerilmiş o sebeple bu şekilde uyguladım1. Maşet
5. Fee
8. Reko
6. Laa
İşlem bana, sevdiklerime ve arabama zarar vermeden gerçekleşecek. Bu cümleyi niyete eklemeye untmayin.
Yani aslında bir ev aldık Ev kiracili bir senedir evin içindeki kiracı bana tacizden tut yapmadığını bırakmadı ben sadece kedimle evime geçmek istiyorum oturmak icin aldik ama ne mümkün. çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için çok geçmiş olsun umarım sabaha bir şeyiniz kalmazAma aynı istekler değil ki sizin absolute bakar görünce yazacaktır yazmaz ise sabah bende yardımcı olurum ama şu anda migrenim kalktı geçenki gibi yanlış söylemeyim.biraz bekleyin .o glifler sizin isteğinize karşılık vermez hakkınız olan birşeyi istiyorum demişiniz.