Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

maşet fee reko laa kullandım ben formül olarak gliflerin gücüyle x evimden çıkıyor ve sahip olduğum evime geçiyorum bu işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşiyor şeklinde uyguladım sonra kağıdı yaktım sizce nerde yanlış yaptım
Kha, Vebru, Laa
Sadece kiracının evden çıkmasını niyet edin.
Hem iki işlem birden yaptınız. Enerjiniz yetmemiş olabilir.
Hem çok uygun olmayan bir formüle iki niyet yüklediğiniz.

Kha, Vebru, Laa
Sadece kiracının evden çıkmasını niyet edin.
Hem iki işlem birden yaptınız. Enerjiniz yetmemiş olabilir.
Hem çok uygun olmayan bir formüle iki niyet yüklediğiniz.
İyi günler Absoluta Virtute:
Yeni bir işe girdim.Maaşı konuşmadık patronla.Asgari ücret zaten güncellenecek yıl sonu diye sonraya bıraktı .Maaşımın yüksek olması için tam olarak hangi skripti uygulamalıyım.Bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum.

Yeni bir işe girdim.Maaşı konuşmadık patronla.Asgari ücret zaten güncellenecek yıl sonu diye sonraya bıraktı .Maaşımın yüksek olması için tam olarak hangi skripti uygulamalıyım.Bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum.
Maşet yeterli olacak. İsterseniz yanına Dihal de olabilir.

Peki dusmanlik yapan kişinin donakalmasi ve üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi olmasını istiyorsam ne yapacagiz sevgili @Absoluta Virtute

Peki dusmanlik yapan kişinin donakalmasi ve üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi olmasını istiyorsam ne yapacagiz sevgili @Absoluta Virtute
Bel glifi. Ölü toprağı da iyi fikir. Kurala göre almasını biliyorsanız.
Bel uyguladıktan sonra, Göktürk ten de bakın. Çünkü arakne etkisi kısa sürüyor. Ama ilk vuruş için uygun. Tabi savunmayı kırmak gerekiyor önceden.

Bel glifi. Ölü toprağı da iyi fikir. Kurala göre almasını biliyorsanız.
Bel uyguladıktan sonra, Göktürk ten de bakın. Çünkü arakne etkisi kısa sürüyor. Ama ilk vuruş için uygun. Tabi savunmayı kırmak gerekiyor önceden.
@Absoluta Virtute bana önerdiğiniz glifleri uyguladım ve sabah etkisini görmeye başladım.Patronum işimi sahiplendiğimi ve farkındalık sahibi olduğumu söyledi.Maaş ne olur artık bilemem 😂Tekrar teşekkür ederim.Glifler hızlı çalışıyor.

Aleister Crowley ve Jon Dee batı majinin en önemli isimleri. Onların kitapları öneririm. İsrael Regardİe kitapları de iyi. İsim hatirlsma özürlüsüyüm.
Crowley'den bir kitap siparişi geçtim bakalım bana neler katacak içinde kendimi ne derece bulabileceğim.Bekliyorum elime ulaşmasını.Bu aralar çok farklı meşguliyetlere sardım kendimi rutinden çıkmam iyi de geldi.Bu hafta sonu için de bulunduğum yere biraz uzakta ördeklerin kedilerin köpeklerin kuşların bulunduğu bi gölet var onlarla vakit geçircem inşallah.

Örnek 5 - Düşmanı panik haline getirmek, arabasını veya evini veya diğer değerli bir nesneyi yok etmek ve onu panik durumuna daha da sokmak için Bel - Reko - Bel'i uyguluyoruz. "Bel ve Reko gliflerinin gücü adına (düşmanın adı) panik halindeyken korku ve yıkım kaynağı olur, arabasını vurur ve böylece daha da büyük bir korkuya dalar ve panik ataklara maruz kalır. "
Absolute bunu sadece maddi yönden mi yapabiliriz? Manevi yönden yıkım zarar uygulamak için olur mu?

Defalarca sayfaları okudum. Bir çok kişi uygulamadan sonra kendisini yorgun,bitkin,uyuşuk ya da hasta hissetmiş. Ama ben de tık yok. Ayrıca şunu da belirteyim; her gün alkol iciyorum hem bir tık fazla içiyorum.
Bununla alakalı olabilir mi ya da başka bir sebep mi var acaba

Defalarca sayfaları okudum. Bir çok kişi uygulamadan sonra kendisini yorgun,bitkin,uyuşuk ya da hasta hissetmiş. Ama ben de tık yok. Ayrıca şunu da belirteyim; her gün alkol iciyorum hem bir tık fazla içiyorum.
Bununla alakalı olabilir mi ya da başka bir sebep mi var acaba
Üzerinizde yaşam enerjisini yükselten bişeyler varmı? Herhangi bi takı olabilir bi dövme olabilir bi dua vb

Geri