Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Laa ve aret gliflerinin gücüyle x kişisinin kişesel enerjisiyle gücüyle çalışın. X kişisinin ve benim yollarımız kesişiyor. Biraraya geliyoruz. sonrasında işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır öyle de oldu. Niyetimi bu sekilde yaparım niyet olarak ben kendi adımı söylemelimiyim yoksa bu sekilde uygun mudur. Çok teşekkür ederim nurum ben uygularım artık.
Hobaaaaa 🙄😣 söylemeyin hemen işlemde gizlilik var işin sihri kaybolur işlem biter tutar istediginiz sonra söyleyebilirsiniz.Yaptığınızda bahsetmeyin.
Uygulamlarınız doğrudur.Kendi isminizi de söyleyeceksiniz tabi ki a kişisinin b kişiisi ile yolları kesişiyor tanışıyorlar vs vs…

Yok daha işlem yapmadım zaten sadece soru maksatlı sordum saol yine de olumsuz etkilenmez değil mi

Olumsuzluk getirmez sadece işleminiz tutmayabilir.Biraz ağırlık yorgunluk vs olabilir runeleri o yüzden tavsiye ederim.

Arkadaşlar tembellikten kurtulmak için kullanabileceğim bir sembol var mı?
Maşet veya kha gliflerini kullanırdım sanırım. Yine de absoluta daha iyi cevap verir. Alternatif bir yöntem de tembellik yaptığın her ne ise üzerine gidip yapmak. Mesela okul sıkıcı mı geliyor? Git. İş zorluyor mu? Devam et. Spor yapmaya üşeniyor musun? Kalk yap gibi. Bir süre sonra beyin bahane üretmeyi durduruyor hata verip. Çünkü o kodları engellendiğin ne varsa atılarak bozuyorsun. Denendi onaylandı 😁

Maşet veya kha gliflerini kullanırdım sanırım. Yine de absoluta daha iyi cevap verir. Alternatif bir yöntem de tembellik yaptığın her ne ise üzerine gidip yapmak. Mesela okul sıkıcı mı geliyor? Git. İş zorluyor mu? Devam et. Spor yapmaya üşeniyor musun? Kalk yap gibi. Bir süre sonra beyin bahane üretmeyi durduruyor hata verip. Çünkü o kodları engellendiğin ne varsa atılarak bozuyorsun. Denendi onaylandı 😁
Kesinlikle en güzel yöntem iradeyi terbiye etmek.

Bir soru: Gerçekleşmesi zamana bağlı şeyler için rune daha mantıklı, doğru mu? Yani dileğimiz belli süreçlerden geçerek olabilecek bir şey, bir meyve gibi düşünün. Şu an tohum halinde. Ben o tohumun çürümeden lezzetli bir meyveye dönüşmesini istiyorum.

Absoluta; Hato'nun işlevi kısa süreli oluyor, yani kazandığımız o beceri belli bir süreliğine bizimle kalıyor. Glifin etkisi geçtiğinde son kullanma tarihi bitmiş ürün gibi bozulmaya başlıyor. Doğru mu?
Hayır. Glif sizin becerilerinizi artmasını sağlıyor. Sizi geliştiriyor. Kazandığınız gelişme sizinle kalıyor. Haftada bir yenilersiniz, istediğiniz kadar geliştirin kendinizi.

Hayır. Glif sizin becerilerinizi artmasını sağlıyor. Sizi geliştiriyor. Kazandığınız gelişme sizinle kalıyor. Haftada bir yenilersiniz, istediğiniz kadar geliştirin kendinizi.
Bu konudaki 36 sayfanın tamamını okudum. Konuda bahsi geçen sebepler dışında şekli çirkin çizmemin, glifin işe yaramamasında etkisi olabilir mi?

Çirkin: Birebir aynısını çizemedim koluma, daha tombik bir şey oldu.

Arkadaşlar geçen burdan işlem yapmıştım zaten zamanı doldu söyleyebilirim o yüzden hatta @nurumm saolsun bana yardımcı olmuştu hoşlandığım kişiyle tanışmam için zaten konuyu da buraya yazmıştım. Ben hoşlanıyordum ama o beni hiç tanımıyor. Ve şöyle bir durum oldu onun ev adresini bulabildim benim için çok zordu aylardır bulamıyordum. Gidip yakın zamanda görüşürücem ama gittiğim gün evinde olur olmaz onu bilmiyorum ama illaki birinde denk gelirim. Şunu sormak istiyorum ilk tanışma olacağı için bana neler önerebilirsin mesela onunla ilk görüştüğümde irtibat numarasını almak vs isterim neticede görüşmenin devamı gelmesi için. Bunla ilgili hır çalışma var mıdır acaba. Birde üzerinde iyi bir izlenim bırakmak istiyorum.

Arkadaşlar geçen burdan işlem yapmıştım zaten zamanı doldu söyleyebilirim o yüzden hatta @nurumm saolsun bana yardımcı olmuştu hoşlandığım kişiyle tanışmam için zaten konuyu da buraya yazmıştım. Ben hoşlanıyordum ama o beni hiç tanımıyor. Ve şöyle bir durum oldu onun ev adresini bulabildim benim için çok zordu aylardır bulamıyordum. Gidip yakın zamanda görüşürücem ama gittiğim gün evinde olur olmaz onu bilmiyorum ama illaki birinde denk gelirim. Şunu sormak istiyorum ilk tanışma olacağı için bana neler önerebilirsin mesela onunla ilk görüştüğümde irtibat numarasını almak vs isterim neticede görüşmenin devamı gelmesi için. Bunla ilgili hır çalışma var mıdır acaba. Birde üzerinde iyi bir izlenim bırakmak istiyorum.
Kişinin evine mi gideceksiniz tanışmak için? Bence öyle bir şey yapmayın. Biri tanışmak için kapıma gelse sapık veya takıntılı gibi algılarim.

Kişinin evine mi gideceksiniz tanışmak için? Bence öyle bir şey yapmayın. Biri tanışmak için kapıma gelse sapık veya takıntılı gibi algılarim.
Yok o şekilde sapıklık gibi değil. Yanımda tanıdık bir arkadas olacak yani onun bildiği biri. Sıkıntı yok o konuda.

@file evine gidip tanışmak yada buna benzer hareketlerde bulunmak hem @Alakan sözlerinde haklı hemde yaşınız ve cinsiyetiniz nedir bilmiyorum ama takıntınızdan ziyade bana saçmalık gibi geliyor olgun ve kendini bilen bir insan böyle bi davranış sergilemez bence yanlış yine de siz bilirsiniz tabi de.İşlemleri yenileyin tesadüfü gelişmesi için gliflerden yine yardım alın olay kendiliğinden önünüze dökülecektir emin olun.

Maşet,laa,mis,dihal,aret olarak yapın birkaç gün sonra mis dihal aret olarak çalışmayı üstünden geçin ve serbest bırakın kendinizi diyecem ama o pek sizde mümkün görünmüyor gibi.Enerjinizi sıkmışsınız sadece adresle kalmış olayınız devamı da gelirdi de siz sadece o noktaya endekslemişiniz o da size o şekil geri dönüş yapmış.

Teşekkür ederim bilgiler için ben yine bu çalışmaları dener işlemleri o şekilde yaparım o zaman. Ama şunu da belirteyim bu ev olayında niyetim sapıklık tabiki değil ama bu tarz tanışmalarda mesela olabiliyor arkadaşınla ordan geçerken tesadüfi tarzında örnek olarak bunu söylüyorum. Yoksa gidip kapısına dayanmak bende istemem yanlış olur.

Geri