Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Başka bir deyişle nekroglifler. Athena onu örümceğe dönüştürdükten sonra ölülerin dünyasından Arachne tarafından getirildiler. Bu glifler hakkında çok az bilgi var ama hepsi hızlı sihirle ilgili. Arachne glifleri, görünüşe göre nekrodunya ile olan bağlantıları nedeniyle son derece güçlüdür. Aktifleştirme den hemen sonra çalışırlar, hızlanma için zamana ihtiyaç duymazlar. Dahası, ayrıntılı ve kapsamlı talimatlara bile ihtiyaç duymazlar. Her glifin zaten gerçekleştirdiği kendi görevi vardır. Bu nedenle talimat, belirlenmiş bir hedefle ve çok net olmalıdır. ... Çok net ve katı bir şekilde çalışıyorlar, bu yüzden çok dikkatli olmalısınız ve gliflerin bize nereden geldiğini unutmamalısınız. Gliflere hediye veya kurban gerekmez. Hem birer birer hem de birkaçı birlikte çalışabilirler. Aynı zamanda, runiklerle de çelişmezler, bu da gliflerle kombinasyon halinde runik formülleri oluşturmayı mümkün kılar. Arachne gliflerini uygulama kuralları runelerinki ile aynıdır. Ancak, küçük bir uyarı var - glifler görevi kısa sürede tamamlayarak, anında çalışır. Rünler en iyi seçeneği ararken, glifler hedefe giden en kısa yolu arıyorlar. Bu nedenle sürprizlere karşı daha dikkatli ve hazır olmanız gerekiyor. Yine de, glifler insanların hayatlarını değiştirebilir ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Arachne'nin glifleri ve diğer runelerle çalışırken, onlara ve güçlerine inanmak gerekir. Ayrıca, glifleri çizerken tüm noktaların ve çizgilerin doğru çizmeniz gerekir. Toplamda, şu anda 16 Arachne glifi var.
Kıdemli futharkın runeleri ile aynı şekilde uygulanırlar. Genellikle operatörün kişisel gücüyle(enerji) çalışırlar. Bu nedenle, başka bir kişi için bir glif uygularken, işin yapıldığı kişinin kişisel gücü ile çalışacağını şart koşmaya unutmayın. Bir glif uygularken, adını telaffuz etmek ve büyüyü etkinleştirmek için şunu söylemek gerekir: "Gliflerin gücüyle, glifi (adı), (glifin yapacağını belirtin) bahşedilsin."

Örneğin: "Gliflerin gücüyle, glif Arett, iki kişinin Ahmet ve Ayse'nın yeniden birleşmesini sağla."

Belirli bir hedef belirleyin. Birden çok varsa hepsini listeleyin. Gliflerin zarar vermeden çalışmasını şart koşun.
Merhaba bana, kötü varlıklardan ve büyüden korunmak için hangi glifleri tavsiye edersiniz ? Yani nasıl kombine edeyim ?

Başka bir deyişle nekroglifler. Athena onu örümceğe dönüştürdükten sonra ölülerin dünyasından Arachne tarafından getirildiler. Bu glifler hakkında çok az bilgi var ama hepsi hızlı sihirle ilgili. Arachne glifleri, görünüşe göre nekrodunya ile olan bağlantıları nedeniyle son derece güçlüdür. Aktifleştirme den hemen sonra çalışırlar, hızlanma için zamana ihtiyaç duymazlar. Dahası, ayrıntılı ve kapsamlı talimatlara bile ihtiyaç duymazlar. Her glifin zaten gerçekleştirdiği kendi görevi vardır. Bu nedenle talimat, belirlenmiş bir hedefle ve çok net olmalıdır. ... Çok net ve katı bir şekilde çalışıyorlar, bu yüzden çok dikkatli olmalısınız ve gliflerin bize nereden geldiğini unutmamalısınız. Gliflere hediye veya kurban gerekmez. Hem birer birer hem de birkaçı birlikte çalışabilirler. Aynı zamanda, runiklerle de çelişmezler, bu da gliflerle kombinasyon halinde runik formülleri oluşturmayı mümkün kılar. Arachne gliflerini uygulama kuralları runelerinki ile aynıdır. Ancak, küçük bir uyarı var - glifler görevi kısa sürede tamamlayarak, anında çalışır. Rünler en iyi seçeneği ararken, glifler hedefe giden en kısa yolu arıyorlar. Bu nedenle sürprizlere karşı daha dikkatli ve hazır olmanız gerekiyor. Yine de, glifler insanların hayatlarını değiştirebilir ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Arachne'nin glifleri ve diğer runelerle çalışırken, onlara ve güçlerine inanmak gerekir. Ayrıca, glifleri çizerken tüm noktaların ve çizgilerin doğru çizmeniz gerekir. Toplamda, şu anda 16 Arachne glifi var.
Kıdemli futharkın runeleri ile aynı şekilde uygulanırlar. Genellikle operatörün kişisel gücüyle(enerji) çalışırlar. Bu nedenle, başka bir kişi için bir glif uygularken, işin yapıldığı kişinin kişisel gücü ile çalışacağını şart koşmaya unutmayın. Bir glif uygularken, adını telaffuz etmek ve büyüyü etkinleştirmek için şunu söylemek gerekir: "Gliflerin gücüyle, glifi (adı), (glifin yapacağını belirtin) bahşedilsin."

Örneğin: "Gliflerin gücüyle, glif Arett, iki kişinin Ahmet ve Ayse'nın yeniden birleşmesini sağla."

Belirli bir hedef belirleyin. Birden çok varsa hepsini listeleyin. Gliflerin zarar vermeden çalışmasını şart koşun.
Stop skriptini nasıl uygularım, kendim için ?
Teşekkür ederim

Ritüelleri ben artık kendim yazıyorum. Her defasında yeni riuel yazmıyorum, bagzen defterimden seciyorum. Dikkat edilmesi gereken temel kuralları var. Bir de kişiye özel kuralları oluyor. Aynı ritüel ya da glif farklı kişilerde farklı çalışabilir. Bu yüzden tekrar yazıyorum bakım bizim sigortamız.
Ben majiyi kara ve beyaz olarak ayirmiyorum. Birçok düşük frekanslı enerji ile çalışma iyilik neticeli olabiliyor. Örneği ağır bir hastalığı bir insandan bir ölüye aktarabilirsiniz. Böylece insanın yaşam kalitesini hatta belki ömrünü bile uzatabiliriz.
Bunu na
Ritüelleri ben artık kendim yazıyorum. Her defasında yeni riuel yazmıyorum, bagzen defterimden seciyorum. Dikkat edilmesi gereken temel kuralları var. Bir de kişiye özel kuralları oluyor. Aynı ritüel ya da glif farklı kişilerde farklı çalışabilir. Bu yüzden tekrar yazıyorum bakım bizim sigortamız.
Ben majiyi kara ve beyaz olarak ayirmiyorum. Birçok düşük frekanslı enerji ile çalışma iyilik neticeli olabiliyor. Örneği ağır bir hastalığı bir insandan bir ölüye aktarabilirsiniz. Böylece insanın yaşam kalitesini hatta belki ömrünü bile uzatabiliriz.

Ağır bir hastalığı bir insandan bir ölüye nasıl aktarabiliriz annem kanser yardimci olabilir misiniz teşekkürler

Günlerdir sayfaları okuyorum. Yapılan işlemin başarılı olması için öne sürülen şey kısaca ritüelin araç olduğu ve önemli olanın operatörün inancı, enerjisi, imajinaayonun güçlü olması, enerjiyi yönlendirmek, şüphe duymamak, işlemi olmuş gibi kabul etmek ve olana kadar unutmak.
Ben buna placebo etkisi desem yanlış mı söylemiş olurum? Bilimsel olarak placebo etkisi %37. Düz hesap 40 diyelim. Örneğin bir geri getirme ya da bağlama uygulamasında karşı tarafında zaten birazcık gönlü varsa ( %20 ) toplam oran %60 oluyor.
Yani placeboyu harika yaparak diğer şartlar sabitken olacağı varsa oluyor.
Yapmış olduğumuz ritüeller, çizmiş olduğumuz tılsımlar ya da alfabeler, resimler,mumlar, kanlar, tükürükler, okumuş olduğumuz niyetler vs. tüm bu meteryaller ve uygulamalar olayın neresinde tam olarak.
Beni kesinlikle yanlış anlamanızı istemem, sadece öğrenmek ve başarılı olmak istiyorum. Henüz her şeyin en başındayım

Günlerdir sayfaları okuyorum. Yapılan işlemin başarılı olması için öne sürülen şey kısaca ritüelin araç olduğu ve önemli olanın operatörün inancı, enerjisi, imajinaayonun güçlü olması, enerjiyi yönlendirmek, şüphe duymamak, işlemi olmuş gibi kabul etmek ve olana kadar unutmak.
Ben buna placebo etkisi desem yanlış mı söylemiş olurum? Bilimsel olarak placebo etkisi %37. Düz hesap 40 diyelim. Örneğin bir geri getirme ya da bağlama uygulamasında karşı tarafında zaten birazcık gönlü varsa ( %20 ) toplam oran %60 oluyor.
Yani placeboyu harika yaparak diğer şartlar sabitken olacağı varsa oluyor.
Yapmış olduğumuz ritüeller, çizmiş olduğumuz tılsımlar ya da alfabeler, resimler,mumlar, kanlar, tükürükler, okumuş olduğumuz niyetler vs. tüm bu meteryaller ve uygulamalar olayın neresinde tam olarak.
Beni kesinlikle yanlış anlamanızı istemem, sadece öğrenmek ve başarılı olmak istiyorum. Henüz her şeyin en başındayım
Plasebo kelimesini sevmiyorum. Çünkü birçok insanda, kendi kendine kandırmak gibi his uyandırıyor. Ben inanç diyorum.
Rituelin asıl malzemesi sarsilamaz inançtır. Diğer malzemeler yardımcı malzeme oluyor. Bu malzemeler inancımızın sağlam yani sarsilamaz olmanın yardımcı oluyorlar.
Öncelikle rituelde hazırlık aşaması var. Bütün malzemeleri toplamak ve okuyacağınız kelimeleri oluşturup ezberlemek, belki tutacaginiz oruç, sizi gereken ruh haline ve gereken enerji akımına sokar. Bazı insanların istekleri bu aşamada bile gerçekleştiği olmuştur.

Ritüel sırasında bir yanda malzemelerle bir takım hareketler yaparken, aynı anda sözleri okurken, ve aynı anda istediğiniz şeyin imajine etmeniz, size başka birşey düşünme fırsatını vermiyor. Bu durumda saf ve sarsilamaz niyeti oluşturmuş oluyorsunuz.
"Ya olmazsa" korkusunun yeri olmuyor. Çünkü iç dialog duruyor.

Malzemelerin diğer etkisi , ritüele gereken enerjileri katmalari. Okunan kelimeler de imajine etmenize yardımcı oluyor ve niyetinizi daha da destekliyor.

Arachne Gliflerinin Pratikte Uygulaması

Bir glif kombinasyonu kullanırken çok fazla glif almamalısınız. 2, 3, 4, 5 glif alabilirsiniz.

Örnek 1 - İstediğiniz nesneyi, kişiyi, işi bulma amacınız var. Maşet - Mis. " Maşet ve Mis gliflerinin gücüyle, (aradığınız şeye) ulaşıldı ( bulundu)."

Örnek 2 - iki kişi arasındaki bir ilişkiyi yok etmeniz gerekiyor. Laa - Reko uyguluyoruz. " Laa ve Reko gliflerinin gücüyle, (isimler) arasındaki ilişki çok çabuk bozuluyor."

Örnek 3 - Herhangi bir alanda yetenek gelişimi için gerekli kaynakları ve bilgiyi elde etmek için Nudo - Hato'yu uyguluyoruz. " Nudo ve Hato gliflerinin gücüyle, gelişimine yardımcı olan ihtiyacım olan bilgiyi alıyorum (tam olarak greken)".

Örnek 4 - Ortak hedeflere ulaşmak ve bu birliği korumak için bir grup insanı tek bir ekipte hızla birleştirmek gerekir. Laa - Arett - Mis uygularız. Laa, Arett, Mies gliflerinin gücüyle, bu insanlar (isim listesi) yakında ortak bir hedefe ulaşmak için bir grupta birleşecekler."

Örnek 5 - Düşmanı panik haline getirmek, arabasını veya evini veya diğer değerli bir nesneyi yok etmek ve onu panik durumuna daha da sokmak için Bel - Reko - Bel'i uyguluyoruz. "Bel ve Reko gliflerinin gücü adına (düşmanın adı) panik halindeyken korku ve yıkım kaynağı olur, arabasını vurur ve böylece daha da büyük bir korkuya dalar ve panik ataklara maruz kalır. "

Örnek 6 - Zihin karıştırma büyüsü çıkarmak için, Maşet - Reko - Dikal gliflerini uygulayın. "Maşet, Reko ve Dikal gliflerin gücü adına, zihin bulanıklığı büyüsü kaldırıp kendimi temizleyerek, nazikçe zihin açıklığı geri kazanıyorum."

Örnek 7 - Acilen paraya ihtiyacınız varsa, Laa - Mis'i uygulayın. "Laa ve Mis gliflerinin gücüyle, bana herhangi bir kaynaktan çok hızlı bir şekilde para geliyor."

Örnek 8 - Satışta alıcıları - müşterileri çekmek için Arett - Laa - Maşet'i uygularız. " Arett, Laa ve Maşet gliflerinin gücü adına, ürünümle çok aktif ilgilenen alıcıları çekiyorum ve ürünümü satıyorum."

Örnek 9 - Bir kişinin komplekslerin üstesinden gelmesi ve istenen hedefe ulaşmasını engelleyen şeylerden kurtulabilmesi için, Maşet glifini merkeze, Kha - yukarıda ve aşağıda, Laa - solda ve sağda uygularız. "Maşet, Kha ve Laa gliflerinin gücüyle, (kişinin adı) , psikolojik engellerden kurtuluyor, irade gösteriyor ve savaşçı ruhu ile mücadele ederek bir an önce (nesini başaracağını söylüyoruz) başararıp amacına ulaşır. "

Örnek 10 - birinin açılıp, sizin hakkınızda düşündüğü her şeyi, veya ilginizi çekecek başka bir soruyu anlatması için, Nudo glifini ortaya, Vebru - yukarı ve aşağı, Laa - sola ve sağa koyarız. “Nudo, Vebru ve Laa gliflerinin gücüyle (kişinin adı), her şeyi (bilmek istediklerinizi) anlatıyor.

"Glifleri bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacaklar ve görevi tamamladiklarinda çalışmaları durduracaklar" cümlesini eklemeyi unutmayiniz ...
Gliflerin operatörün enerjisiyle çalıştığını da hesaba katmak gerekir. Bu nedenle, kendisi için değil de başkası için glifleri uygularken, bu gliflerin uygulandığı kişinin gücü ve enerjisiyle çalışacaklarını belirtmeye unutmayınız.

Bu gliflerin çoğunlukla agresif amaçlar için kullanıldığını hatırlamakta fayda var. Hızlı çalışırlar, ancak aynı hızla işleri bitiyor. Kısa süreli uygulamalar için tasarlanmışlar.

Selam sevgili absoluta. Para için laa ve mis gliflerini önermişsin. Acaba uygulanışını detaylı bir şekilde aktarırmısın lütfen? Kağıt ve yakma vs. yapacakmıyız? Ayrıca hızlı para için bildiğin daha etkili bir glif varsa da paylaşmanı rica ediyorum. Epey acil bir durum var da 😊 Teşekkürler.

Birde tutan bir işlemim hakkında bilgi vereyimMaşallah diyem bu arada nasıl bi işelm yaptıysam iki kişi arası açılması için yapılan bi durumdu öyle bir açmışım ki :) üstüne kadın başkasını bulmasına ragmen halen içinde duruyor uhtesi psikolojisi de pek normal değil sanırım bi açıyor sosyal medyasını gösteriyor 24 saat sonra geri kapatıyor bi süre geçiyor yine açıp kapatıyor :) evlilik teklifi almışın git evlen işte :) eski adam gel dese döncek pozisyonda gibi geldi bana.Bazen şey diyorum acaba zaten adam istemiyormuydu cidden bende ben yaptım ayrıdım sanıyorum :)
( çok daha hoş birini bulmuş bu arada, maddi yönden bilemem ama nasıl,ayrıldıgı oldukça zengindi :) )
Bunun için hangi glifleri kullandınız?

Kha,fee,reko,bel hızlandırması için laa kendince sıralayabilirsin sıralamasını isteğine göre.Ben bi kaç şekilde değiştirerek sıralayıp yaptım.Bir hafta on gün arayla.Tek bi defa yapıp bırakmadm.Kuvvetlendirdim bir kaç defa yapıp.Bi de garantiye aldım.
Bu formül yapılan büyülerin bozulması, yapışkan hadsiz bağlamacilardan kurtulmak için de etkili olabilir.. @emre0654 bak buraya 🤩

Kha,fee,reko,bel hızlandırması için laa kendince sıralayabilirsin sıralamasını isteğine göre.Ben bi kaç şekilde değiştirerek sıralayıp yaptım.Bir hafta on gün arayla.Tek bi defa yapıp bırakmadm.Kuvvetlendirdim bir kaç defa yapıp.Bi de garantiye aldım.
Peki niyeti nasılsın yazdınız?her glif için ayrı niyet mi yoksa tek bir niyet mi?

Bu formül yapılan büyülerin bozulması, yapışkan hadsiz bağlamacilardan kurtulmak için de etkili olabilir.. @emre0654 bak buraya 🤩
Denedim fakat varlık görevlendirilen büyülerde işe yaramıyor sanırım veya bende işe yaramadı. Yarın arkadaşımla bir hocaya gideceğiz para da almadığını söyledi havas ile sevabına yapıyormuş. Bugün etkisini çok kötü hissettirmeye başladı ilk yaptıklarından daha fazla kalp sıkışması ve mide bulantısı oluyor. Artık bozduktan sonra bunun üstüne yine yaparsa ciddi ciddi yanına gidip bir konuşacağım artık sıkıldım gerçekten...

Peki niyeti nasılsın yazdınız?her glif için ayrı niyet mi yoksa tek bir niyet mi?
Pardon niyeti nasıl söylediniz olacaktı.
Diyelim ki laa,bel,fee,reko,kha olarak sıraladım ben bunları ;x ve y şahsı arasında en hızlı şekilde birbirlerinden hoşlanmama durumu sebeb olup aralarında kaos sorunlar problemler çıkartıp birbirlerine karşı bir saldırıyla aralarındaki ilişki bağını yakıp yok ediyorsunuz. öylede oldu. ( laa hız,belhoşlanmama yaratmayı almışım,fee kaso sorun yaratmayı,reko dan saldırıyı kha dan da yok etmeyi anlayabildiniz umarım.

Geri