Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Her türlü sert formül olur düzgün dilden anlamıyorlar çünkü, sürekli büyü saldırısı yapan yaratıklar, maymun kafası yemeseler de insan eti yemeyi mübah gören şahsiyetsizler gibi düşünün.

Aklıma bir şey geldi okurken, ilerleyen sayfalarda vardır belki bilmiyorum.

Bağımlılıktan kurtulmak için bir kombinasyon hazırlayıp sigara kağıdına yazıp, yakıp, içen biri için işe yarar mı?

Neticede hem yanıyor hem havaya savruluyor külleri 😁

Aklıma bir şey geldi okurken, ilerleyen sayfalarda vardır belki bilmiyorum.

Bağımlılıktan kurtulmak için bir kombinasyon hazırlayıp sigara kağıdına yazıp, yakıp, içen biri için işe yarar mı?

Neticede hem yanıyor hem havaya savruluyor külleri 😁
İçmenize gerek yok ama bağımlılık için sadece destekleyici bir kuvvet olabilir. Bu biraz şey gibi hiç diyet yapmayıp; aynı hızda yemeye devam edip içtiği ilaçla zayıflayacağını düşünmek gibi. Siz karar verirsiniz, bırakırsınız buradan da destekleyici işlemler yaparsınız.

İçmenize gerek yok ama bağımlılık için sadece destekleyici bir kuvvet olabilir. Bu biraz şey gibi hiç diyet yapmayıp; aynı hızda yemeye devam edip içtiği ilaçla zayıflayacağını düşünmek gibi. Siz karar verirsiniz, bırakırsınız buradan da destekleyici işlemler yaparsınız.
Evet, aynı fikirdeyim. Sadece merak ettim bu tür kombinasyonlar etkiyi arttırır mı diye.

Katılıyorum. Bir de arakne etkisi kısa sürüyor . Göktürk daha uygun bence

Net ve kısa hedefli/amaçlı Glifleri imajinasyon ile boşluğa çizip niyeti okuduktan sonra hava ile aktive etmek mümkün mü?

Birinin bir yerden hızlıca dönebilmesi için uygun formül ne olabilir? Laa-Maşet uygun mu? Bu arada gittiği yerde sorunlar var. O sorun çözülmediği sürece sıkıntılı. Birilerini ikna etmesi gerekiyor daha doğrusu. İki ayrı işlem mi uygulasam?

Birinin bir yerden hızlıca dönebilmesi için uygun formül ne olabilir? Laa-Maşet uygun mu? Bu arada gittiği yerde sorunlar var. O sorun çözülmediği sürece sıkıntılı. Birilerini ikna etmesi gerekiyor daha doğrusu. İki ayrı işlem mi uygulasam?
O tür durumlarda Absoluta iki işlem diyor ama sorunun boyutu da önemli kaç kişiye bağlı çözülmesi.
Bunlara Kha da eklenebilir aslında.

O tür durumlarda Absoluta iki işlem diyor ama sorunun boyutu da önemli kaç kişiye bağlı çözülmesi.
Bunlara Kha da eklenebilir aslında.
İşlem sahibini saymazsak bir kişiye. Onun sorun çıkarmaması, onay vermesi durumunda olacak. O zaman ben o işlem için kha ekleyeyim. Diğer işlem için de Laa ve Vebru uygulayayım. Sonuçta aralarında çatışma var ve işin çözülmesi gerekiyor. Her iki işlemi de aynı zamanda uygulasam birbirini destekler gibi geldi. Tabii bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim.

İşlem sahibini saymazsak bir kişiye. Onun sorun çıkarmaması, onay vermesi durumunda olacak. O zaman ben o işlem için kha ekleyeyim. Diğer işlem için de Laa ve Vebru uygulayayım. Sonuçta aralarında çatışma var ve işin çözülmesi gerekiyor. Her iki işlemi de aynı zamanda uygulasam birbirini destekler gibi geldi. Tabii bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim.
Aynı yada farklı zaman bilemem o kadarını içinden geleni yap.

Merhabalar ben de sağlıkla ilgili bir operasyon geçireceğim ve sonrası biraz sancılı olacak. Hızlı iyileşme için hangi formülü uygulamalıyım? Teşekkürler 🙏

maşet+laa+vebru -> suya

Geri