Sadece Arakne ile çalışmayın bence. Buradaki İO ile Göktürk alfabesinden çalışma yapın. ioyu ortaya alarakYapılan kara büyüleri geri yansıtma, köylü kurnazlarını toptan def etme için nasıl bir formül uygun olur acaba ??
İçmenize gerek yok ama bağımlılık için sadece destekleyici bir kuvvet olabilir. Bu biraz şey gibi hiç diyet yapmayıp; aynı hızda yemeye devam edip içtiği ilaçla zayıflayacağını düşünmek gibi. Siz karar verirsiniz, bırakırsınız buradan da destekleyici işlemler yaparsınız.Aklıma bir şey geldi okurken, ilerleyen sayfalarda vardır belki bilmiyorum.
Bağımlılıktan kurtulmak için bir kombinasyon hazırlayıp sigara kağıdına yazıp, yakıp, içen biri için işe yarar mı?
Neticede hem yanıyor hem havaya savruluyor külleri
Evet, aynı fikirdeyim. Sadece merak ettim bu tür kombinasyonlar etkiyi arttırır mı diye.İçmenize gerek yok ama bağımlılık için sadece destekleyici bir kuvvet olabilir. Bu biraz şey gibi hiç diyet yapmayıp; aynı hızda yemeye devam edip içtiği ilaçla zayıflayacağını düşünmek gibi. Siz karar verirsiniz, bırakırsınız buradan da destekleyici işlemler yaparsınız.
Katılıyorum. Bir de arakne etkisi kısa sürüyor . Göktürk daha uygun benceİçmenize gerek yok ama bağımlılık için sadece destekleyici bir kuvvet olabilir. Bu biraz şey gibi hiç diyet yapmayıp; aynı hızda yemeye devam edip içtiği ilaçla zayıflayacağını düşünmek gibi. Siz karar verirsiniz, bırakırsınız buradan da destekleyici işlemler yaparsınız.
İçkinin egregorunun güçlü olduğunu majiyle kurtulmanın pek mümkün olmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Sigara, tütün için mümkün mü çok mu zor yada?Katılıyorum. Bir de arakne etkisi kısa sürüyor . Göktürk daha uygun bence
Alakan' in dediği gibi. Destekleyici kuvvet olarak uygun. İrade yoksa fayda olmazİçkinin egregorunun güçlü olduğunu majiyle kurtulmanın pek mümkün olmadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Sigara, tütün için mümkün mü çok mu zor yada?
MümkünNet ve kısa hedefli/amaçlı Glifleri imajinasyon ile boşluğa çizip niyeti okuduktan sonra hava ile aktive etmek mümkün mü?
Bir şey merak ediyorum. Sır kuralı, iç çemberlerimizde bulunan sırdaşlarımız için geçerli mi?Mümkün
O tür durumlarda Absoluta iki işlem diyor ama sorunun boyutu da önemli kaç kişiye bağlı çözülmesi.Birinin bir yerden hızlıca dönebilmesi için uygun formül ne olabilir? Laa-Maşet uygun mu? Bu arada gittiği yerde sorunlar var. O sorun çözülmediği sürece sıkıntılı. Birilerini ikna etmesi gerekiyor daha doğrusu. İki ayrı işlem mi uygulasam?
İşlem sahibini saymazsak bir kişiye. Onun sorun çıkarmaması, onay vermesi durumunda olacak. O zaman ben o işlem için kha ekleyeyim. Diğer işlem için de Laa ve Vebru uygulayayım. Sonuçta aralarında çatışma var ve işin çözülmesi gerekiyor. Her iki işlemi de aynı zamanda uygulasam birbirini destekler gibi geldi. Tabii bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim.O tür durumlarda Absoluta iki işlem diyor ama sorunun boyutu da önemli kaç kişiye bağlı çözülmesi.
Bunlara Kha da eklenebilir aslında.
Aynı yada farklı zaman bilemem o kadarını içinden geleni yap.İşlem sahibini saymazsak bir kişiye. Onun sorun çıkarmaması, onay vermesi durumunda olacak. O zaman ben o işlem için kha ekleyeyim. Diğer işlem için de Laa ve Vebru uygulayayım. Sonuçta aralarında çatışma var ve işin çözülmesi gerekiyor. Her iki işlemi de aynı zamanda uygulasam birbirini destekler gibi geldi. Tabii bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim.
maşet+laa+vebru -> suyaİşlem sahibini saymazsak bir kişiye. Onun sorun çıkarmaması, onay vermesi durumunda olacak. O zaman ben o işlem için kha ekleyeyim. Diğer işlem için de Laa ve Vebru uygulayayım. Sonuçta aralarında çatışma var ve işin çözülmesi gerekiyor. Her iki işlemi de aynı zamanda uygulasam birbirini destekler gibi geldi. Tabii bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim.
İyuu+Vebru+Laa+Bet diye düşündüm. Sonradan Bet fazla mı diye tereddütte kaldım. Ne dersiniz?Merhabalar ben de sağlıkla ilgili bir operasyon geçireceğim ve sonrası biraz sancılı olacak. Hızlı iyileşme için hangi formülü uygulamalıyım? Teşekkürler
Vebru ve Laa fazla. Ameliyat sonrası enerjiniz bukadar glif kaldıramayacak diye düşünüyorum.İyuu+Vebru+Laa+Bet diye düşündüm. Sonradan Bet fazla mı diye tereddütte kaldım. Ne dersiniz?