Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Ben bir konuda yardım isteyecektim sayın @Absoluta Virtute. Şimdi benim konum ise ben birinden hoşlanıyorum. Ama kendisi beni yakından tanımıyor. Ben onu sosyal medya üzerinden tanıyorum. Yani daha önce denk geldik kendisiyle bir kalabalıkta ama o beni uzaktan fark etmedi. Bu kişiyle görüşmek için ortak arkadaşlarım var ama pek yardim etmek istemediler o kişilerle de samimi değilim çünkü. Yani bu kişinin ev adresini öğrenme gibi durumum olsaydı en azından gidip kendim görürdüm. Ama bilmiyorum. Yani glif çalışması yapmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz. En azından önümdeki engeller kalksın direk hedefe varabileyim.
ABSOLUTE sormuşunuz ama ben kendi fikrimi belirtmek istedim sorunuzu okuyunca bu tip işlerde glifler olmaz olsa da devamı gelmez.benim naçizane görüşüm ve tecrübem diyeyim.

ABSOLUTE sormuşunuz ama ben kendi fikrimi belirtmek istedim sorunuzu okuyunca bu tip işlerde glifler olmaz olsa da devamı gelmez.benim naçizane görüşüm ve tecrübem diyeyim.
Neden acaba. Ben tanışmak için engellerin kalkmasını istiyorum. Zaten gliflerin kısa süreli etki ettiğini biliyorum. Ama bir ipucu almak için veya kişilerin yardım etmesi icin bu konuda bana yapılabilir gibi geliyor. Ama uzun süreli duygu olaylarında zaten glifler yapılmaz bencede.

Tanışmak için olabilir de devamında birliktelik olsun isterseniz ilişkiniz uzun sürmeyecektir karşı taraf gliflerin etkisiyle sizinle yakınlık kuracağı için emin olun 2 bilemediniz 3 ay sonra uzaklaşır. sadece maksatım tanışmak diyorsanız ona lafım yok.Şu olabilir glifler,runeler,göktürk alfabesiyle önce tanışmak sonra kendinizden etkilenmesini sağlamak ilk etapta bunu yapayım gerisi de olursa olur olmaz ise ya nasip kader derseniz bu kadar işlev görür.Bağlayıcı yada ilişki şeklinde bişey getirmez size bu işlemler kısa süreli dediniz işte sizde olayı çözmüşsünüz ;)

Evet aynı benim düşündüklerimi yazmışsınız. Bu tip işlemler kısa süreli oluyor. Ama inanın o kadar engel çıktı ki önüme tanışmak istiyorum olmuyor bir türlü. Neticede hoşlandığın kişiyle aradaki kimyayı anlamak için de tanışmak lazım. Ben tanışmak ve aradaki engellerin kalkması için işlem istiyorum. Ha ilk etapta bana olumlu da yaklaşırsa güzel olur en azından birkaç görüşme olasılığım artarsa kendimi iyi ifade edebilirim ona diye düşünüyorum

Evet aynı benim düşündüklerimi yazmışsınız. Bu tip işlemler kısa süreli oluyor. Ama inanın o kadar engel çıktı ki önüme tanışmak istiyorum olmuyor bir türlü. Neticede hoşlandığın kişiyle aradaki kimyayı anlamak için de tanışmak lazım. Ben tanışmak ve aradaki engellerin kalkması için işlem istiyorum. Ha ilk etapta bana olumlu da yaklaşırsa güzel olur en azından birkaç görüşme olasılığım artarsa kendimi iyi ifade edebilirim ona diye düşünüyorum
Bu kadar isteklerinize cevap verir işlemler göktürk ve rune de ilave edin derim, sadece glifler yetersiz kalır istekleriniz karşısında

Bu kadar isteklerinize cevap verir işlemler göktürk ve rune de ilave edin derim, sadece glifler yetersiz kalır istekleriniz karşısında
Peki diyelim ki glif yaptık üzerine Göktürk ve rune de yapabilir miyiz yakın süre zarfında olsa mesela peşpeşe örneğin.

Glifde uygulayacağınız formül laa ve aret.sizi bir araya getirmek için işlev görür.
Tamamdır. Diyelim ki resim ayarlayabilirim kişinin resmini yani. Şöyle mi yapıcam resim çıktısını aldım. Resmin üzerine laa ve aretin sembolünü çizdim. Sadece kişi bilgilerini de yazsam bir yere. Ancak doğum tarihi anne adı ve adını soyadını yazabilirim. Sonra niyeti nasıl yapmalıyım sizce. Dünden beri konuyu araştırıyorum ama hiç denemedim o yüzden soruyorum. Bu sekilde mi oluyor. Birde kagit A4 kağıdı olsa çok mu büyük olur.

Tamamdır. Diyelim ki resim ayarlayabilirim kişinin resmini yani. Şöyle mi yapıcam resim çıktısını aldım. Resmin üzerine laa ve aretin sembolünü çizdim. Sadece kişi bilgilerini de yazsam bir yere. Ancak doğum tarihi anne adı ve adını soyadını yazabilirim. Sonra niyeti nasıl yapmalıyım sizce. Dünden beri konuyu araştırıyorum ama hiç denemedim o yüzden soruyorum. Bu sekilde mi oluyor. Birde kagit A4 kağıdı olsa çok mu büyük olur.
Kişinin resmi yanına sizin resminizide oturtun tek karede başka bilgi yazmanıza gerek yok.Resim yoksa sembolik olarak onu ve kendinizi çöpten olarak bile çizebilirsiniz.Sembolleri karşıdaki kişinin kafası üstüne çizmenizi öneririm.

UYGULAMA: Laa ve aret gliflerinin gücüyle .... ( ismini ) kişisinin kişesel enerjisiyle gücüyle çalışın.sonra niyetinizi tek tek sıralayın bu iki formül zaten bir araya gelmek onu telaffuz edersiniz.sonrasında işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır öyle de oldu deyip kağıdı yakın küllerini rüzgara savurun.a4 büyük olur yarısı olursa yakma işlemi kolaylaşır. Bol şans ....

aynı şekilde alfabe ve runelerde yapılır.bu runik formül ile diye telaffuz getirin alfabenin runenin dillere göre değişimi oldugundan ben tercih etmiyorum.Runeleri normalde çizim yapıp kendi hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.Her konuda sadece bu yönden değil...

Kişinin resmi yanına sizin resminizide oturtun tek karede başka bilgi yazmanıza gerek yok.Resim yoksa sembolik olarak onu ve kendinizi çöpten olarak bile çizebilirsiniz.Sembolleri karşıdaki kişinin kafası üstüne çizmenizi öneririm.

UYGULAMA: Laa ve aret gliflerinin gücüyle .... ( ismini ) kişisinin kişesel enerjisiyle gücüyle çalışın.sonra niyetinizi tek tek sıralayın bu iki formül zaten bir araya gelmek onu telaffuz edersiniz.sonrasında işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır öyle de oldu deyip kağıdı yakın küllerini rüzgara savurun.a4 büyük olur yarısı olursa yakma işlemi kolaylaşır. Bol şans ....

aynı şekilde alfabe ve runelerde yapılır.bu runik formül ile diye telaffuz getirin alfabenin runenin dillere göre değişimi oldugundan ben tercih etmiyorum.Runeleri normalde çizim yapıp kendi hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.Her konuda sadece bu yönden değil...
Çok güzel anlatmışsınız. Şimdi onunla benim resmi tek karede yanyana getiriyorum laa ve aretin sembolünü onun kafasının üstüne çiziyorum. Bu kadar kağıda başka birsey yazmıyorum daha ondan sonra niyet yapıyorum. İsmini yazılan yere onun ismini söylüyorum değil mi atıyorum x kişisinin kişisel enerjisiyle diye devam ediyorum sanırım. Sonra niyetinizi tek tek sıralayın derken mesela tanışmak istiyorum onunla gibi mi olacak

Çok güzel anlatmışsınız. Şimdi onunla benim resmi tek karede yanyana getiriyorum laa ve aretin sembolünü onun kafasının üstüne çiziyorum. Bu kadar kağıda başka birsey yazmıyorum daha ondan sonra niyet yapıyorum. İsmini yazılan yere onun ismini söylüyorum değil mi atıyorum x kişisinin kişisel enerjisiyle diye devam ediyorum sanırım. Sonra niyetinizi tek tek sıralayın derken mesela tanışmak istiyorum onunla gibi mi olacak
Doğru anlamışınız.x kişisi ile yollarımız kesişiyor tanısıp bir araya geliyoryz gibi kelimelerin niyetin şekil alırlığı sizin kelime haznenize bağlı ne şekil söylerseniz artık.açık ve net ifade biçimi yapmanızı tavsiye ederim.

Doğru anlamışınız.x kişisi ile yollarımız kesişiyor tanısıp bir araya geliyoryz gibi kelimelerin niyetin şekil alırlığı sizin kelime haznenize bağlı ne şekil söylerseniz artık.açık ve net ifade biçimi yapmanızı tavsiye ederim.
Tamamdır. Peki hoşlanma kısmınıda katıyor muyuz sizce uygun olur mu yoksa bu glifler sadece tanışmak yollarımızın kesişmesi falan için mi.

@nurumm. Ben bugün resimsiz yapıcam resim olayını ayarlayamadım olur değil mi. Yani birde örnek çizip atsam buraya görsel olarak yani yanlış olmasını istemiyorum. İki kişi çizilen onun adını soyadını anne adını meslek falan mı yazıyorum haliyle kendi resmini atmadığım için. Atıyorum a kişisini çizdim altına onun bilgileri b kişini çizdim altına da benim bilgileri şeklinde mi olacak kusura bakma fazla sordum ama ilk yapıcam doğru olsun istiyorum

@nurumm. Bu şekilde sadece şuan örnek olarak çizdim olur mu acaba zaten ritüel esnasi başka cizicem. Bunu sadece öylesine çizdim olmuş mu sence.

Herhangi bir resim olur kadınsa kadını simgelesin erkekse erkeği ama.Başka bilgi girmeene gerek yok ismini söylemen yeterli uygulama yaparken açabileceğin bir resmi varsa aç bak
Nurum seni çok yordum walla kusura bakma. Sayfaya 2 tane çöp adam cizicem. Bir beni bir onu cizicem ama başarılı bir çizim olmaz pek bana en fazla temsili olarak saç ekleyebilirim onu normal çizerim adımızı soyadımızı yazarim çizimlerin altına onun ciziminin üstüne 2 tane sembolü çiziyorum niyetide okuyorum ama dediğin gibi resmine telefondan bakarım o esnada.

Laa ve aret gliflerinin gücüyle x kişisinin kişesel enerjisiyle gücüyle çalışın. X kişisinin ve benim yollarımız kesişiyor. Biraraya geliyoruz. sonrasında işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır öyle de oldu. Niyetimi bu sekilde yaparım niyet olarak ben kendi adımı söylemelimiyim yoksa bu sekilde uygun mudur. Çok teşekkür ederim nurum ben uygularım artık.

Geri