Yan siteden şikayete geldiler bizim siteden gece gece çatır çutur sesler geliyomuş
dedim sitenin bayanlarıdır geceleri genleşiyolar )))
Sizi mutlu etmek ne kolay beyler...
En olmadık zamanlarda da olayları görmek istediğiniz şekilde çarpıtıp seviniyorsunuz
Bu da akrebin özelliği demeyin, inanmam
aa neden
Hayatıma giren her kes ve herşey beni onlara kattığım anlam kadardır
sizin öyle değilmi?
aa neden
Akrepler muhteşemdir. Hatalarıyla ve doğrularıyla. Başkasının fikirlerinin önemi bir yere kadardır. O sebeple yazıp çizmeniz çok şey değiştirmez. Bir üyemizin mesajında çok güzel bir söz vardı ''Baktığın benim, gördüğün sensin'' diye. Akrepler belki de en iyi yansıtıcılardır. Sanırım arif olan anlar.
Akrepler muhteşemdir. Hatalarıyla ve doğrularıyla. Başkasının fikirlerinin önemi bir yere kadardır. O sebeple yazıp çizmeniz çok şey değiştirmez. Bir üyemizin mesajında çok güzel bir söz vardı ''Baktığın benim, gördüğün sensin'' diye. Akrepler belki de en iyi yansıtıcılardır. Sanırım arif olan anlar.
Zeka bir insanda olmasını sevdiğim en muhteşem özellik. Saygılarımı sunarım. :cowboy:Arife tarif gerekmezmiş. ben kaçar sayın chiIIouta Iaf yetisşmez
Eğer elinizde MANTIKLI VERİLER yok ise gördüğünüz kesinlikle kendinizindir, sonuna kadar katılıyorum...
Siz herkesi zirvede görüyor olmalısınız??? )
Herkese iyi forumlar
Ben diyeceğimi dedim.
Bu konudaki hiçbir yazıda başkası demedim. Hep ben dedim. Lakin siz hep başkasına işaret ettiniz ve yorumladınız. Yani ayna karşısında olan ben değildim. Tekrar arif olan anlar diyorum. Arife selamlar. Saygılar.
Evet farkettim...
"ben" "ben" "ben" "ben"....
Bir tek "kıskanıyor" dediğinizde işaret ettiniz Sizin teorinize göre bir aynalama durumu oldu muhtemelen
Saygılar bizden
Evet orada espiri yaptım. Diğerlerinde ciddiydim.
Teşekkürler bu güzel sohbet için. Akrepleri tanıtımdaki katkınız için ayrıca teşekkürler. Sizi seviyoruz. :hurray: