Akrep (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım

Ah usandım aşklarından egoIarından kaçışIarından onIarın :D
Gümüş cancazım hadı dua edeIim :D

Sizi mutlu etmek ne kolay beyler...
En olmadık zamanlarda da olayları görmek istediğiniz şekilde çarpıtıp seviniyorsunuz :)
Bu da akrebin özelliği demeyin, inanmam :)

Bu forumda ilk defa bu kadar çok güImeme sebep oIuyor bu akrepIer :D Ben hep diyorum yaa ne geIırse onIardan geIır :D

Fanilerinde düşüncelerini öğrenmek lazım bizimkilerin kusursuzluğunun değerini bilmek adına :-)))

Akrepler muhteşemdir. Hatalarıyla ve doğrularıyla. Başkasının fikirlerinin önemi bir yere kadardır. O sebeple yazıp çizmeniz çok şey değiştirmez. Bir üyemizin mesajında çok güzel bir söz vardı ''Baktığın benim, gördüğün sensin'' diye. Akrepler belki de en iyi yansıtıcılardır. Sanırım arif olan anlar. :D

Akrepler muhteşemdir. Hatalarıyla ve doğrularıyla. Başkasının fikirlerinin önemi bir yere kadardır. O sebeple yazıp çizmeniz çok şey değiştirmez. Bir üyemizin mesajında çok güzel bir söz vardı ''Baktığın benim, gördüğün sensin'' diye. Akrepler belki de en iyi yansıtıcılardır. Sanırım arif olan anlar. :D

Arife tarif gerekmezmiş. :D ben kaçar sayın chiIIouta Iaf yetisşmez :D

breh breh bre .. :) :)

Eğer elinizde MANTIKLI VERİLER yok ise gördüğünüz kesinlikle kendinizindir, sonuna kadar katılıyorum...

Siz herkesi zirvede görüyor olmalısınız??? :))
:)

Herkese iyi forumlar :)

Eğer elinizde MANTIKLI VERİLER yok ise gördüğünüz kesinlikle kendinizindir, sonuna kadar katılıyorum...

Siz herkesi zirvede görüyor olmalısınız??? :))
:)

Herkese iyi forumlar :)

Ben diyeceğimi dedim. :)
Bu konudaki hiçbir yazıda başkası demedim. Hep ben dedim. Lakin siz hep başkasına işaret ettiniz ve yorumladınız. Yani ayna karşısında olan ben değildim. Tekrar arif olan anlar diyorum. Arife selamlar. Saygılar. :)

Ben diyeceğimi dedim. :)
Bu konudaki hiçbir yazıda başkası demedim. Hep ben dedim. Lakin siz hep başkasına işaret ettiniz ve yorumladınız. Yani ayna karşısında olan ben değildim. Tekrar arif olan anlar diyorum. Arife selamlar. Saygılar. :)

Evet farkettim...
"ben" "ben" "ben" "ben"....

Bir tek "kıskanıyor" dediğinizde işaret ettiniz :) Sizin teorinize göre bir aynalama durumu oldu muhtemelen :)

Saygılar bizden

Evet farkettim...
"ben" "ben" "ben" "ben"....

Bir tek "kıskanıyor" dediğinizde işaret ettiniz :) Sizin teorinize göre bir aynalama durumu oldu muhtemelen :)

Saygılar bizden

Evet orada espiri yaptım. Diğerlerinde ciddiydim. :)
Teşekkürler bu güzel sohbet için. Akrepleri tanıtımdaki katkınız için ayrıca teşekkürler. :) Sizi seviyoruz. :hurray:

Geri