Akrep (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım

AkrepIer bi susun :P
Akrepler soksun elinizi, klavyeye basamayın :)

Egoların da maşallahı var :)
Zirvede egodan başka bir şey pek solunmadığındandır. :D

Bu söze gelecek ünlemi ööö ... üüüü ... diye ayna karşısında denedim , kokoşça olmasa da koket bir hava veriyor ama tamamen istemdışı, bilginize :p

İşte takdire şayan bir hanım efendi. Akrepler için çalışmalar yapıyor. :smash:

Bu nasıl birşey?
"Hangi milletten olursam olayım, milliyetçi olurdum" gibi birşey mi? :)
İnsanın kendi zirvesinde ya da kendi dibinde olması sadece kendisini bağlayan bir durum...

benim burcum aslan yükselenim akrep , yani akrepler de böyle ise ben kendimi nerede hissediyorum acaba diye düşündüm bir an :D Ama hiç de öyle değilim nedendir bilmiyorum :)

Akrebin kendi zirvesi hinduların nirvanasına denktir arkadaşlar
o zirveye çıkış hiçte kolay değildir emin olun tüm savaş kendi içinde yaşanır ama...

Akrepler soksun elinizi, klavyeye basamayın :)

Zirvede egodan başka bir şey pek solunmadığındandır. :D

İşte takdire şayan bir hanım efendi. Akrepler için çalışmalar yapıyor. :smash:

VaIIa susun :D ya ne yaptıysam ne ettiysem sevemedim ben napiyim ? :D Tersini iddaa eden birini tanıyacak oIursam tezimi çürütecegim :D

Akrebin kendi zirvesi hinduların nirvanasına denktir arkadaşlar
o zirveye çıkış hiçte kolay değildir emin olun tüm savaş kendi içinde yaşanır ama...
Akrep lisanı vardır ki ancak bir birleri anlar. :sifone:

Bu nasıl birşey?
"Hangi milletten olursam olayım, milliyetçi olurdum" gibi birşey mi? :)
İnsanın kendi zirvesinde ya da kendi dibinde olması sadece kendisini bağlayan bir durum...

Kıskandı yahu resmen :)

VaIIa susun :D ya ne yaptıysam ne ettiysem sevemedim ben napiyim ? :D Tersini iddaa eden birini tanıyacak oIursam tezimi çürütecegim :D

Akrepler hakkında yazılan tezler çürümeye mahkumdur. Zira sonsuz olan bizlere tezler hep yazılacaktır. Ne laf be! :D

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Yan siteden şikayete geldiler bizim siteden gece gece çatır çutur sesler geliyomuş
dedim sitenin bayanlarıdır geceleri genleşiyolar :-))))

Geri