Perina
Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar akrepseniz yada Akrep le iseniz sadece tadını çıkarın anlamaya çalışmayın
Valla son 5 yılda tadını çıkardığımı söyleyemem kendi adıma Hiç sormayın uzun bir hikaye bu,çok uzun Ama haklısınız demeden de edemeyeceğim.
Yay burcunun akreple sorun yaşaması normal ama benimki çok daha beter bir sorundu aslında Yay-akrep anlşmazlığını geçenlerde bir yerlerde okumuştum.Bunun kökeni bu iki burcun göklerdeki takım yıldızlarıyla ve bnun şekliyle igilliymiş.Yanımda o kitap yok,olsaydı paylaşırdım.Aklımda kalanları yazayım isterseniz Yay takım yıldızı çaydanlık şeklindeymiş ve çaydanlığın kulp kısmı oğlağa dönükmüş uç kısmı ise akrebe dönük Valla son 5 yılda tadını çıkardığımı söyleyemem kendi adıma Hiç sormayın uzun bir hikaye bu,çok uzun Ama haklısınız demedende edemeyeceğim.
Yay burcunun akreple sorun yaşaması normal ama benim ki çok daha beter bir sorundu aslında Dedim ya boşverin şimdi bunu,bu çok uzun hikaye..
Yay-akrep anlşmazlığını geçenlerde bir yerlerde okumuştum.Bunun kökeni bu iki burcun göklerdeki takım yıldızlarıyla ve bunun şekliyle ilgilliymiş.Yanımda o kitap yok,olsaydı paylaşırdım.Aklımda kalanları yazayım isterseniz Yay takım yıldızı çaydanlık şeklindeymiş ve çaydanlığın kulp kısmı oğlağa dönükmüş uç kısmı ise akrebe Gerisini siz hayal edin Akrep bu..en küçük uyaranı saldırı telakki eder Yay ne kadar dost olsada bunu akrebe anlatması zor,çok zor öyle değil mi?