Akrepler çok yokmuş mağdurları yine ayy akrep mi modunda Sn. gümüş o ayırdığınız kişiyi de ayırmayın o da bir akrep ama uçan akreptendir.Evet hırs kıskançlık ağır basan sürünen akrepler de var ancak onlar bile merhametlidir.Yolda tanımadığımız birisinin başına bir iş gelse en son görmemiş gibi çekip giden de akreptir bu kadar yabana atmayalım Çok akrep tanırım ortak özellikler bakışlar vs var elbette ancak o kadar bambaşka kişilikler ki.sn Jungfrau şansınıza oluşmuş bir durum değilse siz de akrep tanıdık çoksa yaklaşım da çoktur değil mi ama yani mutlak sevilen taraflar olmuştur Yine akrep savunmasındayız hayırlısı
hiç anlaşamadığım burç aslanım acaba aslanla akrep zıt burçlar mı
Yine akrep savunmasındayız hayırlısı
Akrep burcu erkeği olarak size tavsiye vereyim.
Nasıl davranılır:
- Dürüst olun (ne olursa olsun) asla yalan söylemeyin
- Mantıksız davranışlardan sakının
- Sevginizi belli edin bir şekilde. Samimi olun yeter, o anlar.
- Sahiplenmeyi bilin ama boğmak gibi değil
- Stratejik oyunlara girişmeyin şah-mat eder, oyun olduğunu anlar, şah-mat edemezse dahi o oyun tahtasını kafanıza geçirebilir(saldırganlaşır). Kabul etmeyeceğini düşündüğünüz bir şey istiyorsanız bile açıkça ve mantığını anlatarak söyleyin
- Asla yarıştırmayın
- Zekasını ve sezgilerini gerçekten hafife almayın
- Güvenin ve bunu belli edin, misliyle geri güven verilecektir ödül olarak
- Affınıza sığınarak, kadınsal triplere girmeyin
Baştan çıkarmak:
- Sizi çekici bulmuşsa bir şey yapmanıza gerek yok, baştan çıkmıştır yeşil ışık bekler
- Havalı olun ama kibirli değil
- Bakımlı olun ama kokoş değil
- Seksi olun ama açık saçık abartarak değil (yoksa sizi farklı değerlendirebilir)
- Gözleriniz akrep erkeği için en vurucu silahınızdır, iyi kullanın ve makyajınızı buna göre yapın
- Mimiklerinizi ve ses tonunuzu ayna karşısında çalışın (bunu gerçekten yapın)
- Dişi olun. Bu dişilik yeri geldiğinde efendilik, yeri geldiğinde baştan çıkarıcılık, yeri geldiğinde şefkat, yeri geldiğinde estetik olmalıdır.
Üyemiz kesin bir dille, bir akrep erkeğini nasıl elde edeceğini sormuş. Bunlar tam olarak akrep erkeklerinin bekledikleridir. Başkaları ne bekler bilemem.Bunlar akreplerin değil genel olarak erkeklerin beklediği şeyler bence...
"Ayna karşısında çalışılmış mimikler ve ses tonu..."
Bu tarif ve beklenti üzerine sabaha kadar tartışabilirim fakat yapmayacağım tabii ki
Saygılar
Vücut dilinizi kullanmaktan bahsediyorum. Hem kişisel gelişim içindeyim, hem de akrebim. Tanıdığım da çok akrep var. Zaten yalan söylemeyin dürüst olun diye ilk başta belirttim. Vücut diline çalışmak bir tür makyaj yapmaktır. Makyaja da felsefi olarak yalan diyecekseniz bu da aynısıdır.Ben hiç yapay, çalışılmış hareketlerde hazzedeceğini sandığım bir akrep tanımadım...
Yukarıdakiler sizin kişisel görüşünüz tabii o yüzden "Saygılar" dedim aslında...
Diğer akrepler duymasınlar size kızabilirler
Hemen yardımcı olayım Dürüst olun başınıza iş açacak olsanız bile en azından affetme ihtimali doğar. Asla boyundurluk beklemeyin.Saman alevi gibidir parlamaları o anlarda ortalarda olmayın Ne maçoluk ne de tamamen alakasızlık sevmez.Bakımlı hayat dolu zeki kendini sürekli geliştiren vs vs bir çok bayanın istediklerinin dışında ilk bir kaç madde olmazsa olmazıdır.Tabi ki kişiden kişiye değişir başka etmenler devreye girer ama bu ortalama beklentileridir.bırıde bana akrep bayana nasıl davranmalıyım yazabılır mı
Evet anlar ama ona karşı davranışlarınızda titizlik gösterdiğinizide düşünüp hoşuna
gider bu durum
Biz akrepler diyelim sıradan erkeklerle karşılaştırılamayız
Biz akrepler diyelim sıradan erkeklerle karşılaştırılamayız