Selam dostlar.Akrep burcu erkeğini anlatıyım size aşırı dozda bir akrep erkeği olarak
-Kızlar onun gözünde ilk tanışma anında 2ye ayrılır.Evlenilecek kızlar ve eğlenilecek kızlar olarak.Bu kişi ile evet ben bu kızla aşk yaşıycam diye bir kararı 10dk sonra kesin bir şekilde verebilir.
-Karşısındaki kızı uzaktan görünce önce fiziğine ve kıyafetine bakar ve kafasında bir portre çizer.
-Eğer sizle eğlenicekse gerçekten çok zevk alacaksınız ama, uzun sürmeyecek.
-Eğer sizle ciddi bir ilişki düşünmeye başlama aşamasında ise, sizin oturup kalkmanıza, konuşmanıza, hitap şeklinize, yanına yakışıp yakışmayacağına, koluna sizi takıp işte bu benim kadınım diyip diyemiyeceğine, ailevi yaşantınıza, espiri anlayışınıza, özellikle neşeli ve güler yüzlü oluşunuza bakacaktır.
-Akrep erkeği kadınından sevgisi dışında hiçbirşey beklemez.
-Çünkü aşık olduğu kadını mutlu etmek için yaratıldı.
Ben bu güne kadar aşık olduğum kızların köpeği oldum terketim,terkedildim
ama gönül eğlenirirken de çok canlar yaktım.Ne aşık olduklarım beni unutabildi nede gönül eğlendirdiklerim.Kişilerde hep bana ait izler bıraktım.
-Hediye almayı süpriz yapmayı seviyorum.
-Sevdiğim insan ailemi sevmeli, aile kavramı çok önemli benim için.
-Akrep erkeği gidipte öyle sıradan bi kızla vakit geçirmez.
-Sevdiği kişiden bir müddet şüphe duyar.Bu onun karakterinde var.
-Ona güvenir ve evlenebileceğim insan bu der ama terkedilir.
-Sevdiği kişiden ilgi sevgi görmek ister.
-Akrep erkeği güçlü kadınları sever, ama aşk konusunda karşısındaki erkeğe her konuda boyun eğen.Kısacası dışarıya çok güçlü gözüken ama erkeğinin yanında ona karşı koyamayan kadınlara bayılırlar diyebilirim.
-Sevdiği insanı aldatmaz.Yazılan bazı yanış bilgilere aldanmayın.Seviyosa gelecek için kafasında ufak bir yol haritası çizmiştir bile.Ama sevgilisi yoksa bu adamı durdurmak biraz zaman alabilir.
-Yanında sevdiği kadın olsun bütün gün yataktan çıkmadan muhabbet ederek vakit geçirebilir onunla.Adam yanlızlığı seviyo sevdiği kişiyle yanlız olmayı sever.
-Eğer bu adam belli bir samimiyet sonrasında sizi evinize davet ediyorsa ve güven verdiyse size, sizi deniyordur.
Ben ona güven verdim bakalım o ne yapacak diyordur içinden.Eğer size güven verdiyse davetini kabul edin.Emin olun kedi gibi masum bir adamla karşılaşacaksınız.
-Ciddi ve ahlaklı kızlar her zaman üst sıradadaır gözünde.
Yükseleni balık burcu olan ben akrep
isteyen olursa oğlak burcu ile son ilişkim ile ilgili detayları özelden yazarım