Adrar Dimmrunir

Bir rune bir iş görüyor haberin olsun.Bunlar da yön yok zaten yön olanlarda uzun süreli etki olan şekil çizim yaparsan kendini yeniliyor.
Bir haftalık koruma yap diyecektim olmaz mı acaba? Yani sadece tek işlem olduğu icin önünde yapılacak tek işlemi korur diyorsun o zaman.
o- runesini deneyimleyen oldu mu ? Hangi alanlarda uyguladınız ? Ya da hangi alanlarda uygulayabiliriz ?
o bana hep yeni bir sey başlatmak isteyip de bir türlü fırsat bulamayanlar için gibi geliyor

@createtherules bir de bi işlem daha yapacaksın runelerle değil mi ? Önden koruma sonra 2.işlem. tutmadı dediler burda hatırlıyorsan. Ben bi işleme iki rune yapmadım tek tercih ediyorum.Sadece koruma, ya da savunma kırma yapacaksam iki işlem tercihim.

Bilemedim sanki dediğin işlem için ne derece uygun ? Yani mantıklandıramadım runenin anlamıyla açıkcası. Ben daha net bişeyler tercih ederdim
Cadı çemberi gibi denmiş. Yaptığım işlemlere pus ve koruma vermesi gerekiyor. Ama işte ben bir grup işlem tasarladım, dediğin gibi hepsini kapsamayabilir. Süre tanımlatınca da aslında tek görev vermiş oluyorum ama riskli olur.

Cadı çemberi gibi denmiş. Yaptığım işlemlere pus ve koruma vermesi gerekiyor. Ama işte ben bir grup işlem tasarladım, dediğin gibi hepsini kapsamayabilir. Süre tanımlatınca da aslında tek görev vermiş oluyorum ama riskli olur.
Anladım senin kast ettiğini.Diğer işlemini runelerle yapmayacaksan sorun yok.ama onları da runeler le yapacaksan sanki riskli

Bir işi kolayca sorunsuz kısa sürede tamamlamak için hangi rune etkili olur sizce?
İs içinde 20 kişi var bu kişiler çok konuşmasın sorun çıkarmasın istiyorum. Süreçte problem çıkmasın istiyorum.

o – Doğum. Döllenmeden doğuma ve geriye kadar ikili bir süreç. Her alana uygulanabilir (yatırımcılıga ilgi duydular, paraya hamile kaldılar, daire doğurdular).
@Alex06 , niyette başlangıç - gelişme - sonuç şeklinde tüm süreci ve süreçten beklentinizi bellirtin.
Süreç kolay ve sevinçli şekilde gerçekleşecek. Diye ekleyin.
Başarılar.

İlk defa buradaki bir uygulamadan sonra kendimi halsiz enerjim bitik, grip öncesi gibi hissettim. Bugün 3. gün biraz kendime geldim, 2 gündür yatırdı eğer normal hasta olmadıysam.
Göktürk,glif, dimmrunir hepsini denemiştim ve hiç enerjim gitmemişti. Aylar sonra ilk kez bir uygulama yaptım böyle oldum.
Eğer işlemden dolayı böyle olduysam ( koruma yapmadım) işlemin tuttuğunu gösterir mi ? Sonuç alayım da yatirmasina razıyım

İlk defa buradaki bir uygulamadan sonra kendimi halsiz enerjim bitik, grip öncesi gibi hissettim. Bugün 3. gün biraz kendime geldim, 2 gündür yatırdı eğer normal hasta olmadıysam.
Göktürk,glif, dimmrunir hepsini denemiştim ve hiç enerjim gitmemişti. Aylar sonra ilk kez bir uygulama yaptım böyle oldum.
Eğer işlemden dolayı böyle olduysam ( koruma yapmadım) işlemin tuttuğunu gösterir mi ? Sonuç alayım da yatirmasina razıyım
Fazla enerji çekimi, yapılan işlemin gerçekleşmesi zor olduğu için olabilir. Başka kişi için yaptıysanız ve de önceden savunma kırmadan ise tabiki çok enerji çeker. Muhtemelen olacak istediğiniz, bukadar enerji çekiliyorsa çözüm imkanı var demektir

Çok şaşırdım benim kendi deneyimlerime göre enerjisi en uyumlu yan etkisi en az olan bu runeler. Ben hep güzel sonuç alıyorum.
Arakne sert illa ki etkiliyor bir ara bende her ritüel sonrası uçuk oluyordu. Ya da ev içi ufak tefek kazalar oluyor yanma çarpma vs.
Göktürk sürprizli gizemli, olmuyor gibi oluyor sonra oluyor. Bazen çok iyi çalışıyor bazen çalışmıyor.

Fazla enerji çekimi, yapılan işlemin gerçekleşmesi zor olduğu için olabilir. Başka kişi için yaptıysanız ve de önceden savunma kırmadan ise tabiki çok enerji çeker. Muhtemelen olacak istediğiniz, bukadar enerji çekiliyorsa çözüm imkanı var demektir
Cuma günü savunma kırdım reko ile. P.tesi buradan bir işlem uyguladım.
Başka kişiye yaptım
@Alex06 Bugüne kadar uçuk vs çıkmadı ama reko'dan sonra 15 yıldır çıkmayan sivilce çıktı 2 ayrı yerimde yüzümde :)

Cuma günü savunma kırdım reko ile. P.tesi buradan bir işlem uyguladım.
Başka kişiye yaptım
@Alex06 Bugüne kadar uçuk vs çıkmadı ama reko'dan sonra 15 yıldır çıkmayan sivilce çıktı 2 ayrı yerimde yüzümde :)
Ayrıca deneyim olarak şunlarıda ekleyim;
Yakın arkadaşım 1 gün boyunca ağladı, kendisi ve annesi kabuslar görmüş

Kime ve ne işlemi yaptınız? Aileniz değil de arkadaşınızın ailesi ne alaka?

Ben de anlamadım. Yanlış anlaşılmasın arkadaşıma yapmadım tabiiki. Hatta şöyle söyleyim ben bugüne kadar sadece tek bir kişiye yaptım. Bana ve sevdiklerime zarar vermemesi için şartta koştum. Enerjiyi karşıdan almasını da söyledim. Diliyorum ki denk gelmiştir

Ortak arkadaş mı acaba ondan mı oldu?

Geri