Tek mum tek rune kuralı var. Ama siz bilirsiniz. Deneyin , bize de anlatırsınız.Buradan ve karanlık runlerden aynı ayarda rune seçip aynı muma çizsek ne olur acaba bana etkili olur gibi geldi çakışmayacak şekilde tabi
İşlem yaptıktan 3 gün sonra etkisini göstermeye başladı. 3 günde de tamamlandı. Yani totalde 1 hafta harcamış oldum.Yazacağım.
Bu durum benim işlemde de oldu karşı taraf da agresiflik,çatışma,bunalma. Ben şart koşmuştum karşı tarafın enerjisini o yüzden olsa gerek bende enerji düşüşü sağlamadı.Kişiye etkilerine gelince işlemin etkisini gösterdiği gün çok fazla daralma, bunalma ve agresiflik yaşadı.
Onu henüz deneyimlemedim ama aklımda var bir şeylerBir de şu var normal işlemler hızlı iradeye uygulanan işlemler yavaş.
Bu da sizin enerji artışı açıklıyor olabilir. Bı kenara yazalım bakalım öyle mi oluyor.Ben şart koşmuştum karşı tarafın enerjisini o yüzden olsa gerek bende enerji düşüşü sağlamadı.
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.İşlem yaptıktan 3 gün sonra etkisini göstermeye başladı. 3 günde de tamamlandı. Yani totalde 1 hafta harcamış oldum.
Başkasına yapılan bir işlemdi. Yaptığım kişi herhangi biri değil. Bu işlerle uğraşan biri. İzni dahilinde yapıldı. X kullandım.
Ayrıca kendimi gizlemek için de faydalandım. Kişiye saldıranlar tarafından bulunmak istemedim açıkçası.
Tek muma yapmadım. İki ayrı işlem iki ayrı mum kullanıldı. İkisi de başarılı gayet.
Kişiye etkilerine gelince işlemin etkisini gösterdiği gün çok fazla daralma, bunalma ve agresiflik yaşadı. Bunu zaten bekliyordum. İşlemde hangi sistemin kullanıldığından ziyade işlemin muhteyivatından kaynaklı bir durumdu.
Bana etkilerine gelecek olursak işlem başladığı zaman(!) benden yoğun bir enerji aldı, kısa süreliydi. Ben yaptığım kişiden alacağını şart koşmadım. Çünkü kişi etki altında olduğu için güvenemedim enerjisine. Toparlanmam uzun sürmedi.
Sonuç olarak benim sıklıkla kullanacağım bir yöntem oldu. Teşekkürler Absoluta
Diğerinde olduğu gibi bundada yaptığınız bir işleme ek olarak bu mum ritüelini yaptınız değilmi? Bu arada hocam nasıl aktif ettiniz ilk önce mumu aktifleştirip daha sonra o işlemi aktif edip işlemi o mum ilemi yaktınız? @Absoluta Virtute üstad öyle yapıyordu sanırım.Onu henüz deneyimlemedim ama aklımda var bir şeyler
Hayır. Ben direkt muma çizdim. Yani bununla bağlantılı başka ritüel gerçekleştirmedim. Mumu aktifleştirmekten kastınız ne? Ben işlemlerimde kendi hazırladığım mumları kullanıyorum. Hangi işlemi yapacaksam o işleme özel mum hazırlarım. Yani stok yapıp kullanmam. Dolayısıyla zaten o niyetle yaptığım mum bu işlem için tahsis edilmiş oluyor.Diğerinde olduğu gibi bundada yaptığınız bir işleme ek olarak bu mum ritüelini yaptınız değilmi? Bu arada hocam nasıl aktif ettiniz ilk önce mumu aktifleştirip daha sonra o işlemi aktif edip işlemi o mum ilemi yaktınız? @Absoluta Virtute üstad öyle yapıyordu sanırım.
Anladım @Absoluta Virtute üstad muma yapılan bu çizimler destek demişti asıl işleme. Yanlız tek başına kullanılmaz dediğini hatırlıyorum.Hayır. Ben direkt muma çizdim. Yani bununla bağlantılı başka ritüel gerçekleştirmedim. Mumu aktifleştirmekten kastınız ne? Ben işlemlerimde kendi hazırladığım mumları kullanıyorum. Hangi işlemi yapacaksam o işleme özel mum hazırlarım. Yani stok yapıp kullanmam. Dolayısıyla zaten o niyetle yaptığım mum bu işlem için tahsis edilmiş oluyor.
Mum hazırlığı-muma çizim- niyet ve mumu yakmak. Yalnız niyeti içimden tüm bu işlemler sırasında zaten tekrar ediyorum. Sadece mumu yakmadan önce sesli bir şekilde dile getiriyorum.
Deneyin. Benim işlemim tuttu.Anladım @Absoluta Virtute üstad muma yapılan bu çizimler destek demişti asıl işleme. Yanlız tek başına kullanılmaz dediğini hatırlıyorum.
Öyle birşey demedim. Bu mumu işleme destek olarak ta kullanabilirsiniz dedim. Asıl bir tek mum ile işlem yapılıyor.Anladım @Absoluta Virtute üstad muma yapılan bu çizimler destek demişti asıl işleme. Yanlız tek başına kullanılmaz dediğini hatırlıyorum.
Yanlış anladım özür hocam.Öyle birşey demedim. Bu mumu işleme destek olarak ta kullanabilirsiniz dedim. Asıl bir tek mum ile işlem yapılıyor.
Ben şart koşmadım olsun da nerden aldığı mühim değildi araknelerde koşuyordum. Bunda böyle bi şart koymam gerektiğini düşünmemiştim.@business woman , siz işlem yaparken enerjiyi kim karşıladı?
Olabilir, özür dileyecek bir şey yok.Yanlış anladım özür hocam.
Bu şekilde yapan arkadas sonuç alamamıştı yazışmaları baştan okursanız görürsünüz.@Absoluta Virtute
Örneğin Korumayı kaldırmak istiyorsam niyet aynı olacak şekilde sırasıyla Dimmrunir'den C sembolünü aktif edip ardından Adrar Dimmrunir'den E sembolünü aktif edip ( 2 ayrı muma 2 ayrı sembol ama aynı niyet ), 2 ayrı bal mumu yanarken Arakne Gliflerinden Reko sembolünü aktif etmek.
Bu şekilde bir çalışma yapmakta yanlış bir şey var mı ?
Tek mum tek sembol tek niyetBu şekilde yapan arkadas sonuç alamamıştı yazışmaları baştan okursanız görürsünüz.