Hayır değil. Şuanda iyi önemli olanda bu birde işlem tutsun ben sürekli yatmaya razıyımOrtak arkadaş mı acaba ondan mı oldu?
Hayır değil. Şuanda iyi önemli olanda bu birde işlem tutsun ben sürekli yatmaya razıyımOrtak arkadaş mı acaba ondan mı oldu?
Bence sadece tesadüf. Işlem yaparken aklına o kişiler gelmediyseOrtak arkadaş mı acaba ondan mı oldu?
Sayın @nurumm hanım efendi çok teşekkür ederim. Niyet nasıl olmalı pozitif enerji ile yükleneyimmi diyeyim?@zaferonay bu alfabedeki b harfi uygularsanız enerji artımını görürsünüz.
Hangi enerjiyle yüklenmek istiyorsanız o enerji ile yuklenin. Yalnız ben Hermes jimnastiği konusunda ısrarcı olacağım.Sayın @nurumm hanım efendi çok teşekkür ederim. Niyet nasıl olmalı pozitif enerji ile yükleneyimmi diyeyim?
Evet @Absoluta Virtute hanımefendi. Nereden çekiyor bende merak ettim şimdi.Hangi enerjiyle yüklenmek istiyorsanız o enerji ile yuklenin. Yalnız ben Hermes jimnastiği konusunda ısrarcı olacağım.
Söyle düşünün. Glifler ve runeler çalışması için sizden enerji alıyorlar.
Nasıl oluyor da bir rune size enerji yüklüyor? O enerji nereden geliyor?
Düşünün
Sen yine de Absolute dediği yoldan git bana bakma Hermes bi ara yaptım bende dediği gibi o daha doğal ve daha iyi aslında ama bazen bu güçler çekiyor herhalde yapıyorum.Evet @Absoluta Virtute hanımefendi. Nereden çekiyor bende merak ettim şimdi.
Acil İhtiyacı olduğunda kullanılır o rune. Ama sadece acil durumlardaSen yine de Absolute dediği yoldan git bana bakma Hermes bi ara yaptım bende dediği gibi o daha doğal ve daha iyi aslında ama bazen bu güçler çekiyor herhalde yapıyorum.
Bakadan kredi alıyorsunuzEvet @Absoluta Virtute hanımefendi. Nereden çekiyor bende merak ettim şimdi.
Ödemeyi nasıl alıyor?Bakadan kredi alıyorsunuz
Faiziyle. Faiz ne kadar sormayın. Kişiden kişiye değişirÖdemeyi nasıl alıyor?
Onu anladım sayın @Absoluta Virtute hanımefendi.Faiziyle. Faiz ne kadar sormayın. Kişiden kişiye değişir
Enerjiye enerji ilemi ödeniyor?Faiziyle. Faiz ne kadar sormayın. Kişiden kişiye değişir
Biz onu birkaç zaman önce, zihindeki negatif düşüncelerin enerjilerini alıp ceviriyormuş diye konuşmamış miydık?Acil İhtiyacı olduğunda kullanılır o rune. Ama sadece acil durumlarda
Evet öyle bir konuşma geçti ben de hatırlıyorum. @Absoluta Virtute bakım yapmıştı galiba.. ve gereksiz düşünce kalıplarını enerjiye çevirdiği çıkmıştı.Biz onu birkaç zaman önce, zihindeki negatif düşüncelerin enerjilerini alıp ceviriyormuş diye konuşmamış miydık?
@nurumm sen hatırladın mı öyle bir şey?
Haklısınız kızlar. Unuttum ben. Hatırlattığı iz için teşekkür ederim.Evet öyle bir konuşma geçti ben de hatırlıyorum. @Absoluta Virtute bakım yapmıştı galiba.. ve gereksiz düşünce kalıplarını enerjiye çevirdiği çıkmıştı.
Doğrumu anladım? Faiz falan yok o zaman. Geri ödemede? Zihinden geçen negatif düşünceleri bana pozitif enerji olarak dönüştür niyeti ile şırınga kullanılırmi? Sayın @Absoluta Virtute Sayın @nurumm Sayın @Rhea hanımefendiler.Haklısınız kızlar. Unuttum ben. Hatırlattığı iz için teşekkür ederim.
Şu an bulamadım ama çok karlı iş falan demiştik. Negatifle besleniyor, negatifi bizden pozitif enerji vererek satın alıyor olabilir.Evet öyle bir konuşma geçti ben de hatırlıyorum. @Absoluta Virtute bakım yapmıştı galiba.. ve gereksiz düşünce kalıplarını enerjiye çevirdiği çıkmıştı.
Bir dur, bir sakin... Biz garanti verdik diye bir şey yapma. Bazı şeyleri biz de tartışarak buluyoruzDoğrumu anladım? Faiz falan yok o zaman. Geri ödemede? Zihinden geçen negatif düşünceleri bana pozitif enerji olarak dönüştür niyeti ile şırınga kullanılırmi? Sayın @Absoluta Virtute Sayın @nurumm Sayın @Rhea hanımefendiler.