birşey sormak istiyorum şimdi yukarıda geçen adem ve havvanın çocukları olan Caine bizim bildiğimiz kayin mi oluyor peki o konuşmları kattınız ya bu konuşmalar hangi kutsal olarak bilinen kitapta geçer ?
Onlari bulabilecegimden emin olsam,onlara katilmak icin giderdim ben olsaydim :drivingcunku onlara inaniyorum gercekten)transilvanyaya ömrüm hayatım boyunca adımımı basmam:hang:
Onlari bulabilecegimden emin olsam,onlara katilmak icin giderdim ben olsaydim :drivingcunku onlara inaniyorum gercekten)
inanman güzelde o laneti kaldırmak gerçekten zordur böyle bi durumu uzun süre düşünmen gerek pop kültür sayesinde vampirler ve vampirzm iyi bişey gibi gösteriliyo bu yüzden böyle düşnmenizde normal aslında..
seni aralarına alıcakları ne malum ? hiç bu yönünü düşünüon mu ...
Cevabinizin amacini anlayamadim.
Ikincisi Turkce kurallarina uyalim. "Dusunuon mu...? diye bir kelime olabilecegini zannetmiyorum. :hang:
Iyi forumlar...
Uyardığınız için çok teşekkürler Cevabımın amacı şu; arkadaşımız iyi veya kötü gözetmeden karar vermeye kalkıyor amacım silkelenip kendisi için en doğru olan şey'e karar vermesini sağlamak. burada bu konu için bu sekilde düşünmesi belki onun için şu an sorun değil ama hayatının başka bir dalında bu şekilde düşünceleri olursa hayatı kötü anlamda etkilenir diye düşünüyorum umarım böyle birşey olmaz ... Türkçe kurallarına elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Sigorta Müşaviri olduğum için genelde türkçe karakter kullanmam ve kalıp kelimeler dışında tam yazmama gibi bir huy edindim ama elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum teşekkürler...
Saygılarımla.
@n@£L.
Saygısızlık etmek istemem ama bana kalırsa sadece efsane.
Ama eğer gerçekten var olduklarına inansaydım bu kadar rahat yaşayamazdım sanırım.