benim mesajımdan alıntıyla cevap veriyorsan muhakkak benimde anlamam gereken birşey vardır,ve direk sana sorduğuma göre de bunu söylemek yerine sorumu cevaplasan daha bir insancıl olurdu.Ama boşver sen böyle kal alim halinle mutluysan.
Herkes herşeyi anlayabilseydi herkes alim olurdu değil mi ?
Vampirler kendilerini saklamayı bilirler . Karşına çıkıpta ben vampirim demezler . Onlar kanıtsız olmak zorundadırlar . Bazı şeyler kanıtları olmadığı halde gerçektirler . Tabi buna herkesin inanması beklenmez . Çünkü herşey mantıklı olmak zorunda değildir . Ama çoğu insan bigilerde mantık arar .Bu konu hakkında tartışmak gerçekten anlamsızca,tabi birisi benim vampir bir arkadaşım var veyahut bir vampir gördüm demediği taktirde.yazılan herşey gerçektir demek değildir.kurgusu güzeldir inandırıcı gelir inanmak istersin.eğer vampirizm gerçekten varsa bence bu kabil ile başlamıştır ki kurgusu çok hoşuma gittiğinden bende inanmak istiyorum ama inandığım anlamına gelmiyor bu.Çünkü bir vampir e dair kanıt göremedim.Görenide görmedim duymadım.
Bu güzeldi .Vampirler özelden mesaj atabilir mi?
Atınca ne olacak acaba? :banghead:vampirler özelden mesaj atabilir mi
Atınca ne olacak acaba? :banghead:
Vampirler kendilerini saklamayı bilirler . Karşına çıkıpta ben vampirim demezler . Onlar kanıtsız olmak zorundadırlar . Bazı şeyler kanıtları olmadığı halde gerçektirler . Tabi buna herkesin inanması beklenmez . Çünkü herşey mantıklı olmak zorunda değildir . Ama çoğu insan bigilerde mantık arar .
Peki bu bilgi Kuran-ı Kerim'den midir? Hadis kaynaklı mıdır?Dinimizde insan kanı emmek yasaklanmıştır.Sanırım bu durup dururken olmamıştır..??
Vampirleri eskiden gerçek sanırdım. Ta ki, Tarih öğretmenim benimle bu konuda dalga geçene kadar )))
Estağfirullah efendim.Peki bu bilgi Kuran-ı Kerim'den midir? Hadis kaynaklı mıdır?
Merak ettim de, cehaletimi bağışlayın
Teşekkürler...Estağfirullah efendim.
(Leş, akıcı kan, pis hınzır ve Allah’tan başkasının adı ile kesilmiş olan hayvanları yemek haramdır.) [Enam 145]
Umarım yeterli olmuştur.