vampirler

Vampirler... Gerçekten varlar küçükken vampirlere çok inanırdım ve vampir olmak isterdim..Bir kere bir hastaneye gittik. Doktor '' Kanın çok düşük '' dedi.Ve kan testi istedi.. Orada kadın benden 5 tüp kan aldı.Kadın ve babam dışarı konuşmaya çıktıklarında ordaki herhangi bir tüpü aldım içi kanla doluydu kimin olduğunu bilmiyordum ve kanı yanıma aldım.. Eve gittim annemler amcamlara oturmaya gittiler ben evde kaldım onlar gider gitmez, kanı aldığım gibi ağzıma diktim yani içtim :D:D Tadı iğrençti ve hiçbirşey olmadı. Sanırım vampirler tarafından ısırılmamız gerek :D:D
Allahtan hastalık kapmamışsın :D

açıkcası ben yazıyı okuduktan sonra daha fazla inanımaya başladım bence eğer varsa insanlar için büyük tehlike doğurabilirler yani edward gibi olacağını sanmıyorum:D

paylaşım için teşekürler urum aradığımı buldum artık rahatça vampir olabilirim tabi tutturursam :D

Vampirler gerçekdirler.Yalnız kalbine kazık çakma,gamalı haç gibi vampirleri geri savurduğuna inanılan bilgiler yanlışdır.

vampirlerin oldugunu nasıl bu kadar kesin bir dille soyleyebiliyosun? ben de inanıyorum var olduklarına ama cıkıp vampirler gerçektir diyemem. anlatılan efsanede bazı noktalarda doğru olabilir. ama dediğin gibi hac kazıklanma gibi şeyler yok. insanlar birşeyi uydurmamıştır... sadece abartmışlardır.

sivrisineklerin vampir ailesinden geldigi söyleniyor cezalandırılmış ve dışlanmış vampirler sinege döüştürülmüş bu dogrumudur

güzel bir paylaşım teşekkürler...bende transilvanya nın puslu ormanlarında yürümek istiyorum.. alacakaranlık ve bulutların arasından arasıra göz kırpan dolunay...tüylerim diken diken oldu:D

arkadaşlar vampirler hala günümüzde yaşayan varlıklar ama kıyı köşe yerlerde saklanmaktadırlar yabancı ülkelerdeki fakir kasabalar ile ilgili araştırmalar yaparsanız bir çok insanın boynundan ısırılıp kanının emilmiş olduğu haberleri vardır

ben hep gerçek olduklarına inanmak istedim... keşke bir gün içlerinden biriyle tanışabilsem tabi beni ısırmadan :)

Geri