Tamamdır teşekkür ederimmSınav dan birkaç gün önce yapılır.
Başka bildiğim çalışma yok.
Tamamdır teşekkür ederimmSınav dan birkaç gün önce yapılır.
Başka bildiğim çalışma yok.
Sevgili Absoluta bu işlemi denedim. Benden kaynaklı mı bilmiyorum ama negatif etkisi oldu bende.Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2060Ekli dosyayı görüntüle 2060
Olur. Bol şans.Yarın sabah mülakatım var onun için bugün işlemi yapsam yapsam olur mu acaba?
Teşekkür ederim dün hazırlamadım ve bugünkü mülakat yeterli olmadığı için yarın öğleden önce tekrar demo ders anlatacağım az önce formülü yaptım fakat yüzde yüz aynısı olmadı semboller bu sorun olur mu?Olur. Bol şans.
Gliflerde yanlış yapmadiysaniz gerek yokTeşekkür ederim dün hazırlamadım ve bugünkü mülakat yeterli olmadığı için yarın öğleden önce tekrar demo ders anlatacağım az önce formülü yaptım fakat yüzde yüz aynısı olmadı semboller bu sorun olur mu?
az önce yarın ki mülakata katılamayacağıma karar verdim yeterince hazırlıklı olmadığım için boşuna yapmış oldumGliflerde yanlış yapmadiysaniz gerek yok
az önce yarın ki mülakata katılamayacağıma karar verdim yeterince hazırlıklı olmadığım için boşuna yapmış oldum
Sayın absoluta son bir soru daha sormak istiyorum iyice öğrenebilmek adına. Dün yaşadığım bu durumda işlemi iptal etmek gibi bir seçeneğimiz oluyor mu niyet ederek veya sınava girmeden yakarak? Boşuna enerji kaybına uğramamak için?Gliflerde yanlış yapmadiysaniz gerek yok
Evet, yakıp işlemi sonlandirabilirsiniz.Sayın absoluta son bir soru daha sormak istiyorum iyice öğrenebilmek adına. Dün yaşadığım bu durumda işlemi iptal etmek gibi bir seçeneğimiz oluyor mu niyet ederek veya sınava girmeden yakarak? Boşuna enerji kaybına uğramamak için?