Demonlarla çalışanlar bu formülü uygulayabilirler. Hiç bir sakınca yoktur. Çünkü semavi dinlerile alakası yoktur. Merak edene cevap vereyim de.
Merhaba,Sonuç tam istediğimiz gibi. Oğlum çok çok iyi biri üniversite kazandı. İstediğimiz üniversite.
Evet aynen yazdığınız gibi yapın. Kardeşinizin fotosuna. Bol şans.Merhaba,
Kardeşim bu hafta sonu üniversite sınavına girecek fakat farklı şehirlerde yaşıyoruz. Onun adına bunu uygulayıp sonra dediğiniz gibi sınavdan çıktıktan sonra ateş ile yok etmem uygun olur mu?
Yanlış bir şey sorduysam şimdiden özür diliyorum .. iyi günler dilerim.
Fotoğrafım üstüne uyguladım ama sınav esnasında yanım da değil idi yanımızda mı olması gerekiyor ?Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2060Ekli dosyayı görüntüle 2060
GerekmiyorFotoğrafım üstüne uyguladım ama sınav esnasında yanım da değil idi yanımızda mı olması gerekiyor ?
Olduktan sonra. En iyisi yakmak.
Hayırİş görüşmeleri için de kullanılabilir mi?
Hızlı iş skriptim var. Arakne glifler ve Göktürk alfabesi konuları okuyun.Absoluta iş başarısı ve iş hakkında yapılacak çizimler var mı?Bunlara vefk mi deniyor.Bu konularda çok zayıfım.Konunun adını bilmiyorum.Yapılacak çalışmanın ekolü ve getirisi götürüsü nedir?
Merhaba, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Konudaki mesajları okudum ancak uygulamada herşeyin doğru olması için birkaç soru sormak istiyorum. Ben bu uygulamayı eşim için yapacağım. Fotoğraf üzerine çizim işini sınavdan üç gün önce yapmayı düşünüyorum.Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2060Ekli dosyayı görüntüle 2060
Tasisaniz da olur, bir yere saklarsaniz da olur.Sınava kadarki süreçte cüzdanımda taşısam uygun olur mu, yoksa başka bir öneriniz var mı?
Türkçe alfabesiyle. Hangi ad ve soyadla sınava girecekler onu yazın.Ortaya ad soyad yazılacak yeri normal Türkçe latin alfabesiyle mi yazıyoruz, ayrıca kızlık soyadının da belirtilmesine gerek var mı?
Eşinizin sınavdan geçtiğini imgeleyerek çizin. Gerisi yazdığınız gibi.Çizim esnasında herhangi birşey söylemeden, tekrarlamadan sadece çizimi yapıp, çizim bittikten sonra "Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun." Diyoruz değil mi?
Vesikalık küçük kalır bu çizim için. Becerebilirim diyorsanız yapın tabi. Katlamayin .Ve son olarak çizim yapılan fotoğraf vesikalık boyutunda olacak, saklanırken kaça katlanarak saklanmalı, yoksa katlamaya gerek yok mu? Ayrıca "sınavı kazanıyor" yerine, 90 puan üzerinde alıyor denmesinde bir sakınca var mı?
Vesikalık küçük kalır bu çizim için. Becerebilirim diyorsanız yapın tabi. Katlamayin .Ve son olarak çizim yapılan fotoğraf vesikalık boyutunda olacak, saklanırken kaça katlanarak saklanmalı, yoksa katlamaya gerek yok mu? Ayrıca "sınavı kazanıyor" yerine, 90 puan üzerinde alıyor denmesinde bir sakınca var mı?
Yok , diyebilirsiniz, 90 puan üzerinde alıyor denmesinde bir sakınca var mı?
Evet olurİş için mülakata girmeden önce de yapılabilir mi?
Bu sorunun cevabı herkes kendine vermeli.Birde sayın Absolute ben daha önce de gliflerden yardım aldım ama merak ediyorum büyü mü oluyor?
İşte bu cok zorBu sorunun cevabı herkes kendine vermeli.