Gayet kolay. Bu formül ile kendinize etki edeceksiniz. Yani kimseye zararı yok.İşte bu cok zor
Sizin sadece dini açıdan karar vermeniz gerekiyor.
Gayet kolay. Bu formül ile kendinize etki edeceksiniz. Yani kimseye zararı yok.İşte bu cok zor
Anladım , teşekkür ederimGayet kolay. Bu formül ile kendinize etki edeceksiniz. Yani kimseye zararı yok.
Absolute kpss için yapılabilir mi bu glif?Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2060Ekli dosyayı görüntüle 2060
Evet.Absolute kpss için yapılabilir mi bu glif?
Yalnız atanmak için de bir şeyler deneyin. Ben bunun sayesinde çok iyi bir puan aldım kpssden fakat atanamadımAbsolute kpss için yapılabilir mi bu glif?
Çok teşekkür ediyorum
Hayatta hersey kısmet nasibin şuan değilmiş alakan rabbim hayırlısını versin hepimiz için herkes içinYalnız atanmak için de bir şeyler deneyin. Ben bunun sayesinde çok iyi bir puan aldım kpssden fakat atanamadım
Kısmet nasip iyi olsun diye Çöpçüler Kralı tavsiye ederim.Hayatta hersey kısmet nasibin şuan değilmiş alakan rabbim hayırlısını versin hepimiz için herkes için
İyi ki varsın absolutaKısmet nasip iyi olsun diye Çöpçüler Kralı tavsiye ederim.
Merhaba tekrardan sayın Absoluta, pazar günü dgs sınavım var . Bu uygulamayı yapmaya karar verdim. Sonrasında kağıdı yakmayıp saklasam da olur mu?Gayet kolay. Bu formül ile kendinize etki edeceksiniz. Yani kimseye zararı yok.
Hayır olmaz. Yakın.Merhaba tekrardan sayın Absoluta, pazar günü dgs sınavım var . Bu uygulamayı yapmaya karar verdim. Sonrasında kağıdı yakmayıp saklasam da olur mu?
@Absolute merhabalar güzel dost ben sınava girip cıktım sınavım bitti bugün mü yakayım sonuçlar açıklandığında mi?Arakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Bugün.@Absolute merhabalar güzel dost ben sınava girip cıktım sınavım bitti bugün mü yakayım sonuçlar açıklandığında mi?
Tamam teşekkür ediyorumBugün.
Ortada bir ödül varsa o ödüle büyüyle ulaşmak yada daha kolay ulaşmak diyelim diğer kişiyi etkilemez mi,sonuçta ortadaki kaynak sınırlı ,bu dediğim para için de geçerli tabi ,ortada sınırlı arzı olan bi şey var ve onu biz kendi tarafımıza çekiyoruz nasıl oluyor bu sevgili @Absoluta Virtute, karmaya sebebiyet verir miGayet kolay. Bu formül ile kendinize etki edeceksiniz. Yani kimseye zararı yok.
Bu uygulama ile ilgili deneyimimi paylaşayım yoktan var etmiyor. Yani siz zaten çalışmış olmalısınız. Sınavlarda bazı aksilikler çıkabilir; hastalanma, odaklanma sorunu, heyecan vb. Onun önüne geçiyor. En azından benim deneyimim bu yönde oldu. Hiç çalışmadığım sınavda da denedim sonuç hüsran. Tabii en doğrusunu tasarlayan bilir.Ortada bir ödül varsa o ödüle büyüyle ulaşmak yada daha kolay ulaşmak diyelim diğer kişiyi etkilemez mi,sonuçta ortadaki kaynak sınırlı ,bu dediğim para için de geçerli tabi ,ortada sınırlı arzı olan bi şey var ve onu biz kendi tarafımıza çekiyoruz nasıl oluyor bu sevgili @Absoluta Virtute, karmaya sebebiyet verir mi
Teşekkürler değerli tecrübenizi paylaştığınız için sevgili @AlakanBu uygulama ile ilgili deneyimimi paylaşayım yoktan var etmiyor. Yani siz zaten çalışmış olmalısınız. Sınavlarda bazı aksilikler çıkabilir; hastalanma, odaklanma sorunu, heyecan vb. Onun önüne geçiyor. En azından benim deneyimim bu yönde oldu. Hiç çalışmadığım sınavda da denedim sonuç hüsran. Tabii en doğrusunu tasarlayan bilir.
Güzel soru. Haklısınız, kötü karma yaratır. Bunu bilerek çözüm yolları aranır. İyilik, sadaka, oruç , upaya. Yol çok.ortada sınırlı arzı olan bi şey var ve onu biz kendi tarafımıza çekiyoruz nasıl oluyor bu sevgili @Absoluta Virtute, karmaya sebebiyet verir mi
Abi merhaba tüm yorumları okudum ama yine sormadan yapamadım 23gün sonra yks var ve bunu uygulamak istiyorum bugün yapsam sınavdan sonra yaksam olur mu ve başka böyle sınav ders vb konularda bildiğiniz çalışma var mı varsa nasıl bulabilirimArakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Sınav dan birkaç gün önce yapılır.Abi merhaba tüm yorumları okudum ama yine sormadan yapamadım 23gün sonra yks var ve bunu uygulamak istiyorum bugün yapsam sınavdan sonra yaksam olur mu ve başka böyle sınav ders vb konularda bildiğiniz çalışma var mı varsa nasıl bulabilirim