Kendi çocuklarınıza yaparsınız inşallah.Vay çok sevindim aynı zamanda kıskandım. Keşke sınavlara girdiğim zaman benim de böyle uygulamalardan haberim olsaydı Her şey de geç kaldık desenize.
Kendi çocuklarınıza yaparsınız inşallah.Vay çok sevindim aynı zamanda kıskandım. Keşke sınavlara girdiğim zaman benim de böyle uygulamalardan haberim olsaydı Her şey de geç kaldık desenize.
Yok yaramaz. Bana yazarsanız, başka bir ritüel bakarız sizin için.Hocam seneye yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ama bölümün gelmesi zor, bunu yaparsam işe yarar mı acaba?
Seneye yani...Yok yaramaz. Bana yazarsanız, başka bir ritüel bakarız sizin için.
Bu yeni çiziminiz sanırım değil mi?
Yok bu eskisi.Bu yeni çiziminiz sanırım değil mi
Nasıl kurtardınız bilmiyorum ama tekrar paylaştığınız için teşekkürler.Yok bu eskisi.
Site geçenlerde sunucuyla ilgili bir yenilik veya değişimden ötürü güncellendi. Bu yüzden resimler görünmüyor. Sizinle ilgili bir problem değil.Bir de ilginç bir şekilde siteye girmeyince ilk mesajdaki resimler görünüyor. Girince ise sadece sondaki görünüyor. Ayrıca sondaki resmi büyütemiyoruz. Sitenin sorunundan galiba. Neyse artık...
Resimlere erişilemiyorArakne gliflerin gücüyle (ad, soyad) sınavı kazanıyor. İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden gerçekleşecek. Öyle olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2060Ekli dosyayı görüntüle 2060
Forumdan çıkış yapıp, "dışarıdan" bakın. Öyle gözüküyor.Resimlere erişilemiyor
Yahu selam ben bu üzerlik tohumunu çayını yapmayı başaramadım hiç etki etmedi ney üflediniz mi?Ben bunu yaptım. Daireler Sizinki kadar simetrik değil ve kareli bir kağıda mavi mürekkepli kalem ile yaptım. Ortadaki daireye aynı hıdırellez dileğimde olduğu gibi maddeler halinde dileklerimi yazdım. Bazı esmaları, ayetleri ve sureleri okudum. Katlayıp cüzdanıma koydum.
Mevcutta hiç olmadığı kadar kulak çınlaması akabinde baş dönmesi yaşamaktayım. Bi kaç saniyelik bile olsa dünya ile bağlantım kopuyor, transa geçiyor gibiyim. bu trans durumu bana yabancı gelmiyor çünkü geçmişte üzerlik tohumu çayı içip uzun süreli translar yaşamıştım. Tekrar diyet yapıp deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle. Üzerlik tohumundan farkı üzerlik içtikten sonra tansiyon dengesizliğinden mütevellit ölecekmiş gibi hissediyordum ama bu durum huzur veriyor şuan. Bu olguları yaşarken salavat getiriyorum. Ama kendimi iyi hissediyorum. Yanlış yaptığım bi durum mu var yoksa bu dileklerimin harekete geçtiğinin göstergesi midir?
Ya da psikolojik midir?
Sevgilerle
Ben diyet yapmadan cahil cesareti ile çok koyu yani dozajı fazla ve tadı bir o kadar kötü olan çayı yarım bardak içtim içmedim dilim uyuştu sonra gerisi geldi ben hiç o kadar istifra ettiğimi ve hiç o kadar değişik bir deneyim yaşamamıştım ney üfleme yapmadım ben ama yapanlar varmıdır bilmem tavsiyem dozajını arttır gör etkiyiYahu selam ben bu üzerlik tohumunu çayını yapmayı başaramadım hiç etki etmedi ney üflediniz mi?
Böyle etkiyi görmesem daha iyi sanırım ama teşekkür ederim deneyimini paylaştığın içinBen diyet yapmadan cahil cesareti ile çok koyu yani dozajı fazla ve tadı bir o kadar kötü olan çayı yarım bardak içtim içmedim dilim uyuştu sonra gerisi geldi ben hiç o kadar istifra ettiğimi ve hiç o kadar değişik bir deneyim yaşamamıştım ney üfleme yapmadım ben ama yapanlar varmıdır bilmem tavsiyem dozajını arttır gör etkiyi
Haklısın sanırım bende deneme yanılma yolu ile yaptığım iksirlerden birgün geberip gidicem biraz fren koysam hiç fena olmazBöyle etkiyi görmesem daha iyi sanırım ama teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için
Evet@Absoluta Virtute Bu çizim size mi aitti merak ettim?
Büyük ihtimalle bu sitenin bir ziyaretçisi veya üyesi sizin çalışmanızı alıp yabancı bir forumda konu açmış. Belki benim gibi gören başkaları da vardır Sadece ad soyad kısmını "name, surname" diye çevirmiş birebir paylaşmış.
Evet benim de aklıma ilk sizin demonlarla ilgili görüşünüz gelmişti. Herhalde ondan sormamıştır. Bu ara üniversite sınavları var diye çözüm aranıyor demek ki.Benim demonlarla olan görüşümü bildiği için, demonculara sormuştur muhtemelen. Dediğim gibi, bu benim çalışmam. Benim olmamış olsaydı onu da yazardım çekinmeden.