şarkıları çok isterikli aşırı duygusal geliyor çoğu insanın aksine sevmiyorum dinlemeyi sesinide sevmiyorum.
Hava ağır nemli, aylardan Şubat’tı
Simsiyah bir mermer misali yüzün caddeye aktı
Gece sağır, gece dilsiz
Korkuya yattı
Bir kahpe hançer ucunda kanıyor gülüm![]()
Kendisi 3-4 sene önce vefat etmişti. Toprağı bol olsun.
Baktım fakat göremedim. Arkaplanı değiştirebiliyor ve temayı koyu veya açık tonlara getirebiliyorsunuz.eski arayüzü kullan gibisinden bir ayar yok mu![]()
Kadının Güneş, Yükselen, Merkür, Jüpiter, Gad Yengeç burcunda. İntihar etmeden bu yaşa kadar gelmiş olması bile mucize.şarkıları çok isterikli aşırı duygusal geliyor çoğu insanın aksine sevmiyorum dinlemeyi sesinide sevmiyorum.
ivvit yazılar küçülmüş ama benim kurt gözlerim gayet de iyi görüyorOri, yazılar mı küçülmüş benim astigmat mı yükselmiş anlayamadım. Okumak için bilgisayar ile bütün oluyorum.
Benzer işler :
Ekli dosyayı görüntüle 4174
Benjamin Button sendromun yoksa ve ben senden hızlı yaşlanıyorsam bunun tek bir sebebi olabilir : Retro'ya yaşlı dediğim için içten bir beddua yemiş olabilirim. Sonuçta doğru bir şey söylediğim için Karma yaratmış olamam. Kesin beddua. Adını anar anmaz beddua kokusu alıyorum.. Tıpkı Bulgar tarlalarında kurtlanmış bir elma gibi..ivvit yazılar küçülmüş ama benim kurt gözlerim gayet de iyi görüyor![]()
Yazıların küçülmesi hiç iyi olmadı.Ori, yazılar mı küçülmüş benim astigmat mı yükselmiş anlayamadım. Okumak için bilgisayar ile bütün oluyorum.
Benzer işler :
Ekli dosyayı görüntüle 4174
Konu onay işlemleri bana düşmüyor. Urum ilgileniyor. Eğer onay 2 gün geçtiği halde gelmiyorsa onaylanmadı diyebiliriz. Onaylanmama sebepleri arasında da konu forumda mevcut olabilir veya kurallara uygun olmayabilir. Sayın Urum'a mesaj atabilir detayını öğrenebilirsiniz. Sevgiler.@Ori Yeni konu açmıştım ama onaylanmadı galiba. Neden olabilir?
Ori, yazılar mı küçülmüş benim astigmat mı yükselmiş anlayamadım. Okumak için bilgisayar ile bütün oluyorum.
Benzer işler :
Ekli dosyayı görüntüle 4174
Göremiyorum diyorum.İnce gör.
Niye yengeç burcu olunca intihar mı ediliyor?Kadının Güneş, Yükselen, Merkür, Jüpiter, Gad Yengeç burcunda. İntihar etmeden bu yaşa kadar gelmiş olması bile mucize.
Duygu durum bozukluğu yüksek seviyede olabilir. Senin de mi haritanda yengeç yoğun ?Niye yengeç burcu olunca intihar mı ediliyor?
Vallahi benim harita allak bullak gibi hissediyorum.Kiyameti alameti gibi mübarek.Duygu durum bozukluğu yüksek seviyede olabilir. Senin de mi haritanda yengeç yoğun ?
Göremiyorum diyorum.
Konu paylaşan arkadaşlar lütfen yazı boyutunu 15 bandına çekin. Vallahi okumaya çalışırken kör olacağız. ( Örnek boyut )