"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Rüyada kimle evleneceğini gösteren bi dua varmış. Dün gece onu yapıp uyuyakaldım. Ama rüyam çok netti anlayamadım. Biri dalga geçmeden olayı toparlarsa çok mutlu olurum.
Vicdansız eski sevgilim gelmiş yanıma ben senden sonra kimseyle yapamadım. Şöyle çok sevdim böyle ölüyorum sana diyo. Bi ara inanır gibi oldum. Yüz ifadem yumuşadı bana inandın mı yaptı 😁😅
Hemen ardından arabaya bindim yanımda eski platoniğim vardı. Artık hoşlaşmıyorum tabi. Hiç konuşmadı ama beraber gece yola çıkıp gidiyoduk 😂
Başkada bşy görmedim. Yani böyle birşeydi. Nolmuş oluyor yani 😁
Evlenir misiniz bilmem ama seni mumla arıyor demek. Gerçekte aramaya yüzü olmadığı için rüyana girmiş nasıl içine oturduysa seni kaybetmesi :love:
Diğeriyle de arana girebilir fırsat bulursa yani, diğeriyle ihtimal var ama sonu belli değil işte.

Evlenir misiniz bilmem ama seni mumla arıyor demek. Gerçekte aramaya yüzü olmadığı için rüyana girmiş nasıl içine oturduysa seni kaybetmesi :love:
Diğeriyle de arana girebilir fırsat bulursa yani, diğeriyle ihtimal var ama sonu belli değil işte.
Karma diyorum ben ona geberesice ya😂
Neyse korktum bian ikisiyle mi evlencem acaba diye 😅
Senin enerjin aydınlattı teşekkürler 💓

havas kaynaklarınının içindeki bazı bilgilerin yazan kişiler tarafından blurlandığını düşünüyor musunuz.
Eğer öyle düşünüyorsanız bu tarzda olmayan bilgilerin değiştirme veya gizleme çabası olmadan direkt verildiği kaynaklar var mı @Retro @Merlin639

havas kaynaklarınının içindeki bazı bilgilerin yazan kişiler tarafından blurlandığını düşünüyor musunuz.
Eğer öyle düşünüyorsanız bu tarzda olmayan bilgilerin değiştirme veya gizleme çabası olmadan direkt verildiği kaynaklar var mı @Retro @Merlin639
çeviri kitapları çok kötü çevirmişler gibi geliyor bana nedensizce, belki de sebep bu olabilir. Tam emin olamadım doğrusu

Bütün Havass kitaplari veya bu konular hakkındaki gizli ilimler kitapları ehli anlasın diye üstü kapalı bilgiler verir.Hatta bazı yerlerde yanliş Bilgi bile verebilir ehli anlasın sadece ehli kullansın diye.Bu sadece Havass için geçerli değil bütün ezoterik öğretilerde bu böyledir.Senin kendi ulaşmani isterler.Onlar işaretleri bırakır sadece.

Elmayı hazırlamadan önce noolur nolmaz son bir kez daha aynana sordun mu benden daha güzeli var mı diye,
Ayna benden başkasını gösteremez. Diyelim ki gösterdi.. Sahibi ben olduğum sürece, kırılma korkusuyla, yine ben olanı gösterir ki bu da bizi alternatif bir evrende Noranative ( alternatif Elnora ) seyrine çıkartır.

Tabi sen daha narsis bakış açısıyla egosal bir soru sordurdun ama sayemde sırra da kavuşmuş oldun :p

Masallara da çok takılma. Kötü Kraliçe ; Once upon a time gelene kadar kötüydü. Meğer Pamuk Krallığı alt astralmiş.

Ayna benden başkasını gösteremez. Diyelim ki gösterdi.. Sahibi ben olduğum sürece, kırılma korkusuyla, yine ben olanı gösterir ki bu da bizi alternatif bir evrende Noranative ( alternatif Elnora ) seyrine çıkartır.

Tabi sen daha narsis bakış açısıyla egosal bir soru sordurdun ama sayemde sırra da kavuşmuş oldun :p

Masallara da çok takılma. Kötü Kraliçe ; Once upon a time gelene kadar kötüydü. Meğer Pamuk Krallığı alt astralmiş.

Anladıysam kurbağa olayım 👀

Şeytani sistem negatif frekans yayıyor diyorlar teknolojik aletlerle doğru mu acaba.Bazen gerçekten enerjim çok düşüyor zor toparliyorum kendimi.Biz yükselmeye çalıştıkça bişeyler paçamizdan yakalıyor mutlaka.Ya Nazar yiyoruz Ya haset Yada böyle frekans dalgaları galiba.

Saçma sapan nedenlerle hasetleniyor insanlar, taksitle aldığın eşyayı bile kıskanan var. Saçı çok dökülüyor, cildi fazla sorunlu diye o tür sorunları olmayanlara hasetlenenler var.. aman artık kimse bana nazar filan değdirmesin zaten zar zor istemeyerek yaşıyorum.

Tabi tabi uygulamalı öğretirler bütün kara büyüleri birbirlerine, yarısı delirmiş diğer yarısı da musallatlı döner miss gibi ortam işte yedirme içirmeli her türlü büyüyü denerler birbirlerinin üstünde :ROFLMAO:
Ben bu siteden birilerine yolda denk gelsem yolumu değiştiririm birkaç kişi haricinde. Sonra uğraş dur musallat büyü filan gerek yok yani.
profosyeneller için demiş bence çare arayan değil.

Karma diyorum ben ona geberesice ya😂
Neyse korktum bian ikisiyle mi evlencem acaba diye 😅
Senin enerjin aydınlattı teşekkürler 💓
karma olayı gerçeketen var hint budist öğretileri çok güzel açıklıyor inanıyorum ve kendim yaşadım düşünmeden yaşayan kötü insanların karmasını günahsız insanlar çekiyor.

Saçma sapan nedenlerle hasetleniyor insanlar, taksitle aldığın eşyayı bile kıskanan var. Saçı çok dökülüyor, cildi fazla sorunlu diye o tür sorunları olmayanlara hasetlenenler var.. aman artık kimse bana nazar filan değdirmesin zaten zar zor istemeyerek yaşıyorum.
Birisi kıskanıldiği zaman bütün enerji kıskanılan kişiye geçiyormuş.
İnsanların çoğunun istemeyerek yaşadığını düşünüyorum yani sana özel bir durum değil.

Şeytani sistem negatif frekans yayıyor diyorlar teknolojik aletlerle doğru mu acaba.Bazen gerçekten enerjim çok düşüyor zor toparliyorum kendimi.Biz yükselmeye çalıştıkça bişeyler paçamizdan yakalıyor mutlaka.Ya Nazar yiyoruz Ya haset Yada böyle frekans dalgaları galiba.
Su grupları nazara çok yatkın. Ben de kalabalığa çıktığımda enerjim emiliyor, uyumazsam kendime gelemiyorum.

Yine de iyi yönünden bakalım ; auramız güzel diyelim.
aman artık kimse bana nazar filan değdirmesin zaten zar zor istemeyerek yaşıyorum.
Sendeki çene ile nazar olma şansın yok :D Lafınla bezdirir, alanını korunursun. Dönüp bakmaya korkarlar 😀

Su grubu olmak ve herşeyi çok fazla hissetmek.Dunya zaten cehennem gibi insanlar alev alev yaniyor.Birde yengeç burcuysan birde metafizik bir yapıya sahipsen.Cehennemi iliklerine kadar hissediyormusun diyor yaratıcı adeta.
Dünya dan kendimi soyutlamak için elimden geleni yapıyorum.

Geri