Sohbet Muhabbet

Ben havasın derinliklerinin 2 kitabını da 2 defa okudum.Az çok biliyorum notlar alıyorum filan.Arkadaşım izin aldığını bunum içinde 100000 defa ihlas süresini okuduğunu söylemişti.Bunlara gerek var mı? Direk havasın derinliklerinde ki uygulasam bir ceza alır mıyım?

Ben havasın derinliklerinin 2 kitabını da 2 defa okudum.Az çok biliyorum notlar alıyorum filan.Arkadaşım izin aldığını bunum içinde 100000 defa ihlas süresini okuduğunu söylemişti.Bunlara gerek var mı? Direk havasın derinliklerinde ki uygulasam bir ceza alır mıyım?
100 bin ihlas çok ağır bir tertip arkadaşiniz muhtemelen biraz abartmış
Hayir ama Davetlere girmeyin başlangıçda.

havas tehlikelidir

Havas kelimenin tam anlamı ile el bombası gibidir. Hatta hayatında hiç el bombası görmeyen birinin eline aldığı el bombasını kurcalamasına benzer.

Havas el bombasıdır. İçinde katalizör görevi gören nitrik asit vardır. Yanma gücünü 800 kat yükseltir.

Havas ta hızla sonuç veren pratik bir branştır. Pimi çeker gibi hızlı sonuç verir, hayata hızlı etki etmeye başlar belki, ama ; elinde patlayan o enerji bombası , olağan yaşam enerjinin dip akıntısını hasara ugratabilir, kalıcı blokajlar indirebilir, hızlı yaşanan algılar zamanla sanrılara ve yanılsamalara yol açabilir. Vesvese ve öte aleme açılan portalları saymıyorum bile.

Bu siteye uzun zamandan beri üyeyim. Aktif bir üye değilim daha çok okuyorum ama huzur buluyorum buradaki paylaşımların çoğuyla

Havas kelimenin tam anlamı ile el bombası gibidir. Hatta hayatında hiç el bombası görmeyen birinin eline aldığı el bombasını kurcalamasına benzer.

Havas el bombasıdır. İçinde katalizör görevi gören nitrik asit vardır. Yanma gücünü 800 kat yükseltir.

Havas ta hızla sonuç veren pratik bir branştır. Pimi çeker gibi hızlı sonuç verir, hayata hızlı etki etmeye başlar belki, ama ; elinde patlayan o enerji bombası , olağan yaşam enerjinin dip akıntısını hasara ugratabilir, kalıcı blokajlar indirebilir, hızlı yaşanan algılar zamanla sanrılara ve yanılsamalara yol açabilir. Vesvese ve öte aleme açılan portalları saymıyorum bile.
Evet.Farkındayım.Zaten hemen havasa başlamayacağım.Çok temkinliyim.Bülent kısanın kitabını her ayrıntısıyla okuyorum.Arapçamı geliştireyim yazı yazmasını öğreneyim vb. bir sürü detay var.Sırf havas yapmak için tek kişilik ev tutacağım.Mesela celbi muhabbet için o harfini nasıl yazarım diye düşünüyorum.Her ayrıntıya dikkat ediyorum.

O harfi arapçada yok.Mesela Noemi arapçada nasıl yazılır?

Çiftçi narsistmiş
Çiftçi zaman kavramını, emekçiler üzerinde kullanmanın yolunu bulmuş. Önce fıtratını unutturmuş.

Demiş ki ; zamansız ötersen başını keserim. Horoza hata yapma payı bırakmadığı gibi doğru zamanı sorgulayacak emareyi de kilitlemiş.
Sonra bakmış yeterli değil.. Durumu neden - sonuç ilişkisine bağlayıp, başına gelenin kendi yüzünden olduğuna inandırayım demiş.

Bakmış horoz saf ! Takmış beyaz yakayı, vermiş ayarı..

Yat demiş yatırmış, kalk demiş kaldırmış

Gökten üç elma düşmüş..

Birini Havva Ademe yedirmiş, ikincisini şirketler devletlere, üçüncüsünü de devletler hepimize..

Başımıza ne geldiyse hep bu elmalar yüzünden.

Yedirmeli içirmeli büyülerde kurban büyülü yemeği yediğinde hemen fiziksel olarak sorunlar yaşar mı yada hangi büyülerde olur bu bilen var mı?
Uzun zaman önce yediğim bir gıdadan hastalanmıştım yiyeceğin ağır bir gıda maddesi olduğundan havalar soğuk olduğundan bünyem dayanamadı diye düşündüm yani düşündürüldü bana.. soğuk algınlığı semptomları gibi ama epeyce ağır geçti hastalığım, garipti birden o kadar kötüleşmem.
Daha sonra aynısından dışarda yedim, hiçbir şey olmadı. Acaba o b*k onada mı bir şey kattı 👿

Geri