İstihare namazı kılabilirsiniz.Allahim Havass benim için hayırlı mi değil mi diye rüyamda gösterin diyen dua edebilirsiniz.Havas hakkinda 3 soru sordum kimse cevaplamadi.Havasa baslamak icin hadimlerden nasil izin alinir?
İstihare namazı kılabilirsiniz.Allahim Havass benim için hayırlı mi değil mi diye rüyamda gösterin diyen dua edebilirsiniz
100 bin ihlas çok ağır bir tertip arkadaşiniz muhtemelen biraz abartmışBen havasın derinliklerinin 2 kitabını da 2 defa okudum.Az çok biliyorum notlar alıyorum filan.Arkadaşım izin aldığını bunum içinde 100000 defa ihlas süresini okuduğunu söylemişti.Bunlara gerek var mı? Direk havasın derinliklerinde ki uygulasam bir ceza alır mıyım?
havas tehlikelidir
Evet.Farkındayım.Zaten hemen havasa başlamayacağım.Çok temkinliyim.Bülent kısanın kitabını her ayrıntısıyla okuyorum.Arapçamı geliştireyim yazı yazmasını öğreneyim vb. bir sürü detay var.Sırf havas yapmak için tek kişilik ev tutacağım.Mesela celbi muhabbet için o harfini nasıl yazarım diye düşünüyorum.Her ayrıntıya dikkat ediyorum.Havas kelimenin tam anlamı ile el bombası gibidir. Hatta hayatında hiç el bombası görmeyen birinin eline aldığı el bombasını kurcalamasına benzer.
Havas el bombasıdır. İçinde katalizör görevi gören nitrik asit vardır. Yanma gücünü 800 kat yükseltir.
Havas ta hızla sonuç veren pratik bir branştır. Pimi çeker gibi hızlı sonuç verir, hayata hızlı etki etmeye başlar belki, ama ; elinde patlayan o enerji bombası , olağan yaşam enerjinin dip akıntısını hasara ugratabilir, kalıcı blokajlar indirebilir, hızlı yaşanan algılar zamanla sanrılara ve yanılsamalara yol açabilir. Vesvese ve öte aleme açılan portalları saymıyorum bile.
O harfi arapçada yok.Mesela Noemi arapçada nasıl yazılır?Havas kelimenin tam anlamı ile el bombası gibidir. Hatta hayatında hiç el bombası görmeyen birinin eline aldığı el bombasını kurcalamasına benzer.
Havas el bombasıdır. İçinde katalizör görevi gören nitrik asit vardır. Yanma gücünü 800 kat yükseltir.
Havas ta hızla sonuç veren pratik bir branştır. Pimi çeker gibi hızlı sonuç verir, hayata hızlı etki etmeye başlar belki, ama ; elinde patlayan o enerji bombası , olağan yaşam enerjinin dip akıntısını hasara ugratabilir, kalıcı blokajlar indirebilir, hızlı yaşanan algılar zamanla sanrılara ve yanılsamalara yol açabilir. Vesvese ve öte aleme açılan portalları saymıyorum bile.
neye göre , kime göre ?havas tehlikelidir
Çiftçi zaman kavramını, emekçiler üzerinde kullanmanın yolunu bulmuş. Önce fıtratını unutturmuş.Çiftçi narsistmiş