"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

ivvit yazılar küçülmüş ama benim kurt gözlerim gayet de iyi görüyor 😹
Benjamin Button sendromun yoksa ve ben senden hızlı yaşlanıyorsam bunun tek bir sebebi olabilir : Retro'ya yaşlı dediğim için içten bir beddua yemiş olabilirim. Sonuçta doğru bir şey söylediğim için Karma yaratmış olamam. Kesin beddua. Adını anar anmaz beddua kokusu alıyorum.. Tıpkı Bulgar tarlalarında kurtlanmış bir elma gibi.. 💩

Tolga Savacı ve Nermin Bezmen ne kadar mutluymuş. Adam son döneminde mutlu yaşamış. Birlikteyken ikisinin de gözleri ışıl ışıl.. güven, aşk, bağlılık.. Ama işte zamansız gidince Tolga Savacı yarım kalmış. Işıklar içinde uyusun.

Göremiyorum diyorum.

Konu paylaşan arkadaşlar lütfen yazı boyutunu 15 bandına çekin. Vallahi okumaya çalışırken kör olacağız. ( Örnek boyut )

Forumdaki yazı tipi ve puntosuna göre paylaşım yaptım. Konuyu okurken yeni küfür türleri keşfedip açılım yaşadığımdan gözlerim de keskinleşmişti, okuma sorununu düşünemedim özür :oops:

Geri