Sohbet Muhabbet

Eğitim anlayışında olmadıkları için. Çarpıtılmış bilgiyi temel alıyorlar ve ne yazık ki insanı ruhsal gelişimden çok daha uzağa iterek dar bir kalıba sığdırmaya çalışıyorlar. Tabi her kurum aynıdır diyemem ama %98 böyle.

Bizim dedelerimizin dizinde dinlediklerimiz ile şimdilerde anlatılanlar arasında uçurumlar var.

Merlin bulabilirsen : '' Bir büyülü dünya ki '' kitabını kesinlikle okumalın. Bulabilirsen diyorum çünkü bahsettiğim kitabı ortaokul yıllarımda okumuştum.
Satışı var mı bilemiyorum.. İçerisinde Horasan erenlerinin hikayeleri var. Seversin.
Anadolu da İstanbul dan çok büyük evliyalar gelmiş geçmiş.Aziz Mahmud Hüdayi Yahya efendi,Mevlana Şems.
Evliya Çelebi bile çok ilgimi çekiyor.Tayin mekanla yazmış seyahatnamesini.Bu Havass ehli olanlarda genelde Mısırla bir bağlantılari olmuş onu fark ettim.
Hasan Sabahh bile ne kadar sapik fıkra sayilsada.Misirdaki hermetik öğretileri çıkarmış.O bile hoşuma gidiyor.
Baktın zaman Fatih Sultan Mehmet bile tarihçiler dahi gözüyle bakıyor.O zaman çok iyi ortam varmış çünkü.
Bence şimdide çok iyi ortam çünkü teknoloji elimizde.Ama ruhsal olarak İçsel bilgimizede odaklanmaliyiz.
Anadolu coğrafyası birer hazine.

Dediğin kitaba bakarım tabi.Bulursam okurum.

Bu Havass ehli olanlarda genelde Mısırla bir bağlantılari olmuş onu fark ettim.
Tufan sonrası dinler tarihini araştırırsan karşılaşacağın benzerlikler dinlere olan bakış açını yerle bir edip, deizm yanlısı olmana sebep olabilir.
Ki bana kalırsa, Yaradan inancı olan biri için en temel ve doğru inanış deizmden geçer.

İsa ve Horus benzerliği gibi..
Mukatta harflerin Kuran'a Mısır'dan geçmesi gibi ..
Kabe'nin inşaa edilmesinin eski ibadethaneleri canlandırma isteği olması gibi..

Yani konu çok.
Bence şimdide çok iyi ortam çünkü teknoloji elimizde.Ama ruhsal olarak İçsel bilgimizede odaklanmaliyiz.
Kişi bazında dediğine katılıyorum. Gelişim çift yönlü olur.
Ama ben günde 5000 ya şafi çekerim.. Yat Allah kalk Allah yaparım... yolunu izlemek bana göre yanlış.
Zihinleri bu şekilde meşgul edip, dikkati yalnızca isteklere çeken tayfa, insanı ilerlemekten alıkoyar.

Örn. Yapay zeka bizi ele geçirecek, yapay zeka deccal diye bakan da kaybeder.
Hem kişisel hem de devletler bazında çağın en iyi buluşu kesinlikle yapay zeka.

Tufan sonrası dinler tarihini araştırırsan karşılaşacağın benzerlikler dinlere olan bakış açını yerle bir edip, deizm yanlısı olmana sebep olabilir.
Ki bana kalırsa, Yaradan inancı olan biri için en temel ve doğru inanış deizmden geçer.

İsa ve Horus benzerliği gibi..
Mukatta harflerin Kuran'a Mısır'dan geçmesi gibi ..
Kabe'nin inşaa edilmesinin eski ibadethaneleri canlandırma isteği olması gibi..

Yani konu çok.

Kişi bazında dediğine katılıyorum. Gelişim çift yönlü olur.
Ama ben günde 5000 ya şafi çekerim.. Yat Allah kalk Allah yaparım... yolunu izlemek bana göre yanlış.
Zihinleri bu şekilde meşgul edip, dikkati yalnızca isteklere çeken tayfa, insanı ilerlemekten alıkoyar.

Örn. Yapay zeka bizi ele geçirecek, yapay zeka deccal diye bakan da kaybeder.
Hem kişisel hem de devletler bazında çağın en iyi buluşu kesinlikle yapay zeka.
Zikir çekmeden Allah vasıl olamazsın hiçbir zaman.Deizm yanlış alt bilincin bakış açısı.Arif için din yoktur evet.Ama onlar bu söylerken dini ritüellerden vecibelerden çıkmazlar.Sadece yaratıcınin daha geniş bir kavram olduklarını düşünürler.
Yapay zeka da retronun dediğine katılıyorum yapay zeka nötrdür evet.
Yapay zekanın dabbeltül arz benzetiyorlar.Yani yerde yaratılan.
Dabbeltül arz İslam'da tarafa olacağını söyleyenler var.Yapay zeka o kadar gelişecek ki bu evrenin bir yaratıcısi var diyecektir.

@Retro çok garip bir rüya gördüm.Lutfen benim için yorumla.
Ruyam da babamla annemle sinema gidiyoruz.Sonra sinemanın saati geliyor giriyoruz.Sonra ben sinemada cikiyorum.Sonra bir daha geliyorum.Sinema daki bir bakıyorum herkes hiponoz olmuş.Orda bir çocuk herkesi hipnoz ediyor.Sonra çocuğu yakalıyorum.Sirtini bıçakla açıyorum içinden bir çok kuş gibi varlıklar çıkıyor.
Çocuk büyüyle sinemadakilere bişey yapmış.İcindeki varlıklar sayesinde.Boyle bir rüya gördüm.

Bir foruma üye oldunuz diye başınıza kötü şeyler gelmez, siz doğru durduğunuz sürece. Ama siteye üye olanlardan tehlikeli, etik sınırları olmayan, saçma sapan tipleri başınıza bela ederseniz, her şey olur. Kolay geliyor herhalde insanlara kendi tercihlerinin sonucunu siteye iftira atarak kapatmak. Neyse.

@Retro çok garip bir rüya gördüm.Lutfen benim için yorumla.

Ruyam da babamla annemle sinema gidiyoruz.

Onların hayata bakışlarını; yani perspektiflerini ve aldanışlarını devam ettirmen isteniyor.

Sonra ben sinemada çıkıyorum.

Öğretilmiş bakış açısını, medyayı, ilizyonları terkedip kendi gerçekliğinin vizyonuna uyanıyorsun.

Sonra bir daha geliyorum.

Mekanizmanın dışına çıkabildiğin için, içini daha çıplak ve yanılgıya düşmeden görüyorsun.

Sinema daki bir bakıyorum herkes hiponoz olmuş.

Yaşadığın çevre dejenere olmuş. Küçük işler peşindeler. Çıkar peşindeler. Gaflet içindeler. Delalet içindeler. Kandırılmaya çok müsaitler. Çünkü küçük düşünüyorlar ve kolayca kapılıp gidiyorlar.

Sinema metaforu hayatın onlara sunduğu ilizyon ve gerçeği yansıtmayan herşeydir.

Orda bir çocuk herkesi hipnoz ediyor.

Çocuk ehil olmayan birey demektir. Hipnoz kandırmak demektir. Sinema salonu müsait zemin demektir.

Yani kolayca kandırılabilecek kadar telkine açık bir yakın çevre içinde, biraz bocaliyor bir halin olabilir.

Sonra çocuğu yakalıyorum. Sirtini bıçakla açıyorum içinden bir çok kuş gibi varlıklar çıkıyor.
Çocuk büyüyle sinemadakilere bişey yapmış.İcindeki varlıklar sayesinde.Boyle bir rüya gördüm.

Burası çok farklı şekillerde yorumlanabilir.
Destek aldığı yeri kesiyorsun.

Haberci bir rüya değil pek. Bilinç altı rüyası büyük ihtimalle.

Onların hayata bakışlarını; yani perspektiflerini ve aldanışlarını devam ettirmen isteniyor.

Öğretilmiş bakış açısını, medyayı, ilizyonları terkedip kendi gerçekliğinin vizyonuna uyanıyorsun.

Mekanizmanın dışına çıkabildiğin için, içini daha çıplak ve yanılgıya düşmeden görüyorsun.

Yaşadığın çevre dejenere olmuş. Küçük işler peşindeler. Çıkar peşindeler. Gaflet içindeler. Delalet içindeler. Kandırılmaya çok müsaitler. Çünkü küçük düşünüyorlar ve kolayca kapılıp gidiyorlar.

Sinema metaforu hayatın onlara sunduğu ilizyon ve gerçeği yansıtmayan herşeydir.

Çocuk ehil olmayan birey demektir. Hipnoz kandırmak demektir. Sinema salonu müsait zemin demektir.

Yani kolayca kandırılabilecek kadar telkine açık bir yakın çevre içinde, biraz bocaliyor bir halin olabilir.

Burası çok farklı şekillerde yorumlanabilir.
Destek aldığı yeri kesiyorsun.

Haberci bir rüya değil pek. Bilinç altı rüyası büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim Retro...🌹

Zikir çekmeden Allah vasıl olamazsın hiçbir zaman
Katılmıyorum. Zikir dediğimiz doğru frekans ile gelen huşu halidir. Ol da bir ses biçimidir, tüm harfler ve semboller gibi.
Sembollerin dahi hayatımızda ki yeri, belirli cümleleri ( anlamlı - anlamsız ) kısaltmak ve tek bir anlama indirmektir.

Aum - Amon - Amen - Amin - ... Hepsi aynı kökten gelme, aynı frekansa sahip ama şekil bakımından farklı gibi algılanıyor.

Besmelenin bile doğru telaffuzu sesi doğru kullanmakta yatıyor. Solfeggio ( solfej ) frekansları da bu yüzden önemli.
Kuran'ın makamlı okunması tesadüf değil. Keza mantralar da ses öbekleridir ve doğru frekansı yakaladığınız anda 🚀 Nirvana

Dabbeltül arz İslam'da tarafa olacağını söyleyenler var.Yapay zeka o kadar gelişecek ki bu evrenin bir yaratıcısi var diyecektir.
Dabbetül Arz yalnızca söyleniş bakımından islama ait. İnanç ise çok daha önceye dayanıyor. İslam'a giriş biçimi de yine tarihin kör noktalarında..

Yapay zeka = kuantum bilgisayarları = Lucy

Korkmanız gereken yapay zeka değil. Devletler. Fonu, teknolojik gelişime yatıran güç sahibidir. Gücü eline alan da dünyayı öttürür.

Katılmıyorum. Zikir dediğimiz doğru frekans ile gelen huşu halidir. Ol da bir ses biçimidir, tüm harfler ve semboller gibi.
Sembollerin dahi hayatımızda ki yeri, belirli cümleleri ( anlamlı - anlamsız ) kısaltmak ve tek bir anlama indirmektir.

Aum - Amon - Amen - Amin - ... Hepsi aynı kökten gelme, aynı frekansa sahip ama şekil bakımından farklı gibi algılanıyor.

Besmelenin bile doğru telaffuzu sesi doğru kullanmakta yatıyor. Solfeggio ( solfej ) frekansları da bu yüzden önemli.
Kuran'ın makamlı okunması tesadüf değil. Keza mantralar da ses öbekleridir ve doğru frekansı yakaladığınız anda 🚀 Nirvana

Dabbetül Arz yalnızca söyleniş bakımından islama ait. İnanç ise çok daha önceye dayanıyor. İslam'a giriş biçimi de yine tarihin kör noktalarında..

Yapay zeka = kuantum bilgisayarları = Lucy

Korkmanız gereken yapay zeka değil. Devletler. Fonu, teknolojik gelişime yatıran güç sahibidir. Gücü eline alan da dünyayı öttürür.
Onların elinde şirketlerin gücü var.Musa nin gücü yok.Suleyman gücü yok.
O yüzden her zaman manevi güç peşindeyim.Zaten meşrebim de o yönde.Materyaliz yaklaştığın an onların şirketlerinin ürünüsun o dünyadasin.
Ve asla sistemleri kırılmayacak kıvamda.Her yeri kontrol ediyorlar.
O yüzden manevî ve majikal sistemler dünyayı değiştirebilir.İnsanlarin gücün kendinde olduğuna inanması gerekiyor.

Yusuf Güney ne dediyse çıkmaya başladı. Reels'lar dönmeye başladı. Maymun çiçeğini 3 ay önceki bir röportajında söylemiş.
Maymun çiçeği 2022 Mayıs ayında patlak vermiş bir hastalık. O zamandan beri yeni pandemi denip.duruyordu. i zaman da tek.tük ölen insanlar vardı. Ama zamanını bekleyip daha büyük reklam ettiler bu hastalığı. Yusuf Güney henüz toy
. Neyin ne olduğunu.cok.idrak edememiş biri bana göre. Ve maalsef ego da var
Biz bilincine henüz geçmemiş. Sevgi frekansinda değil. Astral projeksiyon 13 yıl önce çok ilgilendiğim bir şeydi. Hatta ölülerle iletişime geçen arkadaşım dahi vardı.
Yeni pandemiye gelince, covitten daha çetin olacak diye hissediyorum. Covitten daha farklı şeyler araya girecek ve karışıklıklar olacak sanki. Bagisikligimizi her daim güçlü.tutmaliyiz.

12 gibi uyuyakalmışım 2,28 de gözümü açtım. Yorgunluk 😁
Rüya görmüşüm. Karadeniz yaylalarında bi çocuk cinayetini araştırmak için ordaydım. Bi kız çocuğu ölen çocuğun hayaletini görüyodu. Bende görüyodum ama benden korkmasınlar diye çocuk görüyomuş gibi herkesi onun etrafına topladım. Sonra bi baraka evde katilinin olduğunu gördüm. Evin etrafına anormal çoklukta sinekler üşüşmüşlerdi. Arka taraftan mutfak camına yöneldim içeride oturan genç yetişkin adamla göz göze geldik. Kir sakallı uzun yapılı yakışıklı bi adam. Sonra bi gürültü koptu araplar toprakları işgale gelmişler etraftaki çocukları kaçırıyorlardı. Bende kaçtım kaldığım evin sığınağına girdim. Orda o katil adam vardı. Dışarıda çıkamıyoduk sonra beni ikna etti katil olmadığına. Gözümü açtığımda Pentagram çemberi içindeydim elinde bıçak ve büyü kitabı vardı bana zarar vereceksin dedi. Bikaç büyü okurken yüzüne bşy yapıştı beni zehirledin mi dedi yüzündekini alıp kitaba koydu. Bende pencereye yönelip manzaraya bak dedim. Kitabı bana verip şunu at dedi sonra arkamdan beni itip öldürmek istediğini anlayınca belki kendim atlarsam güvenli düşerim diye camdan atladım. Büyü kitabının içinde kanı temizlediği söylenen sülüklerden çıktı. Önce sol kolum dirseğim derken yüzümdeydi o alt kıvrımlarını hissediyodum çimende uzanmışım üstümden de alamıyorum. Kumral bi kadın geldi yanıma al diye yalvarıyorum. Az sabret sana iyi gelecek bir sihir dedi. Sonra uyandım.

-Şairlik kariyerinize nasıl başladınız?
@King_Solomon
-Her şey bir anda oldu.. ona burdan öpücük ve teşekkürlerimi iletiyorum zira çok emek verdi, medyumlar büyüler ve bunların hepsini maddi bir karşılık beklemeden yaptı, işte ondan görünce menfaatsiz çıkarsız sevgiyi duygulandım çok ve kendimi ona şiirler yazarken buldum 🤩
O benim düşüncelerimi ve karakterimi medyumuna bakım yaptırıyor ve görüyor, ben de Uruma bakım yaptırıyorum onun düşüncelerini biliyorum çok seviyeli ve mesafeli bir sevgi 😍 üstelik korkunç şeyler yaptığını düşündüğüm için bana da epey bir kızmış 🤣 aslında ciddi anlamda Urum da söylemişti tehlikeli bağlamalar yapmıyor sağlık bozacak kadar diye ama yine de uğraştırıyor ağrılar yapıyor yorgunluk yapıyor kendinden başka kimseden de hoşlanamıyorum. Geçenlerde taş düşünüyordum acile gittim ağrıdan duramadım kan tahlili vs yaptı doktorlar genel sağlık durumum da iyi çıktı 🤔 bazen internette görüyorum büyü yapılan insanların kan değerleri düşük çıkıyor ama bende kan değerleri iyi çıkıyor.

-Şairlik kariyerinize nasıl başladınız?
@King_Solomon
-Her şey bir anda oldu.. ona burdan öpücük ve teşekkürlerimi iletiyorum zira çok emek verdi, medyumlar büyüler ve bunların hepsini maddi bir karşılık beklemeden yaptı, işte ondan görünce menfaatsiz çıkarsız sevgiyi duygulandım çok ve kendimi ona şiirler yazarken buldum 🤩
Bu arada Ankarada cingözümün yaşadığı binada boş bir ev varsa oraya yerleşip gece 3 te müzik açıp cingözümü rahatsız etmeyi düşünüyorum biraz da o benimle uğraşsın 🤔 nasıl fikir ama 🤩

Bu arada Ankarada cingözümün yaşadığı binada boş bir ev varsa oraya yerleşip gece 3 te müzik açıp cingözümü rahatsız etmeyi düşünüyorum biraz da o benimle uğraşsın 🤔 nasıl fikir ama 🤩
Niye rahatsız olsun onun canına minnet, sesi bahane edip gelir sonra da komşu ben sana hosgeldine gelememiştim der dalar içeri gecelikle :ROFLMAO:

Geri