AhlakiDeğer
Kayıtlı Üye
Kuş gribinden öğrendiğimizle koronaya girdik.Aynı durum yaşanabilir.Bunların yanı sıra zica gibi dönemsel bir salgın olabilir.
İnsanlar bence uyanmiycaklar.Olaylar başlayıp devam edince uyanacaklar.O zamanda büyük bir panik ortamı olabilir.Yusuf'un dediği zaten beklenen bir şey. Genel bakarsanız bu tip salgınların start emirleri çoğunlukla kuklaların tedx tarzı konuşmalarında veriliyor. Yoksa korona 2012 de suudiarabistanlı bir mikrobiyologun 28 kişiyi öldürdüğü ihbarından beri var. Sadece analiz için bilgi gerekiyor. 2010'da hazırlandığını varsayıyorum ve corona gibi bir virüsün yapay mutasyon evresinin ve salınmasının 9 sene sürdüğünü görüyoruz. Maymun çiçeği eski ve zaten provası 2022'de yapılmış bilinen bir hastalık. Bu salgın da bir deneme süreci ve hepimiz birer deneğiz. İnsanlar evleniyor, çoluk çocuğa karışıyor, hayaller kuruyor ve güzel bir yaşam düşlüyor ama bu uykudan uyanmaları lazım.
Tanrılar Okulu. Ayrıca Human Design'ı inceliyorum.hangi kitapları okuyorsun?
Sencede öyle bir dünya var mı? Tanrılar okulu falanVirüs, 2022 yılından beri gündemde. Yapay zeka destekli tanı sistemi önerileri de tam olarak 2 yıl öncesinde başladı.
1970 yılından itibaren 11 Afrika ülkesinde sıklıkla görülen hastalıklardan biri. 2018 sonrası da malum ülkelerde..
Kehanet değil yani Bilim !
Bu design kelimesini hiç sevmiyorum Ama senin okuduğun kitapları bende merak ettim. Fırsat bulursam bende okumaya çalışacağım kitaplarıTanrılar Okulu. Ayrıca Human Design'ı inceliyorum.
Geçmiş olsun inşallah düzelir...İzmir'de olan arkadaşlar çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede kontrol altına alınabilir yangın.
Kitap varoluş üzerine, sorgulatıcı.Sencede öyle bir dünya var mı? Tanrılar okulu falan
Çok yanlış insana böyle sorularla geliyorsun. Fesli olduğunu düşündüğün, büyüklerinden öyle duyup inandığın haliyle kafanda yarattığın bir karabasan modelin olduğunu düşünüyorum. Rüyalarında gördüklerin yüksek ihtimalle hayal gücünün açığa çıkardıkları.O bu değilde karabasanı hiç göremiyorum rüyamda tatile mi çıktı acaba
peki tamam anladım ben bir çay alıyım birazda kitap irdeleyim sana bol şansKitap varoluş üzerine, sorgulatıcı.
Çok yanlış insana böyle sorularla geliyorsun. Fesli olduğunu düşündüğün, büyüklerinden öyle duyup inandığın haliyle kafanda yarattığın bir karabasan modelin olduğunu düşünüyorum. Rüyalarında gördüklerin yüksek ihtimalle hayal gücünün açığa çıkardıkları.
Tatile çıkan zihnin.
Bilim zaten herşeyi açıklıyor.Digerleri hayal ürünü olmalı.Virüs, 2022 yılından beri gündemde. Yapay zeka destekli tanı sistemi önerileri de tam olarak 2 yıl öncesinde başladı.
1970 yılından itibaren 11 Afrika ülkesinde sıklıkla görülen hastalıklardan biri. 2018 sonrası da malum ülkelerde..
Kehanet değil yani Bilim !
Hayata bilimselde bakmak lazım evet bu insana çok şey kadar.Daha farklı açılardan bakmana fırsat verir.Ama ruhsal değerleride yok saymamak gerekir.Genel konuşuyorum.Bilim zaten herşeyi açıklıyor.Digerleri hayal ürünü olmalı.
Elnoralila seni tasavvuf ve benzeri şeylere meraklı görüyordum.Sanirim karmaşan dan bazı şeyleri red etmeyi tercih etmişsin.
Tasavvufu oldum olası sevdim ve asla reddetmiyorum. Sadece kalıba giremiyorum, doğamda yok.Bilim zaten herşeyi açıklıyor.Digerleri hayal ürünü olmalı.
Elnoralila seni tasavvuf ve benzeri şeylere meraklı görüyordum.Sanirim karmaşan dan bazı şeyleri red etmeyi tercih etmişsin.
Tasavvuf anlayışı eskisi gibi yok artık.Tarikatlar evet şekilcilik yapıyor evet.Bunu bende sevmiyorum.Tasavvufu oldum olası sevdim ve asla reddetmiyorum. Sadece kalıba giremiyorum, doğamda yok.
Bilginin her alanına açığım. Öğrenmeye açığım. Araştırmak doğal yeteneğim. Gel gör ki kendimi x bir şey ile sınırlayamam.
Ben, sınırlardan daha daha öte bir zihne ve varoluşa aitim. Çünkü insanım ve tıpkı diğer insanlar gibi sınırsız potansiyelle yaratıldım.
Bu yüzden ; Harabat ehli demeyi tercih ederim. Şekilcilik bana göre değil. Öz önemli.
Eğitim anlayışında olmadıkları için. Çarpıtılmış bilgiyi temel alıyorlar ve ne yazık ki insanı ruhsal gelişimden çok daha uzağa iterek dar bir kalıba sığdırmaya çalışıyorlar. Tabi her kurum aynıdır diyemem ama %98 böyle.Tasavvuf anlayışı eskisi gibi yok artık.Tarikatlar evet şekilcilik yapıyor evet.Bunu bende sevmiyorum.
Tarikatlardakilerin yüzde 90 avamdir çünkü.