sevgili arkadaşlar babamda alzheimer başladı..bu bizleri çok üzüyor ve tıbben bi tedavisi yok sadece bu noktada tutmaya çalışacağız..sürekli akşam sekize kadar uyuyor yaşamdan kopuk geçmişi çok iyi anımsıyor ama yakın geçmişi unutuyor ..konuşurken takılıyor ne konuştuğunu unutuyor herzaman olmasa da..ve arada yürürken duruyor..sanırım yürüdüğünü unutuyor sürekli komut vermemiz gerekiyor..yürü..daha hızlı..çiğne..bunu da ye vs....doktor olduğum için tıbben birşey yapılamadığı için sizlerden yardım istiycem..herhangi bi öneriniz yada yardımınız olur mu?? sevgiler
slm arkadaşım ben 5 senedir saçlalarımda elektriklenme var sanki birisi elini değiyor gibi çok yere gittim ama çaresini bulamadım buda bana sinir ve stres yapıyor çok sıkılıyorum baş agrıları ve bunalım bana yardımcı olurmusunuz tşk
Pardon sadece bir kere gönderdim arada kaynadın, hayati bir vaka ile ilgileniyorum da, vakit bulur bulmaz ilgileneceğim.hala sırt ve omuz agrıları cekıyorum yokmu bır yolu
merhaba.13 gün sonra öss ye giricem ve gözümde konjonktivit denen lanet şey oldu:S doktar sınava kadar zor geçeceğini söledi.sol gözüm şuanda çok kötü kapandı diğer gözüm 5 buçuk numara zaten onunla hiçbirşey göremiyorum..bunun acil olarak geçmesi gerek çünkü son yılımı tamamen bu sınava verdim ama şimdi okuyamıyorum:S lütfen bana yardım edin..
Arkadaşım göz altım çok mor ne yaptımsa geçmiyor bana yardımcı olabilirmisiniz olursanız sevinirim
Benim problemim bir süredir ibadetlerimi yaparken zorlanıyorum uykum geliyor.Kuran okunurken ilk dakikadan itibaren esnemeye gözlerimden yaşlar gelmeye başlıyor.başta halsizlikle ilgili doktora gittim anemi dedi.ilaç kullandım hala kullanıyorum halsizliğim geçti. ama gene kuran okuyum veya dinleyim aynı sorunu yaşıyorum.Zaten şişmandım kan ilaçları kullanmaya başladım dahada şiştim.ekonomik ve aşk acısı gibi sorunlarımda var ama of ya çok kötüyüm.yardım ederseniz sevinirim.