ben 17 yaşındayım ve çok aşırı sinirliyim tedavide gördüm ilaçlar aldım ama bi işe yaramadı ailem yanımda yemek bile yiyemez en ufak bi sesde çıldırıyorum sakız peçete çekirdek gibi seslere aşırı hassasım kendimi zor tutuyorum önerileriniz varsa yardım edermisiniz çünkü artık bende sıkıldım böle olmak istemiyorum artık kendimede zarar veriri oldum baş ağrısından duramıyorum saçma sapan şeler düşünüyorum.
Şifa Koordinatörümüz Origanum'a durumunuzu açıklayan detaylı bir mesaj atıp, kendinizi belirtin. Kullandığınız ilaçlardan, yapılan tetkiklere ve teşhise kadar yazın ki daha iyi yardımcı olunabilsin.Benimde şifalanmaya ihtiyacım var. 91 doğumluyum anksiyete bozukluğum var. Performans anksiyetesiymiş. Birşeye üzüldüğüm zaman ve stresliyken nefes alamıyorum. Kime özel mesajla bilgilerimi yollayayım? Kim bana yardım edebilir?
Çok teşekkür ederim sevgili Chillout Sevgilerimle..Şifa Koordinatörümüz Origanum'a durumunuzu açıklayan detaylı bir mesaj atıp, kendinizi belirtin. Kullandığınız ilaçlardan, yapılan tetkiklere ve teşhise kadar yazın ki daha iyi yardımcı olunabilsin.
Oncelikle boyle guzel,samimi bir ortam yarattiginiz icin hepinize tesekkur ederim.
Benim sorunumu sonra halletsemde olur.Zaten uzun zaman sizlerle olacagim umarim.Ben canim kardeslerim icin sifa ogrenmek istiyorum sizlerden.Eger yardimci olursaniz size sonsuz mutesekkir olacagim.Ama yardim edemeseniz yada bilemeseniz bile caniniz sagolsun,yine de tesekkur ederim.
Oncelikle kiz kardesimden bahsedeyim :
Kiz kardesim 8 yasinda.Bazen nefesi kesiliveriyor.(ben simdi yaninda degilim.onlar Turkiyedelere ben ise dunyanin bir ucundayim) ve nefes alamiyormus.Hele bazen cok daha artiyormus.Doktorlara gittiklerinde "fisfis" gibi bir ilac vermisler.Ama pek etkili degilmis sanirim.Sonra bir umut deyip memleketten bir hocaya muska yaptirmislar , ve simdi biraz iyiymis.Lakin yinede bazen ufak-tefek de olsa sorun nuksediyormus.Acaba bununla ilgili bilgisi olan var mi?Onun icin cok ama cok uzuluyorum.Bana cok gec haber verdiler ( uzulmeyeyim diye ) . Tanri kimsenin basina bu tur seyler vermesin.Cok samimi soyluyorum ; dusmanimin basina dahi vermesin.Insanin yuregi cok aciyor.
Diger kardesimin sorununu buradan degilde ozel olarak sormak istiyorum musade ederseniz.Acaba kime sorabilirim?
Iyi ki varsiniz.Kisa surede alistim buraya.Iyi gunler,hayirli forumlar...
Iyi günler ben yilar önce cin davetinde bulundum ve göndermedim şu an ense kismimda özelikle bir yoğunluk ve vücudumda bir halsizlik var nolur yardim edin dualar fayda etmiyor
Biliyorum yeri burası değil ama en güncel olarak bakılan yer olduğu için buraya yazmak istedim...
Benim daha doğrusu annemin bir problemi var annem 44 yaşında bir bayan ailevi-işle ilgili herhangi bir sıkıntı yada sorunu yok ancak yaklaşık bir sene once ağzında küçük kabarcık-yaralar oluşmaya başladı başlarda aft'tır geçer diyorduk ancak geçmedi aksine artış gösterdi annem aynı zamanda demir eksikliği olan bir bayan doktorlara gittik bir çok ilaç yazıldı etkisi olmayıncada STRES'tendir dediler ve kestirip attılar ancak bugün nerdeyse 1 seneyi doldurdu ancak hala aynı sorun devam ediyor...Şifa bolumunede konu açamadığım için burdan yardım istedim.. yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum...
merhaba, benim sorunum son zamanlarda, canımı o kadar sıkmaya başladı ki başka bir şey düşünemiyorum bile. Saçlarım dökülüyor ve ben bunun önüne geçemiyorum...Bu konuda uzman dr.lara gittim her türlü tesi yaptım ama sonuç yok. Yani bütün değerlerim normal çıkıyor. Bir kaç sene öncesine kadar kıskanılacak saçlarım vardı. Nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. Çok önemli gibi görünmeyebilir ama beni çok üzüyor. Aklım sürekli bu konuda ve acı çekiyorum. Stresten ya da kafaya takmaktan dolayı mı bilmiyorum ama ben taktıkça daha da şiddetleniyor farkındayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim bir arkadaşımın kızı var, küçük soğan ? hasarlı doğmuş. Vücudunu taşıyamıyor sanki hiç kemik yok gibi ve ellerini bağlamazlar ise kendisini ısırıyor. Yaşı emin değilim 7-8 olabilir. tabii ki doktor kontrolünde ama acaba onun içinde yapılabilecek bir şeyler var mı ? Teşekkürler