URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
bakacağız belli olmaz karşılık oturacağız bişey yok korkacak yada endişelenecek
bnm hastalıgım korku sonucu kekelemelik olusmus ve ara ra oluyor kitap okuyamıyorum sesli bunu içinde bir sey yapabilirmisiniz![]()
Urum merhaba, Ben Zeyna. Annem 02/0/1952 Emine Eröge. Akciger kanseri teşhisi konmuştu ameliyat oldu ve şu an da temiz. Şimdide Belinde 7 adet bel fıtığı ve göz arkalarında ( Yani görünmeyen iç kısımlarında yara varmış buna sarı nokta hastalığı deniyormuş ) Göz için bir tedavi yok dediler ilerledikçe görme bozukluğu artacakmış . Bel için yüzme ve fizik tedavi uygulanacak ama genel anlamda hem belinde ve özellikle kuyruk sokumundaki disk te biraz kayma olduğu için ağrıları oluyor. Göz içinde ağrıları oluyor. En azından ağrı için birşeyler yapılabilirmi bunu öğrenmek istedim. Yardımların için şimdiden teşekkürler..
ben 33 yaşındayım ve damar tıkanıklığı problemim var 25 yaşındayken ameliyat oldum ama strese bağlı nedenlerden dolayı tekrar başladı nolur bana da dua edin oğlum çok küçük bana ihtiyacı var sağlıklı olmalıyım allah herkesin derdine deva versin
sevgili arkadaşım benim sana bir tek önerim var bende bu işlerle uğraşıyorum ve diyorum ki sen sadece ayetel kürsü oku yatarken sabah kalkınca evden çıkarken çalışıyorsan iş yerine girerken akşam üstü işten çıkarken eve girerken yatmadan önce faydasını göreceksin yardım edebildiysem ne mutlu bana....