AphraeL
Kayıtlı Üye
benim sorunum şu; ben hayatım boyunca çevremdekilerin benden hiç beklemedikleri şeyleri yapan bir insan oldum. Yapamazsın dedikleri şeyleri kendime hedef seçip onun için yılmadan çalıştım. Önüme koyduğum her hedefi gerçekleştirdim. Özellikle lise döneminde azimli çalışkan bir öğrenciydim. Oysa bu durum üniversiteye başlamamla tersine döndü. Sınıfta kaldım, derslerimi zorla geçer oldum. sanki içimdeki bütün enerjiyi kaybettim, tembelleştim, sabırsızlaştım, asla düzenli bir hayatım olmadı. zamanla kendime olan bütün özgüvenimi kaybettim. Şimdi üniversiteyi bitirdim. Önüme yeni hedefler koydum iş hayatına dair ancak bunları yapacak ne güç ne de heves bulabiliyorum kendimde. Kısacası durum hala aynı canım hiç bir şey yapamak istemiyor. Sanki üzerime ölü toprağı serpmişler gibi, yataktan çıkasım gelmiyor saatlerce öylece uyanık yatıyorum. Artık bu miskinliği üzerimden atmak istiyorum ama olmuyor. Bilmiyorum durumumla ilgili bana yardımcı olabilecek misiniz. Olabilirseniz çok müteşekkir kalırım. Şimdiden teşekkurler..