selam OL_sun
arkadaşımın annesi sırt üstü yattığı zaman nefes almakta çok zorlanıyormuş taki ilk şifa uyumlamasına kadar ilk defa bu kadar rahat nefes aldığını söyledi, sizlere ALLAHın rızasını ve sevgilerini gönderdiler ailecek çok teşekkür ediyorlar.
annem 3 hafta önceki şifa çalışmasında şifa için yattığını unutmuş,birisinin tülbent yumuşaklığında sol dizinin altından ayaklarına doğru okşadığını zannetmiş öbür ayağıylada tekmeyi yapıştırmış
) şifada olduğu o zaman aklına gelmiş
)canım benim
özür dileriz isteyerek olmadı.
2 hafta öncede gözleri kapalı sol gözünde hani suya atınca dalga dalga halka olurya onun gibi beyaz ışıklar vardı dedi.
annem meleklerin geldiğine ve enerjiye inanıyor her şifada abdest alıp duasını okuyup önce allahın iznini sonrada kerimaliden şifaya yatıyor,
annem çok ama çook teşekkür ediyor ,duaları sizinle.
benim içinde gerçekten boy abdesti farklılaştırıyormuş daha fazla hissettim sonuçta sizlerin yardımıyla melekler geliyor saygı ve sevgilerimle selam ol_sun,şifa ol_sun çok teşekkür ederim,geç farkına vardığım için meleklerden özür dilerim.
sitenizden saf enerji akıyor site açıkken çok huzurluyum melekler yanımızda çok şükür,beni burayla buluşturan arkadaşıma ve sizlere çok teşekkür ederim,okuması muhteşem yeni kitabım ÖZ.
1 arkadaşım dışında hepimiz enerjiyi hissediyoruz ona ne yapabiliriz bilmiyorum,ilk baştan beri kerimaliden gelen şifa uyumlamasını kabul ediyorum (z) diye şifaya uzandık şifa her zaman geldi,sağolsun tai chi arkadaşımdan uyumlamanın çalışma olduğunu öğrendim ve neler yapılmasını gerektiğini malesef bugün okudum,belkide böyle olması gerekiyordu,kabul etme kısmı hariç geri kalanlar doğru yapıldı,
yazılana geçsek daha iyi olurmu,tüm şifacıların isimlerinide okusak daha iyi olur gibi hissettim şimdi
ALLAH hepinizden razı ol_sun ne muradınız varsa dahada versin
tüm kalbimle sevgilerimle iyiki varsınız iyiki buluştuk,çok teşekkür ederim
sevgi ve ışık her zaman yanımızda OL_sun
sevgiler saygılar