origanum
Yönetici
Sayın hocam çalışma için teşekkür ederim. Önceki çalışmada ses duymuştum ses bitince çalışmanın bittiğini anlamıştım. Bu sefer avuç içlerim ısındı. Daha sonra soğumaya başladığında bittiğini anladım. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım 40-50 dk uzanmışım meğer. Maalesef işlerimden dolayı uyuyamadım bugün. Şuan yoğun baş ağrım var normal mi acaba
Rica ederim. Baş ağrısı işleriniz yüzünden oluşan bir sinyal. Sorumluluk yüzünden kasmışsınız belli ve vücut tepki vermiş. ilk uykunuzdan sonra geçmiş olması lazım.
Merhaba üçüncü kez katılmak için mesaj attım. Ilkinde bir iki dakika geç kaldım, daha hazırlanırken enerjinin üzerime geldiğini hissettim, ikincide uyuya kalmışım tam 23.20 de uyandım onun etkisi olmuş mudur merak ediyorum. Bu gün yani sonuncuda hazırlanırken baya geç kaldım, 6 dk kalmıştı uzanabildiğimde, daha sonra bittiğini hissettiğimde 23.28 di yani fazladan 8 dakika enerji geldiğini hissettim, acaba bana gönderilmiş enerji mı birikmişti, daha sonradan da vücuduma akmaya devam etti? Bir de acaba bu çalışma sinir zedelenmesi ve genetik sinir bozukluklarına iyi gelir mi acaba? Son olarak bu güzel yardımınız için size çok teşekkür ederim.
Enerji akıllıdır, ne kadar ihtiyacınız varsa o kadar sürer. Ayrıca ben sabaha kadar gitmesi için programlıyorum, uyusanız da farketmez, şifalanmaya devam edersiniz.
Çalışmanın yararı olur, sıkıntılarınızı hafifletir ancak tam bir tedavi için size birebir çalışılması gerekir, oldukça fazla seans ve uğraş lazımdır. Bireysel çalışma yapmıyorum, buna vaktim de yok. Sadece genel bir fayda olsun diye haftada bir toplu şifa vermekteyim.
Rica ederim.
Benimde bi sorum var ,Bu şifa çalışması anxiete ve okb tedavi eder mi
Çok uzun çalışmalar sonucunda evet.