İstifra içerde ki negatif-zehrin dışarı atılmasıdır. Kişi şifa sırasında Kusma, ishal, mide krampları, mide bulantısı ve diğer sindirim sorunları da yaşayabilir, bu belirtiler blokajın çözülmesine eşlik eder. Düşüncelerimizle önce enerji bedenimizde ki blokajlar oluşur ve zamanla fizik bedenimizde hastalıklar ortaya çıkmaya başlar. Yani şifa enerjisi ortaya henüz çıkmamış ancak enerji bedenimizde olan tıkanıklıkları da çözümler.
Hastalıkların zihinsel karşılığında kusma için: "Fikirleri şiddetle reddetme. Yeni'den korkma"
Onaylaması: Hayatı güven içinde ve neşeyle sindiriyorum. Bana yalnızca hayırlı şeyler gelir, ben de yalnızca hayırlı şeyler yaparım.
SOLAR-PLEKSUS - “ GÜÇ” ÇAKRASI :
Göbek deliğinin 3-4 parmak yukarısında yer alır. Rengi sarıdır ve zeka, mutluluk ve yaratıcılıkla ilişkilidir. Bu, kişisel gücünüzün çakrasıdır. Solar pleksus’da meydana gelen dengesizlikler, değersizlik hissi, cesaretsizlik, sürekli emin duygusu ve diğer insanları kontrol altında tutmak ihtiyacı şeklinde ortaya çıkar. Bu çakra kişisel kimliğin merkezidir. Solar pleksus; kendi kendine değer vermek, kendine saygı ve kişisel kimlik de dahil olmak üzere şahsiyet ve egonuzun tüm unsurlarını yönetir, yönlendirir. Kişisel güç, seçme hürriyetimizi etkiler.
Bu çakra olaylar ve insanlarla ilgili tahammül duygularımızı düzenler. Kişisel gücümüzü geliştirmek, aslında kim olduğumuz duygusundan kaynaklanır. Bu güç herhangi bir durumda ortaya çıkabilir ve hayatın büyümemiz ve olgunlaşmamıza yardımcı olan badirelerini atlatabilmemiz için bize yol gösterir. Biz topraklandıkça, o güç taçlanır. Hayatın cilveleri ve başkalarının muhalefet ve dayatmaları olmaksızın iç azmimiz gelişip, güçlenemez. Bu aslında bizim kişisel gücümüzü arttırır.
Gerçek kimliğimiz bizim daima komple ve bölünmemiş kişiliğimizin bir bölümüdür. Kendi kimliğimizi doğru dürüst tanıdığımız takdirde gerçek kimlik, acı, kayıp ve travma gibi unsurlardan olumsuz bir şekilde etkilenmez. Kendi değerimiz, saygınlığımız ve gerçek gücümüzün idrakinde oluşumuz bizi hayatta ışıldayan ve enerji yayan bir durumda tutar.
Kişilerin yukarıda yazılanlardan dolayı duygusal problemi varsa blokaja sebep olabilir.
Şifanız kabul, bol ve daim olsun