Bu akşam ki şifa çalışmasına katıldım ve çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır imgeleme yapamadığımdan, hiçbir şey düşünmeden kendimi hissettiklerime verdim. Sol kulağımda bir kayışın dönme sesini duydum, bacaklarda hafif bir karıncalanma ve mıknatıs etkisi hissettim. Sanki, bir ara kalbim göbeğimin 4 parmak altından başlayan ve 2 parmak kadar üstüne çıkan alanda attı sadece, ve yukarı doğru çıktıkça derin nefes alma ihtiyacı doğuran bir sıkışma oldu. Alnımın tam ortasında karıncalanma, bası ve şiddetli kaşıntı oluştu. Tüm bunların dışında nedenini merak ettiğim birkaç hissim oldu. Bunlardan ilki; sağ elim bilekten içe doğru döndü sanki. Bu his o kadar kuvvetliydi ki, gözlerimi açmasam da elimi defalarca düzeltmeye çalıştım.. İkincisi; berrak ve çok güzel bir su gördüm; o suya ilerlemeye çalışıyordum ama, üstten aşağıya doğru simsiyah bir karanlık çöktü.. Üçüncüsü ise beni biraz korkuttu, çünkü siyah bir silüet gözümün önünde soldan sağa geçti. Bir an odamda biri var hissine kapıldım, ama sonra odamın dikdörtgen olmadığını hatırladım. O kadar gerçekçiydi ki, irkildim. Aynı anda sağ elimin baş parmağında acayip bir rahatlama hissettim.. Uyuyamadım, fakat kalktığımda çok esnedim. Ve son olarak, neredeyse çalışma boyunca bedenimin sağ tarafı soldan üstte gibiydi.
Tekrar teşekkür ederim, hakkınızı helal edin lütfen.