Anıtkabir kütüphanesindede var diyor. Ne yani kimse ulaşamıyorsa madem bu arkadaşta mı bahsettiği örgüttende, ulaşabiliyor?Iste dostumuz bu bikgilere ulasmis ancak biz elimize kolumuzu sallaya sallaya ulasamiyoruz. Belki kaynagini yontemini aciklamak istemiyordur. Ama bizim de sorgulamamiza biraz bilgi lazim.
kimbilir ama akli basinda biridir ogretmen diger basliklardan bildigim uzere ben guveniyorum.Anıtkabir kütüphanesindede var diyor. Ne yani kimse ulaşamıyorsa madem bu arkadaşta mı bahsettiği örgüttende, ulaşabiliyor?
Ben kimseye güvenmiyorum, sadece bilgilerin kaynağını anlamaya çalışıyorum. Kendim bakmak isterim. Tabi oralara gidebilirsek veya bağlantı kurabilirsek.kimbilir ama akli basinda biridir ogretmen diger basliklardan bildigim uzere ben guveniyorum.
Durun sinirlenmeyin hemen, kötü bir şey demiyorum. İnsanların çeşitli yollarla gaibden kapı açabildiğine ve bu perdenin korunduğunu beyan ederek, varlığın 700 ü aşkın yılca görünmediğini söyleyen ben değilim, sizsiniz. Bende kaynak istedim, ne var bunda ve yazınızda çelişki sezdim dedim. Siz evrenden, hiçlikten, kurallardan bahsederken bende aynı konudan bahsettim, bende sizin bahsettiğiniz konu dışında farklı bir şey demedim. Hiçlik Tanrı için geçerli değilse, Tanrı için geçerli olan ne? Gaib'se hiçlikte varedilemeyen kurallar orada nasıl varoluyor? Bu yazı nereye gitti böyle. Senin tabirinle gaible, hiçliğin temasını anlatırken konu neden tek tarafta kalıyor? Ben hiçbir şey anlamadım, karman çorman oldu. Anlattığın mu ve atlantis kıtaları aktif örgütler tarafından açıklanması engellendiyse, kaynakları şuan niye bütün insanların ulaşabileceği yerde? Bu örgütler sonlandıysa şuan neden açıklanmıyor? Bakın üslubum seni rahatsız etti galiba ama kötü bir şey demiyorum. Soruyorum sadece.
Ben de size şunu soruyorum: eğer böyle şeylere inanmıyorsanız neden burdasınız?O zaman meraktan soruyorum, Hz. Muhammed'in ayı yarmasını nasıl açıklıyorsunuz.
Niye forum sadece islama mı dayalı? İnanmayan giremiyor mu?Ben de size şunu soruyorum: eğer böyle şeylere inanmıyorsanız neden burdasınız?
@dennise yaklaşımın yorum üzerine. Bahsi geçen ayette arapça kelimelerin tam karşılığı neyse o kullanılmış,
Elbette. Ama ne kadar ölü? Mezarında çürümüş bir beden de ölüdür. Diriltilme olacaksa beden sağlığı onu yeniden ölüme terketmeyecek kadar tutarlı da olmalı.dolayısıyla ölü birinin diriltilmesi hadisesi imkansız değil.
Bilgiler icin tesekkur ederim. Kanser ve Kuba diyince biri geldi aklima ve tuylerim diken diken oldu keyfim kacti...Merhaba,
Öncelikle yazımın içerisinde sinirli olduğumu ya da size karşı herhangi bir sitem içerisinde olduğuma dair bir sözcük, cümle yazabilir misiniz? Ancak yazımı tam olarak anlaşılır okuduğunuzu düşünmüyorum. Ben insanların çeşitli yollarla Gaib'den kapılar açabildiğini değil, bazı durumlarda perdenin açılabilir olmasının kurallara değil, Gaib'e yani Tanrıya bağlı olduğunu yazdım. Hiçlik dünyasında ki kurallar ve kaideler yaradılanlara bağlı, birlik ve beraberliğin korunabilmesi amacıyla ortaya çıkmıştır. Ancak Tanrının bulunduğu Gaib'de ise düzenin hangi olgulara dayandığını bilemiyoruz. Atlantis, Mu ya da Lemurya kıtaları ile ilgili bilgilere herkesin ulaşabileceğini söylemedim. Bu bilgilerin doğruluğu bir çok bilim adamı ve alim tarafından kanıtlanmıştır dedim. Bu bilgiler Dünya'nın lider ülkeleri tarafından korunmakta olup, bu bilgilere "Derin-i Hafıza" denilmektedir. Aktif örgütler sonlanmadı ve ne yazık ki toplu bir bilinç patlamasına izin vermiyorlar. Şöyle bir örnekle de konuyu sonlandırayım. Türkiye'de Akciğer, Pankreas ve Prostat Kanserinin tedavisi yok. Türkiye'de ki doktorlar bu kanser türlerinden birisine yakalanan hastaya ne yazık ki yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Ancak kanserin tedavisi 2011-2013 yılları arasında Küba'da bulundu. Lakin Türkiye'ye ulaşmıyor. Nedeni ise; ilaç ve ecza sektörü zarara girecek, ilaçlar pahalı olduğu için ülke ekonomik sıkıntı çekecek. Bizde ne yapıyoruz yaşamı biraz daha uzatacak yöntemler deniyoruz. Bu tedavi de tüm insanların ulaşabileceği yerde. Ancak maddi durumu elverişli olanların daha rahat ulaşabileceği yerde...
Bilginize Saygılarımla.
Aklına ne geldi?Bilgiler icin tesekkur ederim. Kanser ve Kuba diyince biri geldi aklima ve tuylerim diken diken oldu keyfim kacti...
İslama dayalı demedim. Burası bir parapsikoloji forumu ve bilim bu tür şeyleri (gözle görülmeyen,duyulmayan)açıklayamaz. Müslüman olmasanız bile bu tür şeylere inanmanız lazım ki parapsikoloji forumunda olup yorum yapasınız.Niye forum sadece islama mı dayalı? İnanmayan giremiyor mu?
Öğretmen sağol açıklaman için. Kafam allak bullak oldu bir an.
Bu nasıl saçma sapan bir yorumdur. Ben parapsikoloji adı altında birkaç şeye inanmıyorum diyelim burada bulunamayacak mıyım, yorum yapamayacak mıyım, soru soramayacak mıyım? Burada olmam için inanmam mı gerekiyor illa? Görende diyecek burada sadece parapsikoloji var. Mesela bilmediğim ve şuan öğretmenden öğrendiğim birkaç detayı not aldım, şuan araştırıyordum bir şeyler daha sormak için girdim ama şu saçma sapan yorumun yüzünden ne soracağımı unuttum.İslama dayalı demedim. Burası bir parapsikoloji forumu ve bilim bu tür şeyleri (gözle görülmeyen,duyulmayan)açıklayamaz. Müslüman olmasanız bile bu tür şeylere inanmanız lazım ki parapsikoloji forumunda olup yorum yapasınız.
Amacınız insanların konuları altına "öyle bir şey yok" deyip tartışma çıkarıp dikkat çekmek anladığım kadarıyla.kolay gelsin sizeBu nasıl saçma sapan bir yorumdur. Ben parapsikoloji adı altında birkaç şeye inanmıyorum diyelim burada bulunamayacak mıyım, yorum yapamayacak mıyım, soru soramayacak mıyım? Burada olmam için inanmam mı gerekiyor illa? Görende diyecek burada sadece parapsikoloji var. Mesela bilmediğim ve şuan öğretmenden öğrendiğim birkaç detayı not aldım, şuan araştırıyordum bir şeyler daha sormak için girdim ama şu saçma sapan yorumun yüzünden ne soracağımı unuttum.
Anlayışınız bu kadar kıtsa sadece bununla yetinirsiniz. Asıl size kolay gelsin, çok işiniz var.Amacınız insanların konuları altına "öyle bir şey yok" deyip tartışma çıkarıp dikkat çekmek anladığım kadarıyla.kolay gelsin size
BosverAklına ne geldi?